Nokia serija E

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Nokia_uNliMiTeD
Banned
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41

Nokia serija E

Post od Nokia_uNliMiTeD »

Interesuje me po cemu je specificna serija E i kakav je model e90?

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Hiljadu puta naglašeno, ali evo, pošto nema tako nazvane teme: prvenstveno za bisnis, valjda zato E - economy = business :)

Glavna odlika ovih telefona je vrhunsko povezivanje preko bluetootha, infrareda, interneta (na sve načine) i odlično baratanje office aplikacijama. Dakle, idealno za poslovne ljude u pokretu i one koji se tako osjećaju
:)

E90 je po mom, a i mišljenju velikog broja članova foruma, daleko najbolji over-all telefon, ne samo za biznis, nego i inače. Jedine su mu mane veličina (znajući mogućnosti telefona - čitaj test - i nisu tako velike) i kamera (po nekima, po meni je puna kapa).

Ako sam nešto izostavio, neko stručniji od mene će dopuniti.

Pozdrav! :wink:
Poslednja izmena od Vincent u Uto, 15. Jul 2008. 23:37, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Mana mu he baterija.... Lik koji je koristi oko mesec dana sad kaze da je baterija krs... al da je zato sve ostalo stvarno vrh odradjeno...
Nokia E71... Elegant, but deadly

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mana mu je cena :x
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

E=Enterprise :wink:
Telefoni koji se pre svega izdvajaju kvalitetom izrade,sto je meni i bilo najbitnije kada sam kupovao e61.Zaostaju po multimediji,kao npr kamera,mp3,zvucnici,tv out (na e90 tv out ne moze da reprodukuje sliku,bem li ga cemu onda sluzi),ali ne toliko drasticno.
E90 ima problema sa maskom,tj ljusti se farba,mada uvek postoji mogucnost da su u pitanju izolovani slucajevi.Bilo je problema sa mikrofonom,sto se manifestuje u obliku buke,suma prilikom telefoniranja,tastatura ostavlja tragove,grebe unutrasnji ekran...(ovo vec nisu izolovani slucajevi)
Uglavnom,ja bih razmislio o kupovoni ovog telefona 3 puta,narocito za ovaj novac 8)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

preporucujem ti da sacekas izlazak nokie e71. telefon koji nasledjuje e61, a bice nesto manji i lepse izrade, tj isto kao e51 samo rasiren zbog qwerty tastature. uz to i kamera 3.2mp identicnog kvaliteta kao na n73 sto nije malo. pojavice se za koji mesec i mislim da ce biti savrsenstvo
::luv phonez::

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

U videh sad ovaj e71 ,pa ovo je vrh,bas je ostavio utisak na mene,nisam video neku temu o ovom mobu na forumu,a kad bi trebao da izadje? :D :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Andrijano, evo je tema: viewtopic.php?t=13773

Suska se po netu da treba biti prodstavljen u naredne dve nedelje! E sad da li je istina ili ne videcemo!
Nokia je danas predstavilja 4 nova modela ( http://www.gsmarena.com/nokia_lets_in_f ... ws-473.php ) i E71 je trebao biti danas predstavljen ali je njegova prezentacije pomerena za narednih nekoliko nedelja!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

neverovatno je koliko sada ljudi trazi da kupi npr e61 jer je jeftin, a fon je izradjen od legure magnezijuma, ima konjski jaku bateriju, odlican wi-fi, quick office i ostalo. super je za surf iz kreveta (pod uslovom da imas wifi kod kuce) ili iz kafica, a o gledanju filmova preko njega da ne govorim. ocekujem da ce e71 biti samo bolji od njega, mada ce cena u pocetku sigurno biti oko 400e.
::luv phonez::

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

ekrani ispod 3-3.5 incha bash i nisu za gledanje filmova a ni qvga nije bash najsretjnija rezolucija .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Ewo slike e71

Slika

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Uh zaboravih da pomenem e71.Bice fantastican telefon,sudeci po specifikaciji,a verovatno cu njime zameniti svoj e61,jer nista drugo mi ne pada na pamet.Taman da e61 napuni 2 godine,ovaj pada na 250 eur.Jedino sto mu mu je malo manji ekran :dry:
Darkado u pravu si za filmove,ali za gledanje south park,simpsonsa i sl. ekran je sasvim dovoljan :wink:

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

to stoji, crtatji sasvim lepo mogu da se gledaju .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Zaista su mogli malo veci ekran da mu stave, ima dosta praznog prostora izmedju ekrana i tastature. :dry:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Evo kako bi moooozda trebao izgledati!

Slika

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Phantom Lord, milann, ja mislim da nije manji ekran,bice on 2.8",a i bilo bi glupo naslednik,a manji ekran... :D

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

E71 ima manje dimeznije od E61 tako da mi je dosta sumnjivo da moze stati toliki ekran od E61.. Meni licno ne smeta i da ima 2.4 inca ali samo da nema taj pustinjski prostor izmedju ekrana i tastature, to me nervira i na N73. Ali na ovoj slici sto je sad postavio IDzO mogu da tolerisem taj medjuprostor...

I slazem se sto cete sada reci, mnogo cepidlacim :roll:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Meni ovo mnogo lici na E61i... :| ili je to mozda zbog ugla... al reko bi da je pljunuti E61i... inace,po spec. je do jaja stvar :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori