nokia 5200-kod za reset tajmera i poruka!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
dimi13
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Apr 2008. 18:44

nokia 5200-kod za reset tajmera i poruka!

Post od dimi13 »

pored tog problema iamam problem da mi tel neprkikazuje poruke koje sam sacuvao na kartici sa prethodnog fona!!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

dimi13, koji tajmer da resetujes? Po default-u je 12345 ili probaj sa nulama. A ako mislis na onaj tajmer koji se vidi kad ukucas *#9270..... e taj ces malo teze tj. nikako bez boxa a to ce da te kosta kako god da okrenes. Sto se tice poruka, idi u poruke>options>sim messages i tako ces ih videti...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

ubaci karticu u car reader i proveri zapis....ako imas onda ubaci karicu u fon i pokusaj da ih povuces sa kartice...ali i zavisi koj si fon imao ranije.....i da znas kingston kartice u noki-a telefonima hoce da zezaju....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

dimi ... da li si sacuvao na sim kartici ili na memorijskoj kartici... da to prvo razjasnimo... a sto se tice koda... javi mi se preko pp-a pa cu ti dati link... jer ovdje ne smijem da kachim link !!!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Odgovori