Nokia serija E
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
- Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41
Nokia serija E
Interesuje me po cemu je specificna serija E i kakav je model e90?
Hiljadu puta naglašeno, ali evo, pošto nema tako nazvane teme: prvenstveno za bisnis, valjda zato E - economy = business
Glavna odlika ovih telefona je vrhunsko povezivanje preko bluetootha, infrareda, interneta (na sve načine) i odlično baratanje office aplikacijama. Dakle, idealno za poslovne ljude u pokretu i one koji se tako osjećaju

E90 je po mom, a i mišljenju velikog broja članova foruma, daleko najbolji over-all telefon, ne samo za biznis, nego i inače. Jedine su mu mane veličina (znajući mogućnosti telefona - čitaj test - i nisu tako velike) i kamera (po nekima, po meni je puna kapa).
Ako sam nešto izostavio, neko stručniji od mene će dopuniti.
Pozdrav!

Glavna odlika ovih telefona je vrhunsko povezivanje preko bluetootha, infrareda, interneta (na sve načine) i odlično baratanje office aplikacijama. Dakle, idealno za poslovne ljude u pokretu i one koji se tako osjećaju

E90 je po mom, a i mišljenju velikog broja članova foruma, daleko najbolji over-all telefon, ne samo za biznis, nego i inače. Jedine su mu mane veličina (znajući mogućnosti telefona - čitaj test - i nisu tako velike) i kamera (po nekima, po meni je puna kapa).
Ako sam nešto izostavio, neko stručniji od mene će dopuniti.
Pozdrav!

Poslednja izmena od Vincent u Uto, 15. Jul 2008. 23:37, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
E=Enterprise
Telefoni koji se pre svega izdvajaju kvalitetom izrade,sto je meni i bilo najbitnije kada sam kupovao e61.Zaostaju po multimediji,kao npr kamera,mp3,zvucnici,tv out (na e90 tv out ne moze da reprodukuje sliku,bem li ga cemu onda sluzi),ali ne toliko drasticno.
E90 ima problema sa maskom,tj ljusti se farba,mada uvek postoji mogucnost da su u pitanju izolovani slucajevi.Bilo je problema sa mikrofonom,sto se manifestuje u obliku buke,suma prilikom telefoniranja,tastatura ostavlja tragove,grebe unutrasnji ekran...(ovo vec nisu izolovani slucajevi)
Uglavnom,ja bih razmislio o kupovoni ovog telefona 3 puta,narocito za ovaj novac

Telefoni koji se pre svega izdvajaju kvalitetom izrade,sto je meni i bilo najbitnije kada sam kupovao e61.Zaostaju po multimediji,kao npr kamera,mp3,zvucnici,tv out (na e90 tv out ne moze da reprodukuje sliku,bem li ga cemu onda sluzi),ali ne toliko drasticno.
E90 ima problema sa maskom,tj ljusti se farba,mada uvek postoji mogucnost da su u pitanju izolovani slucajevi.Bilo je problema sa mikrofonom,sto se manifestuje u obliku buke,suma prilikom telefoniranja,tastatura ostavlja tragove,grebe unutrasnji ekran...(ovo vec nisu izolovani slucajevi)
Uglavnom,ja bih razmislio o kupovoni ovog telefona 3 puta,narocito za ovaj novac

preporucujem ti da sacekas izlazak nokie e71. telefon koji nasledjuje e61, a bice nesto manji i lepse izrade, tj isto kao e51 samo rasiren zbog qwerty tastature. uz to i kamera 3.2mp identicnog kvaliteta kao na n73 sto nije malo. pojavice se za koji mesec i mislim da ce biti savrsenstvo
::luv phonez::
Andrijano, evo je tema: viewtopic.php?t=13773
Suska se po netu da treba biti prodstavljen u naredne dve nedelje! E sad da li je istina ili ne videcemo!
Nokia je danas predstavilja 4 nova modela ( http://www.gsmarena.com/nokia_lets_in_f ... ws-473.php ) i E71 je trebao biti danas predstavljen ali je njegova prezentacije pomerena za narednih nekoliko nedelja!
Suska se po netu da treba biti prodstavljen u naredne dve nedelje! E sad da li je istina ili ne videcemo!
Nokia je danas predstavilja 4 nova modela ( http://www.gsmarena.com/nokia_lets_in_f ... ws-473.php ) i E71 je trebao biti danas predstavljen ali je njegova prezentacije pomerena za narednih nekoliko nedelja!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
neverovatno je koliko sada ljudi trazi da kupi npr e61 jer je jeftin, a fon je izradjen od legure magnezijuma, ima konjski jaku bateriju, odlican wi-fi, quick office i ostalo. super je za surf iz kreveta (pod uslovom da imas wifi kod kuce) ili iz kafica, a o gledanju filmova preko njega da ne govorim. ocekujem da ce e71 biti samo bolji od njega, mada ce cena u pocetku sigurno biti oko 400e.
::luv phonez::
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Uh zaboravih da pomenem e71.Bice fantastican telefon,sudeci po specifikaciji,a verovatno cu njime zameniti svoj e61,jer nista drugo mi ne pada na pamet.Taman da e61 napuni 2 godine,ovaj pada na 250 eur.Jedino sto mu mu je malo manji ekran 
Darkado u pravu si za filmove,ali za gledanje south park,simpsonsa i sl. ekran je sasvim dovoljan

Darkado u pravu si za filmove,ali za gledanje south park,simpsonsa i sl. ekran je sasvim dovoljan

E71 ima manje dimeznije od E61 tako da mi je dosta sumnjivo da moze stati toliki ekran od E61.. Meni licno ne smeta i da ima 2.4 inca ali samo da nema taj pustinjski prostor izmedju ekrana i tastature, to me nervira i na N73. Ali na ovoj slici sto je sad postavio IDzO mogu da tolerisem taj medjuprostor...
I slazem se sto cete sada reci, mnogo cepidlacim
I slazem se sto cete sada reci, mnogo cepidlacim

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49