Kako da ubacim teme na 6233?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
elko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Maj 2008. 01:52

Kako da ubacim teme na 6233?

Post od elko »

Evo ovako,skidam teme sa nekog z...e.net,i kada skinem temu ona je u folderu kao neki php file,onaj bezlični fajl,kako da ga ubacim u tel 6233,preko blututa,treba li mi neki program za konvertovanje fajla ,pa zatim neki za prebacivanje u telefon,ako bi mi neko objasnio upo tačkama kako to da izvedem ,bio bih zahvalan.Jer stvarno sam video prelepe teme,a pojma nemam kako da ih primenim,znači koje programe ia kako da to uradim,malo vise pojasnjenje.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

veoma je prosto cak stavise za nokiine telefone postoje samo 2 nacinba dsa se teme ubace 1 je (to se odnosi i na tvoj telefon) samo posaljes fajl (posto kazes da imas bluetooth) i primis ga na mobb-u i pokrenes temu znaci fakticki samo copy-paste ili send-receive :) 2 tip je pokrenes instalaciju i instaliras.Sve je isto kao sliku da ubacujes u mobilni samo ides send i na mobb. receive psle ides apply theme i to je to :) :wink:
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

dimi89 napisao:cak stavise
Ili ''cak'' ili ''sta vise'' ,nemoze zajedno =D

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9