Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jel ima neki jednostavan i praktican programcic sa kojim mogu da saljem poruke sa kompa a da ujednom ima da me obavestio o delivery report-u? Posedujem Nokiu 6131 i u njenom softu ima program za slanje ali ne volim sto nema neka vrsta obavestenja da je poslata poruka stigla.
Ako ima neki program koji mi preporucujete da li moram sa svakim programom da se konektujem preko BT ili kabla ili moze nekako da se izvede kao neka registracija pa da zna koji je moj broj moba i onda regularno napalacuje poruke a nema potreba da uspostavim konekciju izmedju moba i kompa?
shocky, mora da postoji konekcija između kompa i telefona, a delivery report bi trebalo svakako da primiš na telefonu. Preporučujem ti PC Suite za slanje poruka preko kompa.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.