yugollac, taj luft nije veliki, barem kod mene, ali ako si ga dobro odvalio nije isključeno proširenje lufta, ipak nije od kamena
Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- gameforce
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
nemus95, prvo pročitaj ovu temu, saznaćeš dosta o telefonu a onda vidi sve programe koji ti trebaju ovde
S60v5 - aplikacije, igre, teme...
S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
prochitah celu temu,ali nigde nisam nashao...
onih godinu dana koje nokia daje na 'nokia music' ili kako im se servis vetj zove,za neogranichen daunload muzike kod nas ne vazhi ili...?
poshto vidim da je lelenor uradio slichnu stvar-samo dosta manje,da daje dva meseca muzike za dzhabe...?
i po nokiinom sajtu sam trazhi,nisam nashao...?
onih godinu dana koje nokia daje na 'nokia music' ili kako im se servis vetj zove,za neogranichen daunload muzike kod nas ne vazhi ili...?
poshto vidim da je lelenor uradio slichnu stvar-samo dosta manje,da daje dva meseca muzike za dzhabe...?
i po nokiinom sajtu sam trazhi,nisam nashao...?
http://www.comeswithmusic.com
Al' ne radi u Srbiji ... i neće skoro ... zato su se lokalno Telenor i NOKIA dogovorili da probaju da daju nešto slično.
Napomena: Comes With Music dobijaš od proizvođača, ali saobraćaj plaćaš operateru! Ovde to nije slučaj ...
Al' ne radi u Srbiji ... i neće skoro ... zato su se lokalno Telenor i NOKIA dogovorili da probaju da daju nešto slično.
Napomena: Comes With Music dobijaš od proizvođača, ali saobraćaj plaćaš operateru! Ovde to nije slučaj ...
Samsung Omnia HD 8GB
- tehno maniac
- Mobil manijak

tehno maniac, 4 slika s leve strane u gornjem redu, kada je zumiras i pogledas tu oko -/+ tastera (tacnije kod +) na ivici telefona vidi se da je maska odvojena isto kao i meni posle pada.
Da li je ovo normalno ili sta vec jer sam gledao druge telefone i prilicno su utegnuti..
I jedno pitanje da li i vama telefon u ruci po malo krcka, tj. ona plastika pozadi na poklopcu od baterije ili je sve "savrseno" zategnuto??!
Da li je ovo normalno ili sta vec jer sam gledao druge telefone i prilicno su utegnuti..
I jedno pitanje da li i vama telefon u ruci po malo krcka, tj. ona plastika pozadi na poklopcu od baterije ili je sve "savrseno" zategnuto??!
- tehno maniac
- Mobil manijak

- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
glupo pitanje ali zar nemate garanciju na telefone???? jednom liku sa mog faksa su u nisu zamenili zvucnik besplatno jer je bio u garanciji...... 
P.S. updatovanje softwera u servisima se naplacuje
P.S. updatovanje softwera u servisima se naplacuje
Poslednja izmena od dimi89 u Sub, 21. Mar 2009. 07:57, izmenjeno 1 put ukupno.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...