Sort by name

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Sort by name

Post od lizard »

Imam N6600 i zanima me da li negde postoji opcija da sortiram slike po imenu u samoj galeriji gde mi se inace i nalaze? U ProfiExploreru ili FExploreru su automatski sortirane po imenu. U galeriji nigde nisam nasao opciju tipa "Sort by name".

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

mislim da ta opcija ne postoji, nego ih tel. sortira po tome kada je neka slika slikana, pa ide od starijih ka novijim. :wink:

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lizard »

To znam. Nego da li je moguce da memorijsku ubacim u cardreader i onda na kompu odsljakam to sto zelim?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Možeš da im promeniš date & time stamp pomoću Total Commandera (Files>Change Attributes), ali opet je pitanje kako će ih sortirati... Probaj...
A možeš takođe da koristiš "Resco Viewer" za pregled slika, u njemu možeš svašta da radiš, a i mnogo je brži... ;)

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lizard »

Resco Viewer imam vec instaliran na fonu i on sortira slike po imenu a i jeste mnogo brzi. Probacu da iskombinujem nesto cim nabavim car reader.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Psiloc-ov EFileManager ima mogućnost da menja datum i vreme fajlova na samom telefonu. Ali, ako ima mnogo fajlova, može da bude veliko maltretiranje...

Odgovori