Nokia MWC 2009
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Neke pretpostavke o najverovatnije specifikaciji N86
# 8 Megapixel Camera
# 3 inch VGA Screen (Non Touch)
# Series 60 version 5.0.1 OS
# 1/2 QWERTY Keyboard
# 8GB Memory
# WiFi
# HSDPA/HSUPA
# FM Transmitter
# AGPS
Ako je ovo tacno,nije toliko lose,ali moglo je i bolje samo da nisu opet stedeli na materijalu
# 8 Megapixel Camera
# 3 inch VGA Screen (Non Touch)
# Series 60 version 5.0.1 OS
# 1/2 QWERTY Keyboard
# 8GB Memory
# WiFi
# HSDPA/HSUPA
# FM Transmitter
# AGPS
Ako je ovo tacno,nije toliko lose,ali moglo je i bolje samo da nisu opet stedeli na materijalu

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sta nije lose!?
Pa vidi slike kakav je, pa to je njesra naspram ovih konkurentnih masina!
Ima 8mpx, a Dual LED; takodje je dual slide.
Nokia presentation: http://share.ovi.com/channel/gamerz.ShowcaseNokia20
Pa vidi slike kakav je, pa to je njesra naspram ovih konkurentnih masina!
Ima 8mpx, a Dual LED; takodje je dual slide.
Nokia presentation: http://share.ovi.com/channel/gamerz.ShowcaseNokia20
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Sale_M, to nisu karakteristike N86
Obična tastatura, ne više od 2,8" ekran...
Uh kako je odvratan, smdljiv, iiiiii.....ružniji je od N96 i N85 zajedno

Ih kako nokia ume da ukaki telefon, to samo ona ume....Hoće li se više opametiti i početi da prave telefone, a ne da svake nedelje iskaki po jedno g***o koje podseća na telefon...
Ukratko, nokijini telefoni se dele na dve grupe:TELEFONI pre N81 i SR**A posle N81
Izvinjavam se na ružnim rečima, ali sam pozeleneo kad sam video ove telefone
Obična tastatura, ne više od 2,8" ekran...
Uh kako je odvratan, smdljiv, iiiiii.....ružniji je od N96 i N85 zajedno

Ih kako nokia ume da ukaki telefon, to samo ona ume....Hoće li se više opametiti i početi da prave telefone, a ne da svake nedelje iskaki po jedno g***o koje podseća na telefon...
Ukratko, nokijini telefoni se dele na dve grupe:TELEFONI pre N81 i SR**A posle N81
Izvinjavam se na ružnim rečima, ali sam pozeleneo kad sam video ove telefone

Poslednja izmena od tehno maniac u Pon, 16. Feb 2009. 23:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia C6
Evo kompletne specifikacije N86:

Baterija: BL-5K 1200 mAh
Kamera: 8mpx Dual LED
8 gb internal flash memory i do 16 gb podrska microSD kartica
Dimenzije: 103.4 x 51.4 x 16.5 (L x W x H)

Baterija: BL-5K 1200 mAh
Kamera: 8mpx Dual LED
8 gb internal flash memory i do 16 gb podrska microSD kartica
Dimenzije: 103.4 x 51.4 x 16.5 (L x W x H)
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Hm,favoriti E55 i E75.Samo nesto me brine ona tastatura kod E55.Koliko vidim nije full qwerty nego kao kod SE M600 ili gresim.Kolika ce cena biti za E55?Za E75 procitah da je najvljena cena 550 evra.
Uh,vise sam umoran od ovih jbnih telefona.Taman se cvrsto odlucim za jedan model i pocnem da skupljam kes i pravim kombinacije kad ono eto ga neki novi.
Dodje mi da sebi kupim 3310 i da se iskljucim sa 'neta i u potpunosti batalim tehnologiju.Bem ti zivot.
Eh, blago onom ko je zainteresovan za neke druge stvari a ne za IT.
IT privatno,IT fakultet,IT buduci posao.
Odoh u cobane!
Izvini te ljudi morao sam malo dati sebi oduska,a znam da me vi razumete.

Uh,vise sam umoran od ovih jbnih telefona.Taman se cvrsto odlucim za jedan model i pocnem da skupljam kes i pravim kombinacije kad ono eto ga neki novi.

Eh, blago onom ko je zainteresovan za neke druge stvari a ne za IT.
IT privatno,IT fakultet,IT buduci posao.

