Nokia 6500 i poruke sa SIM kartice

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
luka78
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Avg 2007. 16:45

Nokia 6500 i poruke sa SIM kartice

Post od luka78 »

Pozdrav,

Na koji nacin poruke koje se nalaze na SIM kartici, koja je bila u telefonu Samsung SGH E730 se mogu ubaciti, postati vidljive ili kako vec, u Nokia-i 6500? Da li je poreban neki program i koji ili se mora nositi u servis?

Hvala

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Na SIM kartici? Ako se ne varam to je 50-ak poruka (kapacitet kartice). Pa nemam Nokiu 6500 ali mislim da imas neki SIM directory u telefonu, pa da odatle te poruke iskopiras na memoriju telefona. A takodje imas opcijud a odredis gde zelis da ti telefon cuva poruke - memorija telefona ili memorijska kartica.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

luka78
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od luka78 »

Hm pa to i jeste problem, nema takvih opcija... Ne postoji niti jedna opcija da pogledam sta ima na kartici niti da pristupim kartici sa PC Suite-a...

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Trebas da odes u poruke i ne ides u primljene,vec imas kod tastera u gornjem levom uglu ,,opcije" , ides tu pa u sim poruke. Dok sam imao 6233 jedva sam to provalio kao i manuelno podesavanje za internet sto je po meni jako glupo sto su zakomplikovali s40, ali sta je - tu je
Nokia Lumia 630

luka78
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od luka78 »

E sjajno, milion puta sam probao sve moguce varijante ali ovu nikada...
Hvala jos jednom i nadam se da ce ovo jos nekome pomoci
Poslednja izmena od luka78 u Sub, 09. Maj 2009. 03:25, izmenjeno 1 put ukupno.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Nema na cemu. Zamisli kako je bilo meni dok sam skontao, i ja sam lupao glavu dok nisam nasao. Btw, izmeni post posto nema potrebe da citiras moj posto se podrazumeva da na njega odgovaras ;)
Nokia Lumia 630

Odgovori