Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
maximus85, briše se sve sa memorije telefona, radi se tako što ugasiš mob i držiš u isto vreme crvenu slušalicu, zelenu slušalicu, taster kamere i onda ga upališ. To će verovatno pomoći i najbezbolnija je varijanta po tvoj džep
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
maximus85, ja mislim da ti se vraca na fabricki firmware tj. onaj koji ti je bio kad si kupio mob... A nije ti problem uraditi update opet, pogotovo ako imas bolju konekciju
Ovisi o tome kakva je tvoja n82 i 5800 i sta ti je vazno .
Npr. kvalitet kamere nije ni blizu , ali sa 5800 imas TS ...
cijena polovnog je tu negdje ....
Ja bih zamjenio jer mi je furka TS , kamera toliko i nije.
Treba mi pomoć.
Gde mogu naći screen protector za Nokiu 5800 i naravno po kojoj ceni. Našo sam na amazonu po smešnim cenama ali ako naručim te cene neće više biti smešne.
Najviše bi mi odgovaralo kad bi neko znao gde ima u Nišu, ali ni ostali gradovi nisu problem.
Ako mislis na zastitnu foliju, imas da narucis on line (prodavnica u Srbiji, rade dostavu,necu da reklamiram - Google). ja sam je inace uzeo na novobeogradskom buvljaku. Imas i one novije i skuplje, koje su kao ogledalo kad je ekran ugasen.
Nećete verovati, u protekla dva dana procitao sam sve postove ove teme od 1 - 117 strane i rešio da imam ovaj telefon.
Pitanje: da li da kupim u prodavnici - nov, kažu ful pakovanje, biram boju trake sa strane za 21.500,00 din (donose iz BG), njihova garancija 12m ili da jurim polovne, koliko vidim ima i po 170e.
Živim u Sr. Mitrovici pa mi je kupovina polovnog malo komplikovana, obično su oglasi iz BG ili NS, polovni bih uzeo jer većina ima instaliran Garmin i ostalo a opet, uvek ostaje pitanje zašto ga vlasnik zaista prodaje (neka skrivena mana).
Molim za mišljenje.
pa ako pouzdano znas da je okej mob , ili ako ti neko moze nekako garantovati da je ispravan ... zasto da ne ! sto se garmina tice, to ti je 15minuta intaliranja ...
Mislim , sve zavisi od novcane situacije, ja sam u zivotu samo jedan polovan mob kupio ...
Ma brate cena je sasvim ok... Kupuj i neces pogresiti veruj mi
Ja licno imam stvarno losa iskustva sa kupovinom polovnih stvari (ne jedno nego vise)... Mislim verovatno sam ja baksuz sto se toga tice, ali bolje ti je za tih 30 ili 40e da ne rizikujes... Ako ti bude trebala neka pomoc pri instalaciji Garmina ili neceg drugog samo se obrati ovde na forumu ili mi posalji pp
Srecno sa kupovinom (ako se vec odlucis) i neka te dobro sluzi
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.