uglavnom mass memori resava problem.ja sam mojoj ponovo soft ubacivao i opet je kocio u toku snimanja.a koliko se secam programa dvd pleyer,rotat me nije sigurno pravo problem!pvp pleyer,dvx,mozda i do nekih tema je bilo.neznam ni ja.
 uglavnom mass memori resava problem.ja sam mojoj ponovo soft ubacivao i opet je kocio u toku snimanja.a koliko se secam programa dvd pleyer,rotat me nije sigurno pravo problem!pvp pleyer,dvx,mozda i do nekih tema je bilo.neznam ni ja.Nokia N95 8GB
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Stefan33,joj pa neznam tacno.sad se i ja nesto ne secam,dal je to od applikacije ili sam ja vracao fon na fabrico,pa posledica master reseta  uglavnom mass memori resava problem.ja sam mojoj ponovo soft ubacivao i opet je kocio u toku snimanja.a koliko se secam programa dvd pleyer,rotat me nije sigurno pravo problem!pvp pleyer,dvx,mozda i do nekih tema je bilo.neznam ni ja.
 uglavnom mass memori resava problem.ja sam mojoj ponovo soft ubacivao i opet je kocio u toku snimanja.a koliko se secam programa dvd pleyer,rotat me nije sigurno pravo problem!pvp pleyer,dvx,mozda i do nekih tema je bilo.neznam ni ja.

uglavnom mass memori resava problem.ja sam mojoj ponovo soft ubacivao i opet je kocio u toku snimanja.a koliko se secam programa dvd pleyer,rotat me nije sigurno pravo problem!pvp pleyer,dvx,mozda i do nekih tema je bilo.neznam ni ja.note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9  nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
Zna li neko koji je produkt code za Balkans govorno podrucje za N95 8 giga RM-320    .Video sam da imaju neki sa RM-313,pa me to malo zbunilo da ne zjb nesto malo bih da ga flesnem pa kada vec to radim da mu ubacim i srpski.A posto je moj fon izleda stigao iz daleke nam Arabije
 .Video sam da imaju neki sa RM-313,pa me to malo zbunilo da ne zjb nesto malo bih da ga flesnem pa kada vec to radim da mu ubacim i srpski.A posto je moj fon izleda stigao iz daleke nam Arabije  ,a za tu verziju trenutno nema updejta.Moja verzija je v11.0.026
 ,a za tu verziju trenutno nema updejta.Moja verzija je v11.0.026 
01-11-07
RM-320
Nokia N95[68.01]

.Video sam da imaju neki sa RM-313,pa me to malo zbunilo da ne zjb nesto malo bih da ga flesnem pa kada vec to radim da mu ubacim i srpski.A posto je moj fon izleda stigao iz daleke nam Arabije
 .Video sam da imaju neki sa RM-313,pa me to malo zbunilo da ne zjb nesto malo bih da ga flesnem pa kada vec to radim da mu ubacim i srpski.A posto je moj fon izleda stigao iz daleke nam Arabije  ,a za tu verziju trenutno nema updejta.Moja verzija je v11.0.026
 ,a za tu verziju trenutno nema updejta.Moja verzija je v11.0.026 01-11-07
RM-320
Nokia N95[68.01]
>> N7100 <<
						- gameforce
- Ex-Moderator 
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Demian,                                                                                      viewtopic.php?p=72714#72714

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
						Rebel in heart.
Imas u ovoj temi program i objasnjenje kako se radi
viewtopic.php?t=12631

viewtopic.php?t=12631
- Azimuth
- Moderator 
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
dojlimi, razlika je kao sto si vec rekao to sto su ove proizvedene u Singapuru a druge u Finskoj, i moze biti razlika u jezicima i eventuano u znacima na tastaturi. Nista vise od toga. Sve u svemu, bilo je dosta price na tu temu oko originala i "originala" i zakljucak je da su svi originali i da nema tu kopija, sve se proizvodi po istom standardu pod okriljem Nokie bez obzira na zemlju porekla

- vlada1970
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
sanja94, padace cena svakako . Uvek svim proizvodima pada cena posle odredjenog perioda na trzistu . Kako stari i kako izlaze novi i zanimljiviji proizvodi , neizbezno je da cene padaju . Do koliko ? Ja mislim da to zavisi prvenstveno od trzista i od potraznje . To niko ne moze 100 % da ti kaze . 
A da li ima boljih telefona od N95 8GB ? To po meni zavisi od toga sta covek smatra da je njemu dobro i sta ocekuje od telefona . Ako mislis na kompletniji mozda ? Onda mogu da kazem , da N95 8GB jeste stvarno dosta kompletan telefon ali nije 100 % kompletan . Uvek ima neka stavka u kojoj je moguce nadograditi svaki telefon , pa i ovaj .
Meni na primer , ovaj N95 ima jednu stavku zbog koje ga nikako ne volim , a to je slajder . Zbog te stavke bih uzeo N82 pre .

A da li ima boljih telefona od N95 8GB ? To po meni zavisi od toga sta covek smatra da je njemu dobro i sta ocekuje od telefona . Ako mislis na kompletniji mozda ? Onda mogu da kazem , da N95 8GB jeste stvarno dosta kompletan telefon ali nije 100 % kompletan . Uvek ima neka stavka u kojoj je moguce nadograditi svaki telefon , pa i ovaj .
Meni na primer , ovaj N95 ima jednu stavku zbog koje ga nikako ne volim , a to je slajder . Zbog te stavke bih uzeo N82 pre .

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
						pada ce joj cena i to kad se pojavi u prodaji n96,ce joj rusiti cenu.ja sam moju n95 8gb zamenio za apple i nimalo se ne kajem,a veliki sam fan nokie.ipak n95 8gb ima mana,a to su slajd i losa plastika,sto se meni uopse ne svidja  e da je odradjena na nivou sams.g800 e onda bi se i malo duze zadrzao na njoj.
 e da je odradjena na nivou sams.g800 e onda bi se i malo duze zadrzao na njoj.

e da je odradjena na nivou sams.g800 e onda bi se i malo duze zadrzao na njoj.
 e da je odradjena na nivou sams.g800 e onda bi se i malo duze zadrzao na njoj.note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9  nikond7200

. Pokusao sam da se registrujem sa gomilu emailova, i nece. Kaze: registration from this email domain is not alowed
 . Pokusao sam da se registrujem sa gomilu emailova, i nece. Kaze: registration from this email domain is not alowed