Nokia X6

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Kakva je maska tj plastika na x6?Jel losijeg ili boljeg kvaliteta,da li je utegnuta ili ima ponegde lufta?
Treba ovih dana da uzmem novi telefon pa razmisljam izmedju ostalog i o x6.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

snebivljiva azdaja to je najbolja kombinacija za ovaj mob.ja imam 32gb i one profi sluške ali mnogo su velike i imaju manu što nemaju stop već samo pauza.malo voli da nervira to ali ok.
uzmeš lepo te nokia sluške i uzmeš neke panasonic za 500din kao što sam uradio ja i imam profi zvuk.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

@vostezmaj, ja zivim u Danskoj, pa mi nabavka takvih stvari ne predstavlja problem. Platila sam ih u kompletu 113 kruna (ca. 15-16EUR) sa postarinom (bez postarine komplet kosta oko 12EUR). Mozda deluje mnogo, ali imajuci u vidu da ovde dnevne novine kostaju 20 kruna...

@Sale_M, maska je pristojnog kvaliteta, meni se svidja to sto je matirana, pa se otisci ne primecuju (osim, naravno, na displeju). Malo se cuje krckanje u gornjem delu poklopca baterije - da li je to generalan problem ili ne, ne znam. Skidanje poklopca baterija moze biti malo tricky. Problematicno je i dugme (slajder) za zakljucavanje/otkljucavanje tastature - meni deluje da oprugica koja gura dugme natrag nije najbolje uradjena (kazu posle izvesnog vremena dugme postaje labavo), pa stoga preporucujem instaliranje nekog programa za zakljucavanje tastaure (a koji ne podrazumeva koriscenje pomenutog tastera). Sto se lufta tice, negde sam procitala da se moze dogoditi da prasina udje u gornji desni ugao (nije slucaj kod mog telefona - ali ja uvek nosim telefone u futrolama).

@VeNoM: ne kapiram, kakav panasonic?

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

momcovi jedno pitanjce da li vredi platiti x6,180e
da je full,garancija,2 meseca star,kontam da je ok cena! 16gb je u pitanju

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Sale_M,
Sto se maske tice,ja imam belu sa plavom linijom i odusevljen sam ovom nijansom bele...Generalno dosta je slicnog kvaliteta kao i 5800.To krckanje u gornjem delu poklopca je cesta pojava,i kod mene je...

skar,
Mislim da je to ok cena :wink:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

pa pazi gledam na to,da kad za koji mesec,mozda i po godine pozelim da je prodam,ne bude 100e,mada znam da nece,al opet uzecu je jer nema jeftinije a ova je full black,kao phantom!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

snebivljiva azdaja mislim na panasonic sluške tipa bubice i tome slično
Sale_M poklopac je standardan malo ima lifta ali kod mene ništa da krcne samo se pomera koji milimetar od baterije ka spolja kada se pretisne tj kada se vrati na početno stanje od pritiska :P
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

skar, Ma kad 5800 drzi cenu od nekih 130 do 150e zasto ne bi i x6 drzao...

ALL-Mene malo brine ovaj slajder za zakljucavanje jer sam video kod drugara na n97 koji je identican da mu je pukao i otpao,pa je morao cackalicom da ga otkljucava :shock: e sad sta mu je on radio pa ga polomio ne znam.. :smutny:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

nemas brige tih slajdera sad ima za male para,a kod n97 je to boljka,mada sam ga ja letos koristio mesec dana i nije mi se cinio nas toliko los!
svakako se ljudi ophode sa telefonima,ja znam da ga bolesno cuvam!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Pa i mene drma ta bolest od preteranog cuvanja telefona,pa ga non stop nosim u futroli i dusa me boli ako ga negde zakacim ili ne daj boze ogrebem...Isto kao i sa kolima :P
Nego ni meni se ne cini tako slabasan i nesuguran taj slajdic,ali posle toga sta sam video,uplasio sam se...Znam da se to lako menja,ali kad jednom otvoris telefon to je kraj,to je otvarano i vise nikad nije kao sto je bio i ako se sve to lepo namesti...Mislim mozda dramim,znam par telefona koje sam ja pakovao drugarima i koji su ispali bolji nego fabricki ali meni opet nije to to... :smutny:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma sto se plasite za to dugme za otkljucavanje,sad je barem lako ima nekoliko aplikacija za tu namenu.Smart seting i podesis bilo koje dugme dvaput da pritisnes brzo i tel.se otkljuca.Proveraeno radi i na s60v5.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

ta plastika za otključavanje je ok.provereno radi skoro godinu dana kod mene sa nekih 20 drndanja dnevno najmanje.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

konacno pridruzujem se klubu X-sestejaca :D
danas mi je stigla,i moram reci da sam zadovoljan,lep skok sa 5800 :D konjicev skok!

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Mozda cu dobiti X6 za sluzbeni telefon pa me zanima par stvari: kvalitet izrade, koliko drzi baterija i kvalitet kamere.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

sssikisss kvalitet izrade je standard ne očekuj metale i profi plastiku znači veoma zadovoljavajući.baterija drži onoliko koliko ga cimaš.znači normalno korišćenje oko 2.5 dana do 3.nenormalno manje od jednog dana sa time da to znači 5h razgovora jedno 500sms i neki gprs.možda i još nešto.
kamera u rangu n95 8gb.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

VeNoM hvala na odgovoru.
Vidim da imas i N97, pa kakav je u odnosu na njega?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

sssikisss realno gledano n97 je ništa više nego 5800 sa malo većim ekranom malo većom memorijom malo boljom izradom i tastaturom i još nekim boljim stvarima ali to sada nije bitno :P
inače x6 mi je generalno bolji jer ekran ima bolji odziv, malo je laksši, kamera nema onaj poklopac koji kao grebe staklo i još neke sitnice koje idu u prilog x6...dok ne dodje zima gde ne možeš sa rukavicama lepo koristiti mob zbog ekrana,pa onda kvalitet izrade koji može nekome da smeta,pa tastatura koja je u chat programima veoma potrebna i tako neke sitnice koje idu u korist n97 :P
e sada izmedju ova dva moba odlučio bih se za x6 jer je po meni bolji.mnogo je namučen jadan i mnogo je radio i još mu nije ništa 8)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

malopre kud ga ne razbih,htedoh da prebacim neke fotke sa n86,i da upalim BT,kad ono sto mi se desilo i letos " unable to perform bt operation"....preznojio sam se..slog me jedva zaobisao,jest da imam garanciju al ce me gnjaviti mesec dana,sreca u crackovani JAF...povratio mu je volju za zivotom :D

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Za trenutak sam odlozio malo kupovinu N8,i odlucio sam se da pazarim X6,pre svega jer mi trebaju dva telefona,a X6 kao proveren top model bi trebalo me zadovolji pre svega carima hakovanog firmvera,necem sto Vivaz za sada ne moze da mi pruzi. :smutny:
Telefon bi trebalo prekosutra da mi stigne i nadam se pozitivnim utiscima :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

ne znam ako si kupovao novog bolja je opcija,c6-01..mada x6 nece razocarati u to budi uveren,mada ja imam dosta da zamerim nokii,sto su dodatno osakatili inace mocan telefon

Odgovori