Da li neko zna u čemu je problem.
Imam nokiu 5610 i problem sa bluetooth-om, naime telefon je dotupan za druge uređaje ali ja ne mogu da nađem ni jedan uređaj, pokazuje da ni jedan uređaj nije dostupan.
Hvala unapred.
Nokia 5610 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Sa koliko si razlicitih pokusao da ju povezes?Ako je u pitanju mali broj telefona sa kojima si pokusavao,moguce da je na njima bila ukljucena opcija za ,,skrivanje" tj.kad njih neki drugi telefon pokusava naci da budu prikriveni i da ih taj telefon onda ne moze naci.Ako si pokusavao sa vecim brojem razlicitih telefona onda je vjerovatno problem u tvom telefonu
Nokia N95 8GB
Ovaj telefon imam već 5. meseci, nisam toliko zadovoljan jer ponekad kaka se koristi nekoliko funkcija u isto vreme zablokira isključi se ili se restartuje (primer: salo sam sms poruku, slusao muziku i stizala mi je poruka). Telefon se odjednom isključio, tu poruku koju sam kucao i poruka koja mi je stigla nije bila u telefonu (nestala je). Ekran je vrlo dobar ima oštru sliku, ali ponekada ekran poplavi a na njemu sve radi samo se ništa ne vidi sam se popravi posle nekoliko sati!!!! imam memorijsku karticu od 4gb sa njom sam vrlo zadovovoljan. Takođe imam i stereo zvučnike!!!! (zvuk je vrlo čist i glasan)!!!!! Sada menjam telefon ali ne znam koji da kupim pa vas pitam da mi predložite?? Sviđa mi se nokia 5800!!! kakva je?!