N96 kod telenora

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS

N96 ili N95

Glasanje se završava Pon, 05. Jan 2009. 21:24

N96 (ja ne bi uzeo 100e)
5
33%
N95 8GB (gde je taj sto poklanje 100e??!!
10
67%

Ukupno glasova: 15

reaper225
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 23:09

N96 kod telenora

Post od reaper225 »

Otvaram ovo kao glasanje cisto radi radoznalosti. A pitanje je: da li bi uzeli nokiu N96 kod telenora za 56.000 RSD (bez paketa razume se) ili N95 8GB kod prodavca za nekih 580-600 eura (koliko je najjevtinije sto moze da se nadje a da nije na "divlje")

Samo napisite koj bi telefon uzeli i nabrojte razloge:

N95 8GB
-Na mom trenutnom telefonu nisam popunio mem. karticu od 4GB ni do pola
-100e za 8GB vise i TV prijemnik!!! :o ne gledam TV u autu a kamoli na mobilnom a lepo rece moja baba: "sto tako skiljis sine celog zivota u male ekrane ostaces slep!" :lol: :lol:
-da budemo iskreni ne bi odbili nekoga kad bi vam ponudi 100e? :D

Za moderatore: namerno sam stavio temu pod "nokia" jer ovo nije poredjenje modela vec pitanje isplativosti i ciste razumnosti kod kupovanja telefona, a razlog sto sam ovo stavio ovde je prevashodno zato sto su oba modela "Nokia"
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!

thepace2
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 02:51

Post od thepace2 »

ko ima n95 8gb nema razloga da uzima novi telefon sem ako ne proceni da mu je potreban telefon drugacijih karakteristika ( e71) . ni vlasnici obicne n95 nemaju gde mnogo da zure jer razlika u ceni ne opravdava dobitak u karakteristikama. ko ima nesto drugo i hoce da uradi upgrade nema razloga da ne uzme noviji model tj n96.
Nokia E71 + microSD 8GB
LG KE970 - Shine + microSD 1GB

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mj glas ide u korist N95 8GB jer N96 ne donosi nista revolucionarno u odnosu na svog prethodnika!
Da je recimo izasla sa Xenon blicem i sa jacom baterijom onda u redu da se da 100e vise ali ovako kada imaju 98% slicnosti ne isplati se!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

sve sto su prethodnici rekli, slazem se... Da je N96 imao Xenon, onda bi apsolutno bio vrh telefon, i bio bi kompletan, ovako... nista... ZNaci... N95 8gb i 100 jura u dzep :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

N96 - a cemu to sluzi? Pored N95 verzija, stvarno mi nije jasno koji andrak su izbacivali ovaj telefon. Telenor ce da se usreci sa prodajom po ovoj ceni :P

Sacekacemo jos malo. 5800, ili daj boze Innov8 ili nesto trece. Za sada ne vidim ni jedan razlog da se bilo ko zalece na ovaj telefon.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

LesaZMN, za čišćenje snega.Mnogo je ružan.N95 je lepši mnogo puta.O širini da ne govorim.Inače glas za drugu opciju ! :wink:
Nokia C6

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:P

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nisam glasao jer nijedan od ova 2 aparata ne bih uzeo ni na poklon, moj stav svi ovde znaju. Medjutim, moram da reknem koju rec kako mi i dolikuje jel'te? :) Znachi N96 je izbachen kako bi se ljudi koji se razmisljaju o novom modelu opredelili za njega, i doneli nov prihod kompaniji. Nikako nije zamisljen da korisnici N95 ili N82 predju na njega (ne kazem da nece biti i takvih pacijenata), primarno je da se privuku potencijalni kupci novog telefona koji zele high-end uredjaj, koji ne zale novce za njega, a ne zele nesto sto je izaslo pre godinu dana, nego nesto sveze. E tu N96 treba da odigra svoju ulogu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

miodrage, kao i u vecini slucajeva. Uvek kazes pravu stvar kada je to najpotrebnije :wink: .
U svemu sto si naveo se apsolutno slazem sa tobom. Ja imam N73 ali ako cemo iskreno, ja bi neki od ova 2 modela uzeo samo na poklon, a nikako nebi kupio. Jedini mi je N82 zaokupio paznju, mozda i najvise zbog xenon blica i zbog monoblok izgleda ali to je tekst za drugu temu..l...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Bas tako...ko kupuje sebi novi telefon(i hoce da bude u centru paznje) moze da kupi sebi N96...ali oni koji vec imaju N95 8gb definitivno ne bi trebali da bacuju pare samo zato sto telefon ima jednu cifru vise :)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Odgovori