nokia 1208 ne stizu i ne odlaze sms poruke

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

nokia 1208 ne stizu i ne odlaze sms poruke

Post od mb011 »

Pre mesec dana su mi ukrali telefon, i naravno morao sam uzeti nov telefon (nokia 1208), kao i novu karticu - mt:s postpaid. od tada imam problem sa slanjem poruka. naime cesto se desava da kada posaljem poruku ona ne ide vec u izvestaju pise "u toku" a takodje ni meni ne stizu poruke koje mi drugi salju (provereno, testirano). kada otvorim fon i ponovo ubacim karticu sve proradi, ali se posle izvesnog vremena ponovo javlja problem. zna li neko da mi otprilike kaze sta bi moglo biti u problemu, leziste kartice na telefonu ili sama kartica? pri svemu ovome pozivi rade najnormalnije u svakom momentu...

hvala unapred na pomoci...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

mb011, obrisi par stotina poruka koje cuvas pa ugasis/upalis telefon i onda pokusaj sa slanjem i primanjem. Ima da radi, a ako kojim slucajem i dalje nece da prima i salje onda lepo se prijavis na ono takmicenje u sto daljem bacanju telefona i ako pobedis kupis neku N95/82 ili koji vec hoces :wink:

Odgovori