Odoh u cobane!
Izvini te ljudi morao sam malo dati sebi oduska,a znam da me vi razumete.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
nesto mi se dizajn na ovim novi cudima nikako ne dopada.5630 mi se dopao,5800 takodje,n97 vec ne toliko,ali ovo novo.....nista se meni tu ne svidja.na stranu specifikacije,mislim da je dizajn kod konkurencije otisao daleko napred.poslednji NOKIA telefon koji je i funkcionalno i dizajnerski bez bitnih zamerki je e71,to je moje misljenje.
a specifikacije...ma nemam pojma,meni se cini da su krenuli u varijantu da u sto vise telefona gurnu sto vise stvari,i jeftino zapakuju,i prodaju povoljno(relativno).cini se da ih ova poluizmisljena kriza tera u pijacnu varijantu tipa:napravi jeftino pa prodaj gomile i tako zaradi.....javlja mi se da ce kvalitet biti los.
a specifikacije...ma nemam pojma,meni se cini da su krenuli u varijantu da u sto vise telefona gurnu sto vise stvari,i jeftino zapakuju,i prodaju povoljno(relativno).cini se da ih ova poluizmisljena kriza tera u pijacnu varijantu tipa:napravi jeftino pa prodaj gomile i tako zaradi.....javlja mi se da ce kvalitet biti los.
Wicker Man, ma opusteno! 
Nego, E55 ima tu tastaturu kao M600 i P1.
Sto se tice cene: "The phone will be available in Black and White Aluminum and is expected to start shipping in Q2 of 2009 with an estimated retail price of 265 euro before taxes and subsidies."

Nego, E55 ima tu tastaturu kao M600 i P1.
Sto se tice cene: "The phone will be available in Black and White Aluminum and is expected to start shipping in Q2 of 2009 with an estimated retail price of 265 euro before taxes and subsidies."
Ja isto, što više gledam te high end telefone više i razmišljam... stvarno su paprene cene za sve ovo, sad je 300e koliko vidim neki prag ispod kojeg ne možeš ništa da uzmeš a da bar drži korak s vremenom... Za jednu Omniu čovek sebi može da priušti recimo putovanje u Egipat, sa dobrim džeparcem... pa sad zavisi šta je kome prioritet..ali ne treba patiti za IT, njihov zadatak je da nas ubede da nam svake godine treba novi telefon... ali evo vidi se da je Nokia krenula u suprotnom smeru:D
Poslednja izmena od mladj u Uto, 17. Feb 2009. 06:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
araphel, uboo si ga! Bas onaj deo sa pijacnim tehnikama na kraju.
@wicker man, ja od kad sam kupio N85 nesto ne vidim moj sledeci fon na vidiku. Mislio sam da ce za vreme ovog wmc da bude "rizicno" ali nijedan novi da me pokoleba da je vredan kupovine. Od svih, najvise se lozim na samsung HD, cak ima i kapacitivni ekran, kako sam procitao, ali nazalost, isto tako sam procitao da mu je baterija ocaj... Mozda je i bolje tako
Taman za godinu-dve bice nesto zrelo za kupovinu 
@wicker man, ja od kad sam kupio N85 nesto ne vidim moj sledeci fon na vidiku. Mislio sam da ce za vreme ovog wmc da bude "rizicno" ali nijedan novi da me pokoleba da je vredan kupovine. Od svih, najvise se lozim na samsung HD, cak ima i kapacitivni ekran, kako sam procitao, ali nazalost, isto tako sam procitao da mu je baterija ocaj... Mozda je i bolje tako

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Odlicno receno i u potpunosti se slazem, pogotovo ovo za E71!araphel napisao:poslednji NOKIA telefon koji je i funkcionalno i dizajnerski bez bitnih zamerki je e71,to je moje misljenje.
cini se da ih ova poluizmisljena kriza tera u pijacnu varijantu tipa:napravi jeftino pa prodaj gomile i tako zaradi.....javlja mi se da ce kvalitet biti los.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Glupo mi je samo sto PREVISE kopiraju telefone...Ok, jasno mi je da kad vidis da je reakcija na N97 VAU, iskoristis istu skicu i napravis slican tel... al smaraju... Sve je isto, sve je ruzno... Booooooooooooooring! 5800 i E71 si, kao sto araphel rece, zadnje stvari iz nokijine kuhinje koje izgledaju kako treba...
Nokia E71... Elegant, but deadly
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Ni 5800 je mnogo ružan (retko bi ko to priznao za svoj telefon
) ali je bar po nečemu inovativan (barem u nokijinom svetu, ostali proizvoođači 2 godine imaju takve telefon)
IDzO, mimimimimimimimimimi
.Bez 350€ za E55 i 550€ za E75 ništa nisu uradili.A tek mogu da zamislim cenu ove rugobe što liči na telefon N86
Cenim da ako nokia ovako nastavi, za godinu dana neće biti sinonim za mobilni telefon

IDzO, mimimimimimimimimimi

Cenim da ako nokia ovako nastavi, za godinu dana neće biti sinonim za mobilni telefon

Nokia C6
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
Wicker Man napisao:...Dodje mi da sebi kupim 3310 i da se iskljucim sa 'neta i u potpunosti batalim tehnologiju....

