Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kickingbird, udji u SIM directory i vidi da li tamo ima poruka. Ako ima, pobrishi sve. U telefonu proveri da li stoji memory card ili Phone memory kao memory in use - obavezno stavi Phone memory. Probaj da posaljes sebi poruku sa nekog drugog fona. Nakon ovoga ako ne radi, probas SOFT reset fona, *#7370#. Ako nista ne urodi plodom, uradi HARD reset telefona, ono ugasis i drzis zeleno, 3 i * uz Power ON.
E da, koja ti je verzija softvera u fonu?
E da, koja ti je verzija softvera u fonu?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Povremeni posetilac
Kod koji trebas da ukucas kod reseta je 12345, a kod za gledanje verzije softvera je *#0000# .
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Povremeni posetilac
Uhhh, zaklao sam vola zbog kile mesa. Uradio sam backup u PC Suitu, potom uradio soft reset, nakon toga restore iz PC Suita, i vratili su mi se svi unosi (kalendar, notes itd) osim telefonskog imenika (uhhh sa oko 950 kontakata). Sada saljem i primam sms bez problema ali mogu da se ubijem bez kontakata. Znam da nema izlaza ali ako neko ima bilo kakav savet....
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sad je kasno, vidis, nisam se setio da ti kazem da je kontakte dobro da backupujes kao sto je toda81 predlozio, ili kao sto ja jos radimna www.zyb.com
Sad ce vracanje kontakata da ti potraje... c'est la vie
Sad ce vracanje kontakata da ti potraje... c'est la vie
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Povremeni posetilac
Araphel, i ja sam bio ubeđen da backup kopira ceo sadržaj telefona, posebno što sam na prethodnom telefonu SE990i puno puta radio update softvera sa backup/restore varijantom. U Nokia PC suitu sam odabrao backup i telefonske memorije i kartice i zaista restore mi je povratio kalendarske unose iz telefonske memorije kao i melodije i slike sa kartice. Kontakte je jednostavno izignorisao. Sinhronizaciju sa Outklookom ne praktikujem jer mi svim kontaktima koji imaju više od jednog mobilnog broja zapamti samo jedan jer Outlook po defaultu ima samo jednu poziciju za Mobile phone. Zato sam se uzdao u PC Suite backup kao sigurno rešenje ali nažalost sve je ispalo skroz bezveze.
Ljudi imam problem....
Uzeo sam e61 pre neki dan,polovnu.Instalirao sam windows live mesenger,Core player i Youtube program.Hteo sam da uradim Hack,Skinuo sam Xplore,i prebacio u telefon putem Bluetootha,krenuo da instaliram u telefonu i izbacilo mi je ono za sertifikate,probao sam da vratim datum,medjutim nista nisam uradio,uradio sam soft reset i opet nista.Da li ima neko ideju sta da radim a da ne moram da fleshujem ili tako nesto slicno jer je nemam pojma kako se to radi...
Uzeo sam e61 pre neki dan,polovnu.Instalirao sam windows live mesenger,Core player i Youtube program.Hteo sam da uradim Hack,Skinuo sam Xplore,i prebacio u telefon putem Bluetootha,krenuo da instaliram u telefonu i izbacilo mi je ono za sertifikate,probao sam da vratim datum,medjutim nista nisam uradio,uradio sam soft reset i opet nista.Da li ima neko ideju sta da radim a da ne moram da fleshujem ili tako nesto slicno jer je nemam pojma kako se to radi...
Jesi li probao ista od ovoga: kad stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu. Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje. Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako sta), onda pomeriti datum u telefonu unapred?
Milorad90, kad stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu. Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje. Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako sta), onda pomeriti datum u telefonu unapred.