Nokia 6610i+Internet preko PC-a

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Madjionicar77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 23. Avg 2005. 01:41

Nokia 6610i+Internet preko PC-a

Post od Madjionicar77 »

Zdravo,

Kupio sam pre neki dan Nokiu 6110i.
Pozvao sam korisnicki servis da mi puste GRPS sto su i uradili, tako da sada imam pristup preko mobilnog telefona.
U medjuvremenu sam downloadovao najnoviju verziju PC suite i kupio IR adapter preko koga sam telefon zakacio za PC. Sve je proradilo osim interneta. Kada u okviru PC Suita kliknem na ikonicu za konekciju racunar uspostavi konekciju na 57kb/s.
Problem je u tome sto iz Internet explorera ne mogu da otvorim ni jednu stranu.

Molim Vas da mi pomognete :|

Unapred zahvalan :smutny:
Umorni korisnik bez interneta

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Neznam :unsure: ,ja nisam imao takvih problema sa mojom n3650 ,probaj da pozoves i da popricas oko toga sa operaterom !!! Verovatno ti moja pomoc nije bila od koristi ali to je sve od mene oko toga :wink: !!!

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Surfovanje preko IR je jaaaaaaaaaaaaaaakoooo sporo!
Jesi li probao da otvoris neku manje zahtevnu web stranicu? Recimo www.google.com ili nesto slicno?
make. believe

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Madjionicar77, ako si na 064, trenutno ne radi net (već 4 dana)... Mondo radi, wap pristup radi, ali prolaz nekih aplikacija ka "spoljašnjem" svetu ne radi... :uhuh:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Da dopunim, Telekom je opet nešto muljao sa svojim APN-ovima... :uhuh:
Do nedelje 21. je u opticaju bio samo APN gprswap preko koga je bilo moguće pristupati svemu, a gprsinternet nije radio. U nedelju su ograničili gprswap samo na wap protokole, a gprsinternet je opet pušten za direktan pristup (Agile Messenger, Turbo MSN, World Mate, VC...). Nisam probao da sa kompa koristim gprs, pretpostavljam da radi. Naravno, kao i uvek, u Telekomu nemaju pojima šta se dešava i kod njih je sve u redu... Da ne pominjem da je nemoguće dobiti njihov Call centar... :dry:

Odgovori