Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Kickingbird
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47

Post od Kickingbird »

Da, ali mi onda ne bi primao poruke ni kada karticu prebacim u drugi fon. proverio sam ponovo SIM memoriju, prazna je.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Kickingbird, udji u SIM directory i vidi da li tamo ima poruka. Ako ima, pobrishi sve. U telefonu proveri da li stoji memory card ili Phone memory kao memory in use - obavezno stavi Phone memory. Probaj da posaljes sebi poruku sa nekog drugog fona. Nakon ovoga ako ne radi, probas SOFT reset fona, *#7370#. Ako nista ne urodi plodom, uradi HARD reset telefona, ono ugasis i drzis zeleno, 3 i * uz Power ON.
E da, koja ti je verzija softvera u fonu?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Kickingbird
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Kickingbird »

Sve sam probao i ispraznio ali nema pomoći. Hoću da uradim soft reset ali mi traži phone lock code. Probao sam sa 0000 i 1111 ali ne prihvata. Imam 063 karticu. Koji kod da ukucam? Kako da proverim verziju softvera? Hvala unapred

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Kod koji trebas da ukucas kod reseta je 12345, a kod za gledanje verzije softvera je *#0000# .

Kickingbird
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Kickingbird »

Uhhh, zaklao sam vola zbog kile mesa. Uradio sam backup u PC Suitu, potom uradio soft reset, nakon toga restore iz PC Suita, i vratili su mi se svi unosi (kalendar, notes itd) osim telefonskog imenika (uhhh sa oko 950 kontakata). Sada saljem i primam sms bez problema ali mogu da se ubijem bez kontakata. Znam da nema izlaza ali ako neko ima bilo kakav savet....

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kontakte ti je najbolje uvek da cuvas na mmc pa ih posle za cas vratis na telefon.Udjes u kontakte,sve ih markiras pa options-copy-to memory card,a posle ih lako vratis options-copy-from-memory card
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Sad je kasno, vidis, nisam se setio da ti kazem da je kontakte dobro da backupujes kao sto je toda81 predlozio, ili kao sto ja jos radimna www.zyb.com
Sad ce vracanje kontakata da ti potraje... c'est la vie

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Kickingbird, zar ti se ne backupuju i kontakti kad radiš kroz pc suite?neznam ni sam koliko puta sam se drndao sa tim backup varijantama,i svaki put lepo odradim i kontakte,samo ih posle vratim.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Meni je najlakse da cuvam kontakte na onaj nacin kao sto sam napisao jer cesto radim reset telefona jer mrzim kad mi se smanji ram memorija i kad mi tel brljavi.Takodje mozes i da zipujes iz other onaj folder sto sam napisao i tako ih cuvati
Note IV N9100 dual

Kickingbird
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Kickingbird »

Araphel, i ja sam bio ubeđen da backup kopira ceo sadržaj telefona, posebno što sam na prethodnom telefonu SE990i puno puta radio update softvera sa backup/restore varijantom. U Nokia PC suitu sam odabrao backup i telefonske memorije i kartice i zaista restore mi je povratio kalendarske unose iz telefonske memorije kao i melodije i slike sa kartice. Kontakte je jednostavno izignorisao. Sinhronizaciju sa Outklookom ne praktikujem jer mi svim kontaktima koji imaju više od jednog mobilnog broja zapamti samo jedan jer Outlook po defaultu ima samo jednu poziciju za Mobile phone. Zato sam se uzdao u PC Suite backup kao sigurno rešenje ali nažalost sve je ispalo skroz bezveze.

Milorad90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:46

Post od Milorad90 »

Ljudi imam problem....

Uzeo sam e61 pre neki dan,polovnu.Instalirao sam windows live mesenger,Core player i Youtube program.Hteo sam da uradim Hack,Skinuo sam Xplore,i prebacio u telefon putem Bluetootha,krenuo da instaliram u telefonu i izbacilo mi je ono za sertifikate,probao sam da vratim datum,medjutim nista nisam uradio,uradio sam soft reset i opet nista.Da li ima neko ideju sta da radim a da ne moram da fleshujem ili tako nesto slicno jer je nemam pojma kako se to radi...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Siguran sam da si pokusao da instaliras x-plore 1.22,a samo da znas da njega ne mozes da instaliras ako ti tel nije hacknut ili ako nemas sertifikat.Ja sam ti poslao uputstvo sa svim neophodnim app za hack i naravno x-plorerom 1.20 koji mozes da instaliras pre hacka
Note IV N9100 dual

Milorad90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Milorad90 »

Jos samo kad bi znao gde si mi poslao? :)
nemam nista na pp

Nije mi hacknut i nemam sertifikat.Aj pomagaj kako znas i umes

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Evo stize ti uputstvo na PP za koji minut,ali samo ispostuj svaki korak sto ti napisem i sve ce biti kako treba pa ces uzivati u telefonu maximalno posle hacka
Note IV N9100 dual

Milorad90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Milorad90 »

Krenuo sam da instaliram kao sto si mi rekao,instalirao sam handyzip i posle toga krenuo sam sa xplore,medjutim ne mogu,opet me smara sa sertifikatima,ne znam vise sta da mu radim.Daj recite ljudi ako imate neku ideju....

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Jesi li probao ista od ovoga: kad stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu. Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje. Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako sta), onda pomeriti datum u telefonu unapred?

Milorad90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Milorad90 »

certificate error
contact the application suplier.

eto tu mi gresku izbacuje prilikom instaliranja xplore 1.20

marko001
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:24

Post od marko001 »

imam mali problem sa mojom nokiom.osvetljenje tastature mi uopste ne radi.instalirao sam novi firmware ali ne pomaze.ima li neko neki savet? unapred hvala!!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa tastatura ima senzor za osvetljenje, to mu dodje ona lampica nasuprot POWER dugmetu. Probaj da je pokrijes, i onda kreni da kuckas nesto... Ako se ni onda ne upali... Hmmmm... Uglavnom, osvetljenje radi samo u mraku!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Milorad90, kad stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu. Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje. Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako sta), onda pomeriti datum u telefonu unapred.

Odgovori