Nokia Surge - pocetak neceg novog?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia Surge - pocetak neceg novog?
nokija je izbacila jedan zanimljiv model za koji pretpostavljam da je pocetak linije sa qwerty-em i medju kojima ce se naci mozda i neki windows aparat...http://www.gsmarena.com/nokia_surge-2869.php
Zar to nije onaj Mako sto je nedavno predstavljen sa jos 3 modela koji ce biti zastupljeni samo na USA trzistu?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Meni se dizajn telefona vrlo svidja.

Ali gledajući sad specifikacije, i po malo znajući šta drugi ovakvi telefoni nude sad, ništa naročito mi se čini.

Ali gledajući sad specifikacije, i po malo znajući šta drugi ovakvi telefoni nude sad, ništa naročito mi se čini.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
tehno dobra foratehno maniac napisao:Ovoj nokiji treba dobra plastic Surge(ry) da bi ličila na telefon![]()

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
vlada1970, meni se ne sviđa izbočenje i to što je širok čak 58mm
Mogli su ova 3 tastera da stave iznad funkcijiskih tastera, i lepo i skladno naprave sve, umeju ovi iz nokije da prave lepe telefone
Btw. telefon je preslab za današnje zahteve, nema wi-fi, GPS, loša kamera, velike dimenzije....
Pojeo ga E63 za ručak

Mogli su ova 3 tastera da stave iznad funkcijiskih tastera, i lepo i skladno naprave sve, umeju ovi iz nokije da prave lepe telefone

Btw. telefon je preslab za današnje zahteve, nema wi-fi, GPS, loša kamera, velike dimenzije....
Pojeo ga E63 za ručak

Nokia C6
Ma ovo je samo za AT&T, zato je osakaćen funkcijama, hoće ljudi da zarade na GPRS-u, šta li već. Mislim da je Nokia ovim modelom najavlila povratak ekstravagantno dizajniranih modela i opraštanje od ovih raznih ružnih S&P klonova kojima nas je bombardovala zadnjih godina. Nadam se da će biti još ovako dizajniranih modela, naravno sa ojačanom funkcionalnošću 
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Stara Nokiina fora.Kad jednostavno neznaju stace,naprave novo kuciste,napune ga funkcijama(vec vidjenim)iz predhodnih modela,i evo ga,'nova' nokia.najbolja najjaca...,jer poznato je da veci broj ljudi kod nas,kupuju mobilni po tome kako on izgleda spolja,a da pritom blage veze nemaju sta je unutra.Pa kupite samo masku,jeftinije je. 

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49