pc suite sistem error?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 21:59

pc suite sistem error?

Post od zoranns »

jel moze neko da mi pomogne desava se sledece!kada pokrenem pc suite i hocu da sinhronizujem pc sa telefonom nokia 6110 navigator krene da sinhronizuje i na telefonu mi ispise sistem error i prekine se sinhronizacija!uradio sam formatiranje telefona ono zelena slusalica,zvezda i 3 al pre toga sam uradio beckup i kad sam sve zavsio opet se isto desava!da nije zbog toga sto sam uradio beckup?hvala unapred na pomoci!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

zoranns, nisi samo naveo da li ti se to prije desavalo ili si prvo put to uradio pa ti se odmah to prikazalo...
Mislim da ne bi trebalo da bude zbog toga sto si uradio backup, ali probaj da reinstaliras PC Suite pa onda pogledaj!
Jos jedna stvar... Da nisi mozda updateovao software ili tako nesto ?!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zoranns »

desavalo mi se isto i pre pa ja reko uradicu format tel. pa ce se popraviti.instalirao sam i novu verziju pc suite al isto,nisam updateovao softvare!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Hmmm, ako ti se i prije desavalo, mora da je do software-a telefona... Probaj da update-ujesh software i stavljaj staru verziju PC Suite-a, jer ova 7.1 koliko sam upoznat, nije bas nesto... Pozdrav!
P.S. To je po meni jedino rjesenje, ali probaj da vidis kod nekog frenda da li on ima isti taj PC Suite i tel, pa probaj kod njega na racunaru da sinhronizujes... :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zoranns »

sad sam video da u podesavanju conection imam opciju sinhronizacije samo preko bluetooth-a i interneta!nema preko usb kabela,a imam instaliran driver za kabel!da nije zbog toga?inace mi prebacuje slike i video cim se konektujem a kontakte,kalendar itd nece!sistem error!

Odgovori