Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
OK.
Instalirao sam Garmin i skoro sve sto je bilo prisutno na telefonu pre. Pre hard reseta sam proveravao preko programa DEVICE STATUS stanje RAM memorije i bilo je 20mb. Sada posle nove instalacije, ima 22mb RAM memorije.
Ne znam gde sam dobio tu razliku od 2mb?
Ima li inace nacina ili mozda neki program koji moze da precisti telefon, ako se ubuduce nagomila nepotrebnih stvari u njemu, tj. njegovoj memoriji?
Eh, kad bi inace mogla da se ova RAM memorija uplgraduje....
Da li je neko imao priliku da vidi kako ona izgleda i da li se moze menjati, npr. 64 za 128mb ram-a?
Instalirao sam Garmin i skoro sve sto je bilo prisutno na telefonu pre. Pre hard reseta sam proveravao preko programa DEVICE STATUS stanje RAM memorije i bilo je 20mb. Sada posle nove instalacije, ima 22mb RAM memorije.
Ne znam gde sam dobio tu razliku od 2mb?
Ima li inace nacina ili mozda neki program koji moze da precisti telefon, ako se ubuduce nagomila nepotrebnih stvari u njemu, tj. njegovoj memoriji?
Eh, kad bi inace mogla da se ova RAM memorija uplgraduje....
Da li je neko imao priliku da vidi kako ona izgleda i da li se moze menjati, npr. 64 za 128mb ram-a?
Nokia e71
Tu razliku od 2mb-a si verovatno dobio tako sto nisi instalirao neke aplik. koje su ti zauzimale tih par mb-a. A ovo sto pitas za ram-da malo ne preterujes?! Kod tih tel starije serije e61,e61i,n73 je osnovni problem malo ram-a. Kod novijih modela je to ispravljeno pa na n958gb,n82,6220c imas i nekih 80-90mb korisnog rama.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Pozdrav svima!
Evo me opet, nije proslo mnogo. Imam dilemu, mozda se radi o normalnoj stvari, a mozda je i do nekih podesavanja u telefonu.
Moracu biti malo opsirniji.
Koristio sam Garmin navigator, a e61 sam povezao, preko adaptera za slusalice (koji se dobija u setu sa N73ME i kasetnog adaptera, sa radio kasetofonom u kolima. Zgodna je stvar, jer ujedno imate hendsfree, oglasavanje Garmina preko zvucnika, a u pozadini moze da se pusti i muzika ili da se nekad odgleda neki filmic ili koncert.
Ono sto mi je bilo frustrirajuce je da kada je samo Garmin bio u funkciji na telefonu (i zvucnicima), kada se oglasava glas postoji kasnjenje tog glasa od nekih 1-2 sekunde uz pucketajuci ton - kao da sam tek prikljucio hendsfree.
Onda u toku voznje ukljucim da mi dok radi Garmin ide i muzika sa telefona (preko zvucnika u autu, naravno) i to kasnjenje glasa iz Garmina se ne desava. Znaci kad je u kontinuitetu prenos zvuka, nema problema - nije do Garmina (mislim).
E sad, kako je bilo pre nego sam uradio hard reset telefona, pre pet dana, stvarno ne mogu da se setim (i tada sam probao Gramin, ali ne znam da li samo njega ili isto sa muzickim plejerom).
Pitanje je, da li sam izgubio neka podesavanja prilikom hard reseta ili je to kasnjenje zvuka dok aparat ne prepozna da je ukljucen hendsfree - neminovnost?
Evo me opet, nije proslo mnogo. Imam dilemu, mozda se radi o normalnoj stvari, a mozda je i do nekih podesavanja u telefonu.
Moracu biti malo opsirniji.
Koristio sam Garmin navigator, a e61 sam povezao, preko adaptera za slusalice (koji se dobija u setu sa N73ME i kasetnog adaptera, sa radio kasetofonom u kolima. Zgodna je stvar, jer ujedno imate hendsfree, oglasavanje Garmina preko zvucnika, a u pozadini moze da se pusti i muzika ili da se nekad odgleda neki filmic ili koncert.
Ono sto mi je bilo frustrirajuce je da kada je samo Garmin bio u funkciji na telefonu (i zvucnicima), kada se oglasava glas postoji kasnjenje tog glasa od nekih 1-2 sekunde uz pucketajuci ton - kao da sam tek prikljucio hendsfree.
Onda u toku voznje ukljucim da mi dok radi Garmin ide i muzika sa telefona (preko zvucnika u autu, naravno) i to kasnjenje glasa iz Garmina se ne desava. Znaci kad je u kontinuitetu prenos zvuka, nema problema - nije do Garmina (mislim).
E sad, kako je bilo pre nego sam uradio hard reset telefona, pre pet dana, stvarno ne mogu da se setim (i tada sam probao Gramin, ali ne znam da li samo njega ili isto sa muzickim plejerom).
Pitanje je, da li sam izgubio neka podesavanja prilikom hard reseta ili je to kasnjenje zvuka dok aparat ne prepozna da je ukljucen hendsfree - neminovnost?
Nokia e71
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47
Pomoć. Želim da instaliram SkyeStream.SkyeCaller.v1.01.S60v3.SymbianOS9.1.sis. Skinuo sam sa neta čitav paket fajlova ali ne znam kojim redosledom i na koji način da ih instaliram. Hvala unapred na odgovoru.
Izmenila Ninolina:: zabranjeno je postovanje bilo kakvih informacija o piratskim aplikacijama i software-u...
Izmenila Ninolina:: zabranjeno je postovanje bilo kakvih informacija o piratskim aplikacijama i software-u...
Vincent, pa uzimali su ljudi u BGD i jeftinije polovno, ali sve to opet zavisi od toga u kakvom je stanju aparat, i da li ga uzimas od provjerene osobe , ili je kao i sa ostalim oglasima, kupovina macke u vreci.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
kefalo, jesi li siguran da su ljudi uzimali povoljnije E61i? Običnu naravno, ali ja smatram da je ovo vrlo povoljna cijena, ako je aparat ispravan. Uzimam od osobe sa jednog crnogorskog foruma. Ne može biti mačka u džaku, jer ću ja mačku izvući iz džaka i dobro je iščačkati da vidim mjauče li kako treba.
Samo mi se čovjek ne javlja... 
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Nisam ga još uzeo, treba lik da se javi danas da pogledam telefon, ali još nije! Ako bude dobro očuvan najvjerovatnije ću ga uzeti, jer je povoljan izuzetno. Jednog lika sam pitao, a kad mi on nije odgovorio ovaj mi se drugi javio da i on prodaje isto, pa on treba da mi se javi. Ako nešto ispadne (ili ne ispadne), javljam vam!
P. S. Kakva je brzina rada E61i? Može li mi neko dati neko poređenje sa drugim telefonom? Recimo toda81 je imao N70, a moj stari N70 je kod brata, pa bi to poređenje koristilo, čisto da znam kad probam telefon šta da očekujem.
Pozdrav!
P. S. Kakva je brzina rada E61i? Može li mi neko dati neko poređenje sa drugim telefonom? Recimo toda81 je imao N70, a moj stari N70 je kod brata, pa bi to poređenje koristilo, čisto da znam kad probam telefon šta da očekujem.
Pozdrav!

