Politika istog
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Politika istog
Evo upravo citam o Nokiji N85 (naslednik N81) i N79, i pitam se koja fora je u pitanju? Ne mogu da provalim nikako... N85 je vrlo slican N96, osim TV funkcije i ugradjenih 16 gb (al ionako dobijate 8gb u paketu). Sve ostalo, isto. N79 isto tako... Spada kao u Xpress seriju, i jedina novina je sto možete menjati masku kako vam se ćefne... I onda sam se zapitao, cemu to? Zasto je nokia izbacila 6 ili 7 telefona na trziste koji su 99, 89% isti? Neko zna?
Nokia E71... Elegant, but deadly
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- tehno maniac
- Mobil manijak
Ma ona je napravila jedan n95,i usavršila ga sa n958gb i n96 16gb,i sad su svi njihovi n telefoni na kalup ta tri dotična telefona!Evo par primera:n82,n78,n79,n85,n81(8gb),nemaju više šta da dodaju,a moraju da izbacuju nove modele.Naravno,nikako da se nakane da proizvedu telofon sa TS;a kamoli sa multi TS (iphone,samsung f480)ova njihova cev od nokie 5800 nikako da se pojavi,a on nema multi TS,kako sam video!Kvalitet im je opao(n73,n70,n76,n95)N serija nikada nije čula za reč METAL i reč DIZAJN,mada se ovo drugo malo popravilo sa telefonima na fazon prelepog (opet plastičnog) n81.Hoće da kažu da nisu u stanju da se nose sa konkurencijom,koja već odavno ima multi TS telefone i telefone sa kamerom od 8mp koji će koštati kao n96 kada se pojavi (ako se uopšte pojavi).Izgleda je nokia sada u padu,samsung u usponu (ogromnom usponu) a SE hvata zalet.
Nokia C6
tehno maniac, ni jedna kompanija koja plasira telefone na Evropskom trzistu nije izbacila tel sa 8mpx odavno vec ce se pojaviti! Ovi sto su najavljeni tek rebaju da se pojave tako da tu ne mozes reci da kaskaju! U intervjuu sa Ukko Lappalainen pise da je Nokia poboljsala kvalitet stakla na kamerama i da ce se dostojno upustitiu trku sa konkurencijom na tom polju!
A sto se tice TS, sa onim svojim touch telefonom ce biti dostupni sirim masama jer ne spada u skuplju seriju telefona!
Ne bih se slozio da Nokia u padu vec trenutno stagnira na nekoliko slicnih modela dok ne nadje pravu kombinaciju!
najavljuje se da bi mozda izasla nova E serija koja ce imati tastaturu na izvlacenje (dal ce biti sidekick ili slide kako HTC ne zna se) ali nista detaljno nije objasnjeno!
Verujem da ce od nove godine biti modela iz N serije koji ce odstupati od ovih sablona 85/95/96!
A sto se tice TS, sa onim svojim touch telefonom ce biti dostupni sirim masama jer ne spada u skuplju seriju telefona!
Ne bih se slozio da Nokia u padu vec trenutno stagnira na nekoliko slicnih modela dok ne nadje pravu kombinaciju!
najavljuje se da bi mozda izasla nova E serija koja ce imati tastaturu na izvlacenje (dal ce biti sidekick ili slide kako HTC ne zna se) ali nista detaljno nije objasnjeno!
Verujem da ce od nove godine biti modela iz N serije koji ce odstupati od ovih sablona 85/95/96!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
IDzO, pa šte ti je SE g700?Sa 300e on je dostupan širokim masama.A nokiu 5800 cev neće sigurno davati na poklon,samo mi nije jasno kako oni nekad imaju debilno jeftine telefone (3500) a nekad oderu do krajnjih granica (n78)jer u odnosu na n73 ima wi-fi,i još par sitnica!Onda ovaj n79 koji je tu samo da bi bio tu!Mogli su lepo ponuditi n82 u crvenoj i zelenoj i uštedeti i pare,i oznaku (nema više mesta u n 7x seriji sem n74,ali oni iz nekog razloga izbegac+vaju broj 4)Kakva politika...ma daj bože da izbace neki inovativni model do NG,jer će u suprotnom biti u padu!!!
Nokia C6
Ja mislim da je N85 ustvari usavrsena n95, posto nije tako debela i verujem da se slajder biti bolji, a znamo kako je N95 popularna, tako da je to mozda i dobar potez.. ja bi prvi kupio N85 pa izadje za mesec dana i da je cena kao N95
.. a za N79 nemam comentara..

Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
tehno maniac, mislio sam samo na Nokiin TS bez poredjenja sa SE!
Politika koju zastupa Nokia sto se tice tog njihovog TS telefona je da bude neki mid level uredjaj koji nece imati veliku cenu a bice slican iPhoneou po izgledu! Videcemo sta ce na kraju biti!
Politika koju zastupa Nokia sto se tice tog njihovog TS telefona je da bude neki mid level uredjaj koji nece imati veliku cenu a bice slican iPhoneou po izgledu! Videcemo sta ce na kraju biti!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
Pa njima je mid level oko ,350jura najmanje,on će biti preko,ipak je iphone mnogo bolji od ove cevi,sa njegovim genijalnim interfaceom,i cenom oko 300e (u americi stari 2g,po ebayu) !Mada ja mislim da će to biti dobar telefon,samo dali će biti symbian ili dumb,to se još ne zna,mada po onim ikonicama će biti verovatno dumb!Ma kakav iphone je pojam za ovu 5800 ako ne bude imala multi touch,bar neki prosečan(iphone je iznad svakog kriterijuma što se tiče TS)bi bio dovoljan.
Nokia C6
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
tehno maniac, a sta bi sa n91,pa on je sav od metala...
Ti covece svojim postovima bas sam sebi uskaces u stomak,u temi o SE krizi si pljuvao SE kvalitet i dizajn,a pricao kako je nokia najbolja zato sto ima oba,a ovde sada obratno...nokia nema kvalitet i dizajn...pitam se sta ce biti u trecoj temi...
Ili je mozda samsung najbolji....

Ti covece svojim postovima bas sam sebi uskaces u stomak,u temi o SE krizi si pljuvao SE kvalitet i dizajn,a pricao kako je nokia najbolja zato sto ima oba,a ovde sada obratno...nokia nema kvalitet i dizajn...pitam se sta ce biti u trecoj temi...
Ili je mozda samsung najbolji....

D500&E71
- tehno maniac
- Mobil manijak
Ja sam rekao uopšteno za nokiu nisam rekao za n seriju kod navedenih je kvalitet loš (n70,n73,n76,95) ali kod ostalih odličan,meni se više sviđaju metalni telefoni od plastični,a n91 sam preskočio.Primedba ti nije na mestu!Izgleda nisi čitao da sam hvalio SE po funcijama!
I ovde pričamo o određenim telefonima,ne o čitavoj firmi!
I ovde pričamo o određenim telefonima,ne o čitavoj firmi!
Nokia C6