Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Nebojsa92x, pa uneses product code koji zelis tj koji ti treba. moj originalni je Telenor Srbija: 0577229 a za update, jer mnogo brze izlazi, koristim Balkans blue: 0559395. progooglaj i nacices sve product codove za ovaj telefon. odaberi koji zeli i to je to. posle samo vrati da te ne bi zezali zbog garancije.

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02

Post od Nebojsa92x »

Provalio sam sve, samo sto imam problem... Kad u JAF-u odradim sve sto treba i kliknem na GO iskoci "Cannot create file C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll" error :(

len_chu_ga
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 01. Jan 2011. 04:27

Post od len_chu_ga »

Da li je moguce da na se na ovom mobu umanji ekranska tastatura,one strelice koje zauzimaju bzvz pola ekrana?kad iskljucim te strelice neke programe ne mogu pokrenut nit igrice jer nisu sumbian.Pa bi mi dobrodosao neki program ako postoji da se makar umanji.Znam da se temama nekad mijenja ispadnu skroz male strelice al opet pola ekrana zauzme.Hvala unapred

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

pretpostavljam da mislis na virtualnu tastaturu. iskljuci je u app manageru za svaki program posebno ili nemoj da instaliras programe za s60v3

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Jos pri instalaciji JAF-a izbaci mi gresku " CallClassInstaller(REGISTERDEVICE) FAILURE: (0xe0000235) " i onda " Main FAILURE: (0xe0000235)" i kad prihvatim da mi instalira Nokia Cable Driver 7.0.2.0 i kada ne prihvatim, ali instalira program do kraja i kada u emulatoru idem na GO izbaci mi error koju sam vec gore spomenuo " Cannot create file C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll " ... :dry:
@snenad Probao sam i ono tvoje, isti problem. Hvala u svakom slucaju :)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Nebojsa92x, zaboravio sam da pitam koji os koristis. citao sam da su ljudi imali problema sa sedmicom

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Upravo taj i koristim... Win7 Ultimate 64bit :dry:
EDIT: Izgleda da je OS problem, kod druga na XP-u ne izbacuje tu gresku, i pretpostavljam da ce raditi :)
EDIT2: Sredjeno sve :D

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Jel` moze da se dogodi da se telefon ubaguje pa da zvoni ton poruke a da poruka nije ni stigla? :?
Jutros me keva probudila kad mi banula u sobu i 90% sam ubedjen da je telefon zvonio, ali nisam hteo da citam poruku jer mi se spavala pa sam se okrenuo na drugu stranu, i sad pogledam i nema poruke :dry: Ili sam se ja utripovao ili je on stvarno zvonio bez razloga, ako je to uopste moguce?
EDIT: Dobro je, nisam poludeo, a i telefon je ok :D Poruka jeste stigla i smestena je u MumSMS+ :D Sinoc sam instalirao tu aplikaciju pa nisam znao kako funkcionise :oops:

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

^
mumsms - svalerska aplikacija :D

lm
jer neko od vas koristi one folije preko kojih ne ostaju otisci,mislim da se zove antiglare ...
malopre sam, kupio i ma koliko sam pazio da uredno postavim opet je ostao mehuric od vazduha ili prasine ( i uzasno nervira),inace folija bas radi posao ali glupo je da ne moze da se lepo postavi

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Dymatize, ma sve se moze,samo nisi bio dovoljno uporan....probaj polako,i trzalicom ravnjaj polako.... 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Mene zanima da li se ta folija primeti uopste kada se zalepi na display? Planiram da je kupim, ali ne bi voleo da kad pogledam u tel da mi ta folija upada u oci jer uvek sam skidao jos u radnji zastiu sa display-eva :D

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Nebojsa92x, ne vidi se dok se ne ogrebe. ja je koristim od pocetka. samo pazi da se ne zeznes da uzmes mirror. onda zaboravi na stvari na ekranu kad je sunce.

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Bolje i nju da ogrebem nego display :) Valjda nece mirror da mi uvale u radnji, mada za 200din.+"montiranje" ne bi me cudilo da me zaje*u nesto :lol:

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Nebojsa92x, samo pogledaj sta kupujes (izvuci iz pakovanja). gde ih nalazis za 200 u nisu su 300 dinara?

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dymatize »

^
u Nisu ih i montiraju ? gde tacno ...?
jbg nemam zivaca za te sitne stvari,garant ce mi ostati opet neki mehuric ako probam sam da postavim :)

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

U Vrscu montiraju na 2 mesta, samo sto 1 ne naplati nista, a drugi ti uzme jos 300 dinara za montiranje :lol: I na oba mesta kostaju 200din.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Dymatize, u Nisu uglavnom montiraju i sa montazom cena je 300 dinara. E sad ima neke radnje u kojima ti i besplatno stavljaju. Pogledaj u radnji koja se nalazi izmedju Red Star i Partizan shop-a u novom podzemnom. Meni su tu stavili besplatno samo ih lepo zamoli.

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dymatize »

oke hvala ...
zato te i pitam za radnju konkretno jer su ti tamo lepo stavili,jer dzaba meni i da mi neko drugi postavi ako i on usere stvar :) to mogu i sam (btw iznervirao se i pocepao onu foliju sto sam stavio juce)

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Dymatize, decko je postavio za 5 sekundi i stoji odlicno. Ja sam isto tako jednu upropastio i zato sam ga zamolio da mi to odradi. Posto tamo radi jos jedan momak (krupniji) i cura ti probaj da nadjes treceg koji je to meni odradio. nadam se da sam ti pomoga.

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Zalepio sam XY tih folija na mobilne a konkretno na 5800 sam dva puta sebi lepio i jednom drugaru.Ma nije to nista komplikovano,samo moras dobro da obrises krpicom ekran i lagano da je nalepis.Sto kazes za 5 sekundi je postavis i nema greske,kao da je i nema na ekranu.Mnogo dobra stvar.To cu isto da uzmem za X6 samo kad mi spadne ova fabricka folica,posto za sada se ne odlepljuje :P
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Odgovori