Molim preporuku oko telefona za posao do 150e...

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
zivotinja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 25. Avg 2007. 12:35

Molim preporuku oko telefona za posao do 150e...

Post od zivotinja »

Potreban mi je stabilan telefon:
- sa ok baterijom,
- nije mi bitna kamerica,
- hteo bih da ima sto bolji ekran.

...interesantna mi je nokia 6300,ali sam cuo da mu je baterija slaba,ali zato mi je displej telefona vise nego ok...
...koje su vase preporuke?...naravno ne mora da bude nokia, mogu i modeli drugih firmi...

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Pogledaj Motorolu V3x. Fantastican displey, dobra baterija i extra dizajn po meni .

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

zivotinjo, nokia e61 (polowna) je najbolja za to shto si naweo, sa ubedljiwo najachom baterijom (do 5 dana),fantastichan displej,qwerty tastatura,Wi-Fi...Ekstra fon za te pare...samo nema kameru 8) ili mozda SonyEricsson m600i . . . ;)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

zivotinja, moja preporuka bi sla za sledece modele:
nokia e50 (ima model i sa i bez kamere)
6233 (lep ekran i baterija od 3 dana)
SE k800 (ima extra kameru,ali takodje odlicne bateriju i ekran)
.......i jos more njih
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

zivotinja,
U potpunosti se slazem sa loki13, znaci definitivno za taj novac najbolji izbor je nokia e50.Fantastican telefon u svakom pogledu,ako ti vec ne treba kamera.Kompaktan telefon,odlicni materijali koristeni u izradi,odlicno lezi u ruci,odlican ekran.Skoro pa savrsen.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

senadomen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 08. Avg 2007. 10:20

Post od senadomen »

Zasto E50 kad ima neverovatno spor softver i slabu bateriju, a symbian mu verovatno nista ne znaci?
Moja preporuka 6233, odlican displey i dobra baterija.
Nokia E50

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

moja preporuka k800 ili 6233 ili lg shine.to su mobovi na koje niko nije kukao...mnogo... 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Anycool K88 recimo ima vrlo dobar TS ekran, a baterija je monstrum koji gura barem meni nedelju dana bez muke. A da, dve kartice odjednom dostupne :D Inace jos pored ovog E61, isto ima odlican ekran i jaku bateriju (3 dana bez po muke uz dosta upotrebe). 6300 jeste jako dobar fon, ali ima tu nesrecu sa baterijom. Vidi da li mozes da iskopas neku jacu bateriju za njega, ako ima
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

E61 polovan(jos malo para pa nov) ili 6233... taj malisan je zakon!!!A za posao ti verovatno ne treba kamera i takve gluposti... znaci 6233....
Nokia E71... Elegant, but deadly

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

samo ću reći m600i.Taj telefon je genijalan,a i sad ne košta mnogo.Imao sam ga.Ima jako kvalitetan i veliki ekran,qwerty i baterija mu traje,2 do 3 dana.Nema kameru,al zato ima tač skrin.
Imao sam i 6300,telefon je prelep i veoma pozdan,al baterija mu je najveća mana.Meni je držala 2 dana maximum :(
Ako hoćeš da kupiš polovan tel i da bude malo veći,tačnije malo širi,onda definitivno e61 8) njega nisam imao,tako da ti nemogu reći proverene mane,al ljudi koji ga imaju su skroz zadovoljni 8)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Pa dobro... ako je samo poziv i poruke,bolja je 6233... Duze traje bat veruj mi... ja kad ocu,ne mogu da je ispraznim i popizdim :D a ako oces nesto vise... pa M600 je dobar izbor...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

senadomen, Zasto nokia E50?Pa pazi to je provereno jedan od boljih poslovnih modela,od ekstra materijala,odlicno lezi u ruci,elegantan,smart telefon sto zna biti jako korisno...
A sto se tice baterije ako je tebi baterija koja drzi 3-4 dana losa onda ja stvarno ne znam...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Imao sam E50, i nemam bas neke lepe utiske.. Slozicu se da je elegantan, ima kvalitetan displey, tastaturu ali moje najvece zamerke su: veoma lako se grebe (konkretno kad gledas onaj limeni poklopac pod nekim uglom vidi se bas kako je izresetan od ogrebotina i to veoma ruzno izgleda), baterija slaba-drzala mi je jedva 2 dana sa 10 min razgovora, nekoliko poruka, sat vremena muzike i igre, dok na N73 mi drzi dobrih 4 dana sa takvim koriscenjem), zatim ocajan dzojstik (dzabe sto lepo lezi u ruci kad mu je dzojstik kao igla i brzo se zamori palac tokom duzeg koriscenja), neverovatno spor softver (kao da je u pitanju 6600)...

p.s. Zar ova tema nije vec odavno trebala da ode u "poredjenje modela" :|

Odgovori