Nokia kao spijunski telefon.

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Nokia kao spijunski telefon.

Post od n3mke@ »

U zadnje vreme na internetu se mogu naci ponude Nokia prepravljenih da budu "spijunski telefoni". U stvari radi se o tome da je hardwerski minimalno prepravljen a od software-a promenjen meni potpuno, nove igre, gomila opcija, slanje virusa i slicno. Radi se o 3310, 8210 i slicnim telefonima.
E sad najbolje od toga je sto se telefon moze prebaciti u tzv. spijunski mod. Dok je u spijunskom modu, izgleda kao da je iskljucen, cim taj broj pozovete sa drugog, automatski se javlja i vi slusate sve sto se desava oko tog telefona, dok on ne daje nikakve znake zivota :P

Zanima me da li je neko od vas video, koristio ovakav telefon, ili mozda cak i zna kako prepraviti fon.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=hIY2RADZiR8 evo linka ka videu..
5800 XM

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Po meni je to cista glupost. Da.. radi se o 3310, ja za ostale nisam cuo.. znaci samo je nastimano da se posle recimo 2 zvona sam javi, ne reaguje disple, ne zvoni i slicno. Znaci sva nauka jeste da se telefon automatski javlja, ostalo "iscupas displej" stavis da ne zvoni, vibrira i to je to. Gledam neki se prodaju po 150€ ..mislim stvarno :uhuh:

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Pa nije samo to, i hardverski je promenjen, memorija je valjda prosirena. A i nisam ja rekao da je to nesto posebno, nego me zanimalo da ne zna mozda neko kako je to izvodljivo. Ja mogu da ga pazarim za 2500-3000 dinara, ali ne daju mi se pare kad znam da je verovatno lako to sve izvesti.
5800 XM

Odgovori