Data kabl za nok7260?!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
ivanko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Sep 2005. 19:38

Data kabl za nok7260?!

Post od ivanko »

Da li je moguce da u celom gradu (Beogradu) ne mogu da nadjem data kabl za Nokiu 7260?
probao sam sa neoriginalnim kablovima za 7210 i 6220,(i jedan i drugi USB)kao i sa originalnim Nokia kablom DKU-2.(windows ga prepoznaje,ali kao unknown USB device).
Pretpostavljam da mi treba DKU-5,moze li mi neko reci gde mogu da pazarim isti...a da ne bude 4200Din. kao u jednoj firmi koju ne bih reklamirao ovom prilikom
Nasao sam jedino IC interfejs,ali mislim da to i nije neko resenje.
Hvala unapred,pozdrav
:uhuh:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Windows ga tako prepoznaje jer nema drajver za taj konkretan kabal a imas ga na Nokijinom sajtu pa skini,instaliraj i kad ukljucis kabal on ce ga prepoznati kako treba i naci ce ti telefon i jos ti samo treba Nokia PC Suite ili Oxygen phone manager za svakojako baratanje fajlovima!
Pozdrav 8)

ivanko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Sep 2005. 19:38

Post od ivanko »

problem je u tome sto sam vec instalirao i najnoviji nokia suite,i oxygen-ov manager 2.8
drajveri za kabl idu uz nokijin software...ali ne vredi :cry:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

ivanko, probaj u tržnom centru Enjubu na NBG, mislim da možda tamo ima u jednoj prodavnici mobilnih...u prizemlju se nalazi...lako ćeš je naći :wink: :)

Odgovori