loader thread???

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

loader thread???

Post od araphel »

Od pre neki dan mi se desava da kad god palim fon(3650) prvo dobijem poruku application closed loader thread! pa se tek onda sistem podigne....telefon inace radi normalno osim sto u psiloc world time vise nemogu da postavim bilo koji zvucni fajl za alarm,tojest mogu da izaberem ali on svejedno zvoni default melodiju! sta je uopste taj loader thread?

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

E vidis druze to ti je filizofsko pitanje! :D
Iskreno nemam pojma. Meni ponekad izbacuje nesto slicno na 6600 ali kada ga ponovo resetujem sve je normalno.
Rado bih ti licno pomogao ali kao sto sam napisao ne znam. Sto malo ne procunjas netom? Uveren sam da ima nesto o tome!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Araphel, pa probaj da reinstaliraš World Clock Pro, i meni se dešavalo da izaberem jednu melodiju a da svira ona koja je stavljena za default u "Clock alarm tone". Koristim verziju 1.74, i nisam dobijao greške za "loader thread"...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

probacu...hvala,sad mi je 3650 malo na stand by,jer sam dobio v3 razor pa njega cackam i provaljujem!hvala u svakom slucaju pa javljam da li sam resio....

Odgovori