Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jedno pitanje kako da sa pocetnog ekrana iskljucim opciju za govornu postu i za mail resio sam ga privremeno tako sto sam ih sakrio,ali svaki put kad upalim tel, to se pojavi!!!
Jaoj pa ista je fora kao i na e51 njega sam imao do skoro a od pre dva dana E 71 sta da kazem zadovoljan sam telefonom u svakom pogledu,razlog sto sam prodao e 51 je bio taj sto mi je trebao malo veci ekran bas kao sto ima e 71.
Da li je bolje neke progame instalirati na memoriju telefona ili sve instalirati na karicu. Da li ce fring brze da se ucitava ako ga instaliram na telefon? Da li je moguce podesiti sbb e-mail na mobilni
kruninjo, ja programe iskljucivo instaliram na memoriju telefona,brze se otvaraju i nemas problema kada koristis mass storage!Nisam siguran za fring jer ga nemam ali nista te ne kosta da probas!
imam nedoumicu,naime imam dve e 71.kada ukucam *#0000#na jednoj mi izbaci:
110.07.127
09.10.2008
rm-346
nokia e71-1(210.01) a na drugoj:
200.21.118
27.11.2008
rm-346
e71-1(16),koju od njih da zadrzim kolika je razlika izmedju njih dve,koja ima noviji softver.i koji su to razlozi da ostavim jednu ili drugu.pomoc
potpuno je svejedno a i ninolina ti je vec rekla, svaki od ta dva telefona mozes da upade-ujes na novi v400 firmware, tako da ostavi onaj koji ti je fizicki ocuvaniji
ok drugari ali imam jos pitanja?posto kazete da software mogu da updat-ujem iako ne znam kako ali pogledacu negde na forumu pa cu naci resenje.dalje ovaj tel sa v200 softverom mi je radjen za srpsko trziste i na tipkama imam interpukcijske znake a vec sam negde procitao kadase updat-je softver onda ti znaci nisu na svojim mestima.i da li moze ovo service light da se ukljuci/iskljuci da blinka cak i kad ti nestigne sms ili propusten poziv jer na jednom mi blinka a na jednom ne
Pogledaj product code, za naše tržište tj na mojoj (uzeo sam je od ovlaštenog prodavca nokije) je 0559566-ovo ti je bitno ako zadržiš tu koja nije za naše tržište,pogledaj malo po forumu pa ćeš razumeti zašto,da ne idemo suviše off. Inače, ako su jednako očuvane bolje onda uzmi ovu "našu".
Što se tiče "svetla"-meni-->alatke-->podeš-->opšte-->person-->svetlo obaveštenja pa izaberi šta ti se sviđa
Drustvo i meni bi trebala pomoc Ja imam problema sa vibracijom prilikom stizanja poruka. Posto praktikujem da mi non-stop bude ugasen ton, prilikom poziva vibracija mi radi super, ali prilikom stizanja poruke samo se kratko cuje jedna vibracija, i nista vise, da li moze to da se koriguje?
Neshke24, postavi za "ton poruke" neku vremenski dužu melodiju npr neku pesmu i vibracija će ti trajati koliko i odabrana numera. Molio bih ako neko ima "garmin" da mi pošalje na pm:)
Kad pokusam da instaliram iON BatteryTimer, izbaci mi grecku "Unable to install protected aplication from an untrasted supplier"??? Jel moze neko da mi pomogne?
bile, šta si odabrao u "menadžeru aplikacija"? Probaj da uđeš u isti, idi na "opcije" pa podešavanja, instalacija sw, odabereš "sve". Mislim da je tu problem...ako nije-
bile, odakle si skinuo pomenutu aplikaciju(da probam da je instaliram na moju e71, da vidim da li mogu nešto da smislim) mislim da je do same aplikacije,neka zaštita koja ne dozvoljava instalaciju.
LimunBG, verovatno sto je biznis klasa,a i malo je kvalitetniji od ostalih plastikanera. uzmi samo e90 koliko dugo drzi cenu.slicno je bilo i sa n90 moj omiljeni fon isto je drzao dobru cenu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.