То је то. Срж проблема...
Користио сам Е51 годину дана, искрсла ми је нека комбинација са заменом, па сам узео SGH-i550 и SE-C902, и то је то!! Наредних годину, годину и по не пада ми на памет ни да помислим о некој куповини, шта год бесно и свемирско да се појави на тржишту. Тачка! (тако сам и цигарете оставио пре 2 године. Рекао ТАЧКА, доста је било...)
Превише пара ми бацамо на ове справчице правдајући то разноразним, често смешним и бесмисленим, разлозима (Можда се и разбацујемо мало, ко зна...). Трку са IT тржиштем никада нећемо добити, колико год ми богати били. Јер већ, колико сутра, ће неко други имати БОЉИ модел од нашег назови љубимца...и шта онда, ајмо Јово наново!?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
- :: Lumia 1020
Zanimljivo da je vecina ovde pametnija i zna bolje sta ce i kako ce nego li korporacija od 100.000 zaposlenih..
Svetska ekonomska kriza? Niste culi za to? Ovde je kriza vec 20 godina, pa vas i ne krivim, ali u svetu je frka i panika. Prodaja telefona kao takva ce opasti, doduse ne preterano, ali kao i uvek srednja klasa ce se najvise kupovati. Ja se slazem u potpunosti, npr. Omnia HD je perverzija, ali prodaja jednog E55 ce doneti vise para nego takav telefon. 5630? E63? 5730? E55? Srednja klasa telefona, sa svim potrebnim funkcijama za prosecnog korisnika, a po pristupacnim cenama. Zapamtite, svima njima je cilj samo jedno - profit. Ne prave oni telefone radi prestiza, ko je prvi izbacio kameru od x megapiksela ili ko je prvi uvecao rezoluciju ekrana, ako to ne donosi profit - ne zanima ih. Naravno da je Samsung-u, LG-ju, SE-u i ostalima koji zele da ostanu u igri sada sansa da poprave svoj trenutni polozaj, i to oni i pokusavaju izbacujuci sto bolje high-end uredjaje, ali to ce se nekom obiti o glavu - a mozda nekom i ne. Pre nego sto popljujete sve sto vidite, prognozirate crnu buducnost i najavite bankrot Nokie, sacekajte i vidite sta ce se desiti. Neko od nas je u pravu. Ko ne bude - priznace gresku.
I jos jedna stvar. I ja bih zeleo da vidim neki novi Nokiin telefon pun inovacija, ali cu pokusati da budem strpljiv i da to docekam. A to sto neki tamo SE najavljuje mobilni sa kamerom od 12MPx za godinu - 2, znate li koga to osim nas tech-lovers to zanima? Apsolutno nikog. Pitajte vase devojke npr, ako ih imate.
Svetska ekonomska kriza? Niste culi za to? Ovde je kriza vec 20 godina, pa vas i ne krivim, ali u svetu je frka i panika. Prodaja telefona kao takva ce opasti, doduse ne preterano, ali kao i uvek srednja klasa ce se najvise kupovati. Ja se slazem u potpunosti, npr. Omnia HD je perverzija, ali prodaja jednog E55 ce doneti vise para nego takav telefon. 5630? E63? 5730? E55? Srednja klasa telefona, sa svim potrebnim funkcijama za prosecnog korisnika, a po pristupacnim cenama. Zapamtite, svima njima je cilj samo jedno - profit. Ne prave oni telefone radi prestiza, ko je prvi izbacio kameru od x megapiksela ili ko je prvi uvecao rezoluciju ekrana, ako to ne donosi profit - ne zanima ih. Naravno da je Samsung-u, LG-ju, SE-u i ostalima koji zele da ostanu u igri sada sansa da poprave svoj trenutni polozaj, i to oni i pokusavaju izbacujuci sto bolje high-end uredjaje, ali to ce se nekom obiti o glavu - a mozda nekom i ne. Pre nego sto popljujete sve sto vidite, prognozirate crnu buducnost i najavite bankrot Nokie, sacekajte i vidite sta ce se desiti. Neko od nas je u pravu. Ko ne bude - priznace gresku.
I jos jedna stvar. I ja bih zeleo da vidim neki novi Nokiin telefon pun inovacija, ali cu pokusati da budem strpljiv i da to docekam. A to sto neki tamo SE najavljuje mobilni sa kamerom od 12MPx za godinu - 2, znate li koga to osim nas tech-lovers to zanima? Apsolutno nikog. Pitajte vase devojke npr, ako ih imate.

I'd explain it to you, but your brain would explode.