Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa jeste,jer ova ce ti drzati skoro duplo manje nego original.Idi do mobisa na nbg i pogledaj,cini mi se da su original negde oko 4000 mozda,malo vise,pa ako ti nije skupo pazari original. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
SpawN, ljudi putuju avionima i nose telefone bez ikakvih problema. Ne znam zašto bi iko tražio da se vadi baterija iz telefona, i to još isključenog! Ako smaraju, neka taj ko ti donosi telefon isti stavi u džep i kaže da je njegov i sigurno mu niko neće tražiti da vadi bateriju. Nikad nisam čuo da je zabranjeno unositi bateriju na avion!!!
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Kako ne daju da se unese baterija u avion?
Kako ostali putnici putuju koji imaju mobilne telefone?
Inace najbolje ti je da kupis i ubacis original bateriju, a ne neke kopije kojekakvih proizvodjaca.
Pozovi Mobis i pitaj posto je i da li se moze nabaviti i bices miran.
Kako ostali putnici putuju koji imaju mobilne telefone?
Inace najbolje ti je da kupis i ubacis original bateriju, a ne neke kopije kojekakvih proizvodjaca.
Pozovi Mobis i pitaj posto je i da li se moze nabaviti i bices miran.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Vincent, nemam pojma brate kako to i sta ali meni su tako rekli, meni je niko ne donosi vamo nego mi telefon dolazi iz australije, to mi je poklon i salju mi ga postom jer ne dolazi niko vamo tako da ne znam kako to da ti objasnim, u glavnom cuo sam razgovor u posti i ova je ladno rekla da ne moze da putuje baterija da mora da se izvad, znam da je glupost velika ali eto moras ih poslusati sta znam...nista evo pokusacu da nabavim bateriju ali ako ova original bude skupa vidjecu sta cu da radim, vjerovatno da kupim tu drugu neku od 10e ili sta znam vec...
hvala vam svakako iako je ovo potpuno besmisleno bilo sto su uradili ali eto da znate i vi ako vam se to nekad desi da se ne cudite...
hvala vam svakako iako je ovo potpuno besmisleno bilo sto su uradili ali eto da znate i vi ako vam se to nekad desi da se ne cudite...
SpawN, ne znam šta da kažem, to je najveća glupost što su uradili, ne mogu da vjerujem. Vidi ako ti neko u blizini ima E61(i), pa mu mazni bateriju, jer je ista kao za E71
.
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
SpawN, imas temu o GPS u podforumu Kafic pa tamo mozes pitati sta te interesuje u vezi te tematike .
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●