Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kupio sam ga pre par dana, prezadovoljan sam svime, ali... Mozda tripujem, mislim da nesto nije u redu sa ekranom, sve je ok kad su tamne boje, ali kada je neka svetlija, pogotovo bela - na ekranu se vide kao neke tackice(kao da je izgreban) ne znam ni sam kako da objasnim, evo par slika, ne vidi se bas dobro... Jednostavno ne prikaze lepo belu boju, nego je nekako izmuljano u tackicama nekim. Jel to tako treba da bude, ili da ga reklamiram? http://img25.imageshack.us/img25/433/19042009002.jpg http://img23.imageshack.us/img23/3353/19042009.jpg
Pomagajte, hitno je, hvala!
krstin, tabra to reci da imas MRLJe po tvom postu reako bi da imas bad pixele ali ovo nisu oni ovo je neki drugi problem i mislim da nema pomoci sem novi ekran da mu stavis! mada ko zna mozda je i do sw jer je ovde kao rpenapucan kontrast!
sad sam zvao vlasnika te prodavnice, kaze mi da mu uradim hard reset, pa ako ne pomogne, donosi mi drugi veceras... samo plavi, a sad sam imam srebrni, valjda nije ruzan
tehno maniac, samnom se tako ne prica! Ja zelim pomoci kao sto sam rekao prvo sam po objasnjenju mislio da je badPixel kada sam video sliku shvatio sam da ima samo mrlje kao da je kontrast napucan na max znaci ili je hardver neki u maleru li je do SW u sta cisto sumnjam ili je do ekrana znaci menjaj teleofn!
krstin, ma ne svadjamo se nego ne kapiram ga sta sada on pametuje sto ti nebi pomogao? zasto nebi zajedno trazili resenja??? Nego lik ko zna u kom je tripu!
tehno maniac, vidis da je razmernjan ceo ekran i rekao sam da je cak do hardvera! znaci taj telefon mora detaljno da se pogleda! Mozes ako imas garanciju!
nisu bas mrlje, kad je neka jako svetla boja bude tako kao na prvoj slici, cak i malo bolje uzivo... Opet da mi da novi, isti ce takav biti... ]
I jos sto me nervira, uz njega sam dobio punjac od 320 mah, treba mu 3-4 sata da napuni bateriju
Igor88bg, nije svaki fon takav,meni je normalno i na 1. i na 2. primeru,
krstin, nzm stra ti je to jedino da odneses i da ti daju neki now,al proveren . . . jel stvarno iritira da uzmes nov fon a da su po ekranu takve crte . . .
Nema nikakvih crta, mozda tako izgleda na slici, zapravo se samo vide ove zelenkasto-ljubicaste tackice da ih tako nazovem Verovatno je takva cela serija telefona, jer su svi koje on ima takvi... Jedino da mu kazem da vidimo kad mu stigne sledeca tura, hoce biti isto to...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.