Problem posle Flesha...!!!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Problem posle Flesha...!!!

Post od iggymydoom »

Problem : Fleshovao sam telefon i posle nekoliko
restart-a telefon mi se sam ugasi kada ga
ostavim da miruje (nekad mi bude bela slika ali
se ne ugasi nego ja moram da mu vadim bateriju
pa tek onda da ga upalim) ,takodje mi ne radi tastatura
,kada pritisnem 0 on mi prikaze 3 ,a kod registra
za Ultra mp3 ,kuca mi samo 3,6,9 (kada ukucam 1,2,3
on mi prikaze 3 kada ukucam 4,5,6 on mi prikaze 6 ,a 7,8,9
prikazuje 9) !!! :smutny: :smutny:

Molim vas pomogni te mi..........kako da popravim moj telefon..........sta da radim ??? :(

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Hm, definitivno ti ga nisu flešovali kako treba...ili je možda nešto drugo u pitanju...nosi u servis i reklamiraj...teško da ćeš sam nešto moći... :wink:

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Vidi se da su stavili novu verziju softvera......... :smutny: ali opet nece nesto........ :shock: .......... !!!

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Avg 2005. 15:46

Post od Ka »

Izvini prijatelju ali mislim da zaista preterujes. Uopste te ne razumem, bombardujes ovde ljude pitanjima a mrzi te da odneses telefon u servis. Nije mi jasno da vec danima kukas i kumis da ti neko pomogne a neces da ga odneses kod makstora. Kao da neko moze preko foruma da ti popravi telefon.

I ne kaze se "pomogni te" .
Nokia 6670

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Probaj da "teško" formatizuješ (ili hard format) telefon... Držiš istovremeno tastere (kada je telefon isključen) *, 3 i taster za meni (ili je zelena slušalica, zaboravio sam :roll: ne koristim s60 telefon već pola godine...)... Drži ta tri tastera pritisnuta i uključi telefon, tastere ne puštaj dok ti na ekranu ne bude pisalo "Formating...". Ako ovo ne pomogne idi lepo tamo gde su ti ga fleshovali i kaži im šta misliš 8)
make. believe

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od iggymydoom »

E ,Ka ,do sad sam ga dvaput fleshovao (u dva razlicita sevrisa) ,i opet nece da mi radi !!! To sto ja pisem o ovim stvarima je moji problem ,ako hocesh da pomognesh slobodno ,a ako neces onda "shic ,pis" :x !!! I josh neshto ,ako mislis da ces napumpati svoj rejting time sto ces pisati ove gluposti i postati ovde neki dasa ,onda se grdno varash :P 8) !!!

Sto se tice teshkog formata ,nece nikako da mi startuje format ,uzeo sam bateriju od druga i pod njom mi se isto deshava , HELP !? :( :?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Bez prepucavanja! :chytry: :angry:

Iggy, jesi li ti uopšte rekao u servisu da te i tasteri zezaju? Da ti nije ispao telefon ili si ga možda otvarao, odnosno skidao masku, pa nisi lepo namestio tastaturu..? Ako se ne razumeš već, odnesi ga ponovo u servis ali im objasni tačno sve što se dešava, pa neka ga pregledaju lepo...

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

Cuo sam da u nekim servisima kada im se ostavi telefon maznajavaju neke komponente iz njih koje valjaju a stavljaju neke budjave :x ! Danas sam ja drugara vodio u servis kod mene u bloku da mu ga flesuju i sve je ispalo u redu. Mene tamo znaju kao komsiju tako da nije bilo problema. Takodje problem moze da mozda bude u kartici mada sam siguran da ona nije usko povezana sa trajanjem baterije. Sto se tice pomenute kartice tu moze da bude problema ako si na nju nehatom instalirao neki virus pa ti onda dzaba flesovanje. U tom slucaju ces i dalje imati softverskih problema koje si imao pre flesovanja.
A ti Ka ako ne zelis da napises nesto korisno nemoj ni da pises! Stvarno si bespotrebno smorio!

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Pokusaj da ga formatiras sa sledecim kodom:
*#7370# , potvrdi sa OK, upisi kod (fabricki je 12345) i sacekaj par minuta. Telefon ce se ugasiti i upaliti, tj. nece se ugasiti, videces samo startni NOKIA logo, a upalice se kada obavi formatiranje. Pazi da ti prilikom toga baterija bude do vrha puna!
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Avg 2005. 15:46

Post od Ka »

Da, cenim da mi je mnogo vazno da na ovom forumu nabudzim postove i budem DASA ! :lol: :lol: :lol: Buahhahhaaahahaha... ne secam se da me je neko u poslednje vreme bolje nasmejao od tebe... :lol: :lol: :lol: To je ocigledno tvoj motiv ali ja te razumem u potpunosti jer se po tvom nacinu pisanja i gramatickim greskama koje pravis vidi da nemas vise od 12 godinica...

U svakom slucaju, ovde ti definitivno niko nece pomoci i to sto si ti formatirao telefon ne znaci apsolutno nista jer je problem odnosno kvar ocigledno negde u hardveru za sta su opet, zaduzeni servisi.

Ne znam da li si upucen, ali postoje SERVISI - to su nekakve radnje koje POPRAVLJAJU uredjaje, znaci televizore, muzicke uredjaje, raznorazne elektronske aparate, kompjutere i ubedjen sam da postoje i oni koji popravljaju mobilne telefone.
Nokia 6670

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Ka ,kako ti nije dosadno da pisesh tolike bezvezne tekstove ............... :P .................. ,OK to je tvoj izbor ,cenim i poshtujem ,ali nemoj mene da smarash sa onakvim glupim odgovorima ,josh jedanput ti kazem ako imas nesto prijatno ,zanimljivo i vazno da kazes SLOBODNO ,a ako ces da pishesh za svoje licne interese "shetaj" :lol: !!!

U redu ,idem do servisa ,veceras cu vam reci sta je bilo :) !!! Hvala onima koji su pisali nesto pametno 8) :wink: !!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ka i iggymydoom, stvarno nije u redu...misli da se vredjate i prepucavate...zato momci opušteno, ovo je forum :wink: :)
iggymydoom, ako se ne varam ti imaš 3650...mom drugu su posle 2 flešovanja zamenili neki deo u fonu...koštalo ga je 25 evra...i posle je bilo sve ok...idu u neki servis na preporuku, neka ti ga otvore i pogledaju :wink:

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Onaj iz servisa mi je rekao da moram josh jednom da ga fleshujem :ohmy: ali pri tome da promenim verziju software-a ,znaci jos 15 e :wacko: !!!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

a da li mozes da reklamiras telefon tamo gde si ga prvi put flesovao pa da ti urade fles besplatno ili mozda za koji euro jeftinije?????

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Upravo tako Iggy, kao što kaže IDzO, ako već ideš u isti servis, zašto bi ti ponovo naplaćivali fleš kad prvi nije uspeo? Neka ti urade ponovo, i ovog puta kako treba, bez ikakvog plaćanja ili eventualno za neku simboličnu nadoknadu...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Da, i na fleš ide nekakva garancija..koliko ja znam...bar kada sam ja flešovala telefon...znači ne dozvoli da te prevare :angry: :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Auu,pa ti si lud ako o5 dash pare,oni su ti ga fleshovali i nisu to dobro uradili i duznost im je da ti to odrade kako treba,shto bi ti o5 placao...mozda neka simbolichna nadoknada shto kaze Miskoni..

Odgovori