@gameforce aj probacu ja da odgovorim na par pitanja. Baterija je podosta izdrzljiva! Ja znam da se meni desava da uvece kad legnem pustim muziku a imam muzike jedno 2gb i da zaspim i ujutru kad ustanem baterija se mozda smanji za dve crte, nista strasno. E sad on je optimizovan da pusta muziku i da trosi malo baterije za to, pa ne bih tacno znao da kazem za 2-3h wifi surfa koliko to moze da otkine baterije, al verujem da moze da izdrzi dva dana tako. Na dnevnom svetlu se dosta slabije vide, izblede dosta, mada zavisi opet da li sunce udara direktno u ekran ili nema sunca uopste. Al ako pricamo o vremenu bez sunca onda se odlicno vide. Za velicinu fonta ne znam konkretno, al namestih jednom najveci, i poprilicno je krupan, tako da verujem da moze bez cvikera

Telefon je odlican, ja nemam nikakvu zamerku, u jednom trenutku sam se premisljao da uzmem N97mini, al prvenstveno zbog kinetickog skrola i bolje kamere, al sad kad je ovde namesten kinetik, nema za tim potrebe, telefon je stvarno vrh!
E sad jedna zanimljivost na koju sam nabasao na netu. Da vidim desava li se jos nekome.. Naime, jednog dana odlucih da probam onaj tv kabl jer mi bilo zanimljivo sto sam video na tjubu neki klip kako momak zalepio telefon za knjigu nakacio ga na tv i igrao onu trku sto je default ubacena u telefon, koristeci telefon kao dzojstik. I utaknem ja tako, namestim av kanal, sve po ps-u, kad zvuk se cuje, a slike nema.. I ja pomislim ajde mozda je do tv-a. Par meseci nakon toga, sticajem okolnosti, kupim novi televizor, LCD, utaknem, ono ista stvar. I sad se ja tu iznerviram, odem na net i potrazim sta moze biti problem i naletim na jednu vrlo zanimljivu informaciju. Kaze, nokia-i je u jednom periodu nestalo delova koji se ugradjuju u telefon kako bi on imao podrsku za video izlaz , pa su izbacili jednu seriju telefona bez tog dela. I zato nema slike kada se prikaci na tv. Malo razocaravajuc potez giganta kao sto je Nokia....

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!