Trazila sam na Nokiinom sajtu i nista mi ne pokaze kao kompatibilno sem kabla za prikljucivanje na TV.
Na nekom sajtu sam nasla da moze CA-101, otisla do Comtrade-a da bi mi prodavac rekao da nije taj vec CA-70 ili CA-53, koje oni nemaju. Kuci sam opet proverila na netu i videla da te kablove nema sanse nigde da ukljucim na telefon. Jedini koji izgleda da stvarno moze je CA-101 ali bi ipak da proverim da budem sigurna.
7310 Supernova - kompatibilan USB kabl?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne znam tacno koja je oznaka CA 53 nije sigurno,tvoj telefon koristi standardan micro usb kabl i takav model trazi kad budes kupovala 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Local Connectivity:
Bluetooth 2.0 +EDR
Bluetooth Stereo Audio
Micro USB
Nokia AV 2.5mm
Nokia microUSB Cable CA-101
Nokia TV-Out Cable CA-92U
USB 2.0
USB Mass Storage
Bluetooth 2.0 +EDR
Bluetooth Stereo Audio
Micro USB
Nokia AV 2.5mm
Nokia microUSB Cable CA-101
Nokia TV-Out Cable CA-92U
USB 2.0
USB Mass Storage
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
snowflake, Ako zaista koristi standardni microUSB nema potrebe da bacas pare i kupujes "original Nokia CA-101" - u bilo kojoj radnji koja prodaje racunarsku opremu kupi microUSB kabl ili jos bolje standardni USB kabl i adaptere za microUSB, miniUSB itd.
microUSB je univerzalni standard i isti za sve uredjaje (bili oni mobilni telefoni, MP3 plejeri itd), proizvodjace i modele koji ga koriste.

microUSB je univerzalni standard i isti za sve uredjaje (bili oni mobilni telefoni, MP3 plejeri itd), proizvodjace i modele koji ga koriste.

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Otisla sam danas ponovo u Comtrade i opet me je prodavac (ovog puta drugi) ubedjivao da taj ne odgovara, da cak nije ni microUSB, pa da li sam sigurna, da on ipak proveri na netu... Barem pet puta sam morala da kazem uzecu ili dajte mi ga. I, naravno, odgovara!
Uzela sam Nokiin, jer mi je to nekako najlogicnije, a i cena od 1600 din nije neki problem...
U svakom slucaju hvala za pomoc!
Uzela sam Nokiin, jer mi je to nekako najlogicnije, a i cena od 1600 din nije neki problem...
U svakom slucaju hvala za pomoc!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
snowflake, Nokijin microusb je isti kao bilo koji drugi. Nema nikakve dopunske funkcionalnosti a nije ni boljeg kvaliteta od standardnog koji si mogla da kupis za ~300 din.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36