Backup-iratu SMS poruke sa moba Nokia 8800 Sirocco

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
bjukic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Mar 2009. 07:10

Backup-iratu SMS poruke sa moba Nokia 8800 Sirocco

Post od bjukic »

Dragi svi

imam tonu poruka na mobu i želio bi ih sve sačuvati negdje. Poželjno u obliku teksta ne koristeći Nokia Suite jer mi neće glupi program prepozna poruke na mobu. Nemam pojma zašto. Sve sam pokušao. Imenik bez problema, ali poruke NIKAKO.

Ima li neki program koji bi mogao riješiti moj problem? Samo da mi poruke ne propadnu jer ih imam previše

Hvala unaprijed, svaki savjet je dobrodošao.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

pogledaj koja ti je verzija Nokia PC suita i meni nije hteo da cita poruke na N76 pa sam skinuo novi PC suite i sad radi perfektno....znaci pokusaj sa novijom verzijom
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

bjukic, ako ti pomenuta instalacija novije verzije PC Suitea ne pomogne obrati pažnju na ovo: ako su ti poruke sačuvane u nekom folderu koji si sam napravio neće ih prepoznati (tipa My Folders ili bilo koji folder koji nije Inbox). Onog trenutka kad sve poruke vratiš u Inbox trebalo bi da ti ih PC Suite očita.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Odgovori