Aha, pa to je OK, jer je meni N70 po brzini sasvim dobar (brži je od N91 primjetno). A recimo u odnosu na N95 i N82 koliko je sporiji? Meni je njihova brzina savršena, ništa brže mi nije potrebno
Zanima me da li je mnogo sporija... Još mi se nije ovaj lik javio, valjda će sjutra.
Pozdrav!

Pozdrav!

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Vincent,tacno je dajeE61i brzi od N70 i jati mogu reci da sam jasasvim zadovoljan brzinom kojom rai E61i.Nenormalno mnogo izrabljujem svaki telefon i volim brzo daradim,a ovaj E61i kogaiam od oktobra proslegodine mi ni jednom nijezablokirao niti seukocio usled nekevecebrzine u radu.Jesu brzi i N95 i N82 od E61i,ali to nije neka kardinalna razlika u brzini tako dameni i ne smeta
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Steta.Bas je je zanimalo kakav je taj telefon kad mu je cena tako niska.Da li neko zna da li u E61i moze da se koristi mmc od 4 gb?Da li je neko imao takvo iskustvo,tj da li je probao da koristi toliku mmc?Znam da u specifikaciji pise da podrzava do 2 gb,ali me zanimaju vasa prakticna iskustva.Mala mi je ova mmc od 2 gb
Note IV N9100 dual