Molim preporuku oko telefona za posao do 150e...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Molim preporuku oko telefona za posao do 150e...
Potreban mi je stabilan telefon:
- sa ok baterijom,
- nije mi bitna kamerica,
- hteo bih da ima sto bolji ekran.
...interesantna mi je nokia 6300,ali sam cuo da mu je baterija slaba,ali zato mi je displej telefona vise nego ok...
...koje su vase preporuke?...naravno ne mora da bude nokia, mogu i modeli drugih firmi...
- sa ok baterijom,
- nije mi bitna kamerica,
- hteo bih da ima sto bolji ekran.
...interesantna mi je nokia 6300,ali sam cuo da mu je baterija slaba,ali zato mi je displej telefona vise nego ok...
...koje su vase preporuke?...naravno ne mora da bude nokia, mogu i modeli drugih firmi...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
zivotinja,
U potpunosti se slazem sa loki13, znaci definitivno za taj novac najbolji izbor je nokia e50.Fantastican telefon u svakom pogledu,ako ti vec ne treba kamera.Kompaktan telefon,odlicni materijali koristeni u izradi,odlicno lezi u ruci,odlican ekran.Skoro pa savrsen.
U potpunosti se slazem sa loki13, znaci definitivno za taj novac najbolji izbor je nokia e50.Fantastican telefon u svakom pogledu,ako ti vec ne treba kamera.Kompaktan telefon,odlicni materijali koristeni u izradi,odlicno lezi u ruci,odlican ekran.Skoro pa savrsen.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Anycool K88 recimo ima vrlo dobar TS ekran, a baterija je monstrum koji gura barem meni nedelju dana bez muke. A da, dve kartice odjednom dostupne
Inace jos pored ovog E61, isto ima odlican ekran i jaku bateriju (3 dana bez po muke uz dosta upotrebe). 6300 jeste jako dobar fon, ali ima tu nesrecu sa baterijom. Vidi da li mozes da iskopas neku jacu bateriju za njega, ako ima

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
samo ću reći m600i.Taj telefon je genijalan,a i sad ne košta mnogo.Imao sam ga.Ima jako kvalitetan i veliki ekran,qwerty i baterija mu traje,2 do 3 dana.Nema kameru,al zato ima tač skrin.
Imao sam i 6300,telefon je prelep i veoma pozdan,al baterija mu je najveća mana.Meni je držala 2 dana maximum
Ako hoćeš da kupiš polovan tel i da bude malo veći,tačnije malo širi,onda definitivno e61
njega nisam imao,tako da ti nemogu reći proverene mane,al ljudi koji ga imaju su skroz zadovoljni 
Imao sam i 6300,telefon je prelep i veoma pozdan,al baterija mu je najveća mana.Meni je držala 2 dana maximum

Ako hoćeš da kupiš polovan tel i da bude malo veći,tačnije malo širi,onda definitivno e61

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
senadomen, Zasto nokia E50?Pa pazi to je provereno jedan od boljih poslovnih modela,od ekstra materijala,odlicno lezi u ruci,elegantan,smart telefon sto zna biti jako korisno...
A sto se tice baterije ako je tebi baterija koja drzi 3-4 dana losa onda ja stvarno ne znam...
A sto se tice baterije ako je tebi baterija koja drzi 3-4 dana losa onda ja stvarno ne znam...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Imao sam E50, i nemam bas neke lepe utiske.. Slozicu se da je elegantan, ima kvalitetan displey, tastaturu ali moje najvece zamerke su: veoma lako se grebe (konkretno kad gledas onaj limeni poklopac pod nekim uglom vidi se bas kako je izresetan od ogrebotina i to veoma ruzno izgleda), baterija slaba-drzala mi je jedva 2 dana sa 10 min razgovora, nekoliko poruka, sat vremena muzike i igre, dok na N73 mi drzi dobrih 4 dana sa takvim koriscenjem), zatim ocajan dzojstik (dzabe sto lepo lezi u ruci kad mu je dzojstik kao igla i brzo se zamori palac tokom duzeg koriscenja), neverovatno spor softver (kao da je u pitanju 6600)...
p.s. Zar ova tema nije vec odavno trebala da ode u "poredjenje modela"
p.s. Zar ova tema nije vec odavno trebala da ode u "poredjenje modela"