Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ma daj, mani se iPhone-a i diamonda. Diamond je ok masina samo mu uzasno kratko traje baterija.
omnia se meni ne svidja zbog loseg kvaliteta zvuka i ne dostataka 3.5mm. znaci ne mogu da verujem da su ga stavili u i550 koji kosta 150e a u omniu nisu. znaci ako it naleti neki TP povoljno njega zabodi, ako ne, onda 5800 i resena stvar. bar cu tako ja.
samo me za 5800 neko pokolebao kad je rekao da zvuk u slusalicama nije dovoljno jak na 5800
Mirko BGD, zvuk u slusalicama je jak a ono sto mene nikako ne prestaje da impresionira je kako prociscava zvuk i pojacava basove...znaci bolji je kvalitet pesme na phonu nego na kompu
Koje rekao da 5800 ima los kvalitet u slusalicama!!!? Juce sam prvi put slusao preko slusalica koje idu u paketu,i odusevio sam se! Bolji je za klasu od recimo n95 8gb! S
Kako li se tek cuju kad se stave neke extra kvalitetne sluske!!!!????
A sto se tice baterije,meni jos nije skinuo ni jednu crtu evo vec dan i po,a bilo je 10-tak poruka,5-6 poziva od po minut-dva,slusanje muzike pola sata (preko slusalica i mikrofona),non-stop ceprkanje po meniju!!!
Blago vama koji posedujete ovaj fon.. jos samo 100e mi fali Nego da li se u galeriji moze skrolovati samo sa scrol barom ili moze i prevlacenjem prsta po fajlovima ? I jel se moze iskljuciti dupli klik>?
.....Zvuk u slusalicama je ok ali TIH........( imam i W960 koji je diskoteka u odnosu na 5800)treba skinuti limit glasnoce i onda ce biti prava stvar..pozdrav
Motoman, moze da se scroluje i prevlacenjem po fajlovima a dupli klik ne moze da se iskljuci.. a neznam kako bi mogao da koristis phone bez duplog klika kako bi brisao fajlove,slike,pesme kad cim kliknes on otvori...ovako kliknem jednom pa na opcije i brisem...i brzo se naviknes na dupli klik pa ni ne primetis isto ko na komp
komsa, upravo o tome se radi... zvuk je isuvise tih, nadjaca ga GSP, i okolina...
iPod nano prve generacije je imao zakljucan zvuk, koji se uz neki programcic dao otkljucati i onda uredjaj zablista. ne smes da ga pojacas do kraja kolko bije
bilo bi super kad bi to mogla i nokia
inace kvalitet zvuka je odlica i na N95-8GB ali jacina je slaba
Pa sigurno ce napraviti digitalno pojacavanje zvuka, verujte mi, s tim sto ce gubiti na kvalitetu kao sto je i uvek bilo
Ljudi drzite mi palceve veceras, otac se vratio sa posla, koliko vidim nakupovao se u maxiju, najverovatnije da je primio platu (jeee), sad da se probudi i da ga nateram da mi uzme 5800 ... Ajde Boze pomozi
shmrc shmrc, izgleda nista od telefona jos zasad,a rekao da ce da me prebaci u tim i da kupiti nov telefon za mene i sestru a jooooooooooj, poludecu ocu nov telefon
imam opciju da kupim ovaj telefon u nemackoj ili italiji sta mislite jel se isplati donositi tel iz inostranstva pa ga ovde dekodirati molim vas da mi pomognete da resim dilemu da li da ga uzmem preko ili da se strpim dok tel stigne legalno kod nas u prodavnice ????
isplati se. uzmi u Nemackoj za 395e i zavrsi, znas da imas 100% oroginal, legalan telefon sa 24 meseca garancije. ovde kolko ga god platis mozes da dobijes macku udzaku!
Mirko BGD, pa u telenoru je 33000 bez ugovora
Ja čačkao tamo 3 sata telefon
Ako sve bude o planu za vikend ću se ponoviti sa 5800 i usput pišem jedan opširan review
ja sam davno uzeo 7610 u Nemackoj, cini mi se 2004te, pisao sam na forumu u tome telefon jos uvek traje. svasta je preziveo i prezadovoljan sam! uvek bih pre uzeo telefon preko, i platio skuplje, jer znam sta sam uzeo.
ako telefon uzimas po ceni od 395e on je otkljucan i dekodiranje ti nije potrebno
Vlada Zem, pa izrada deluje sasvim OK, sve je super skloppljeno, bez zazora... samo previše jeftino izgleda ona plava i crvena traka na boku ...
Znači izrada je odlična ali plastika izgleda jeftino (ona na boku, poklopac baterije izrađen od super materijala)
A ne znam zašto bi u Nemačkoj uzimao za 195 kada u lelenoru ima za 33k dinara (a obično su u lelenoru telefoni preskupi)...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.