Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Nebojsa92x, pa uneses product code koji zelis tj koji ti treba. moj originalni je Telenor Srbija: 0577229 a za update, jer mnogo brze izlazi, koristim Balkans blue: 0559395. progooglaj i nacices sve product codove za ovaj telefon. odaberi koji zeli i to je to. posle samo vrati da te ne bi zezali zbog garancije.
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 01. Jan 2011. 04:27
Da li je moguce da na se na ovom mobu umanji ekranska tastatura,one strelice koje zauzimaju bzvz pola ekrana?kad iskljucim te strelice neke programe ne mogu pokrenut nit igrice jer nisu sumbian.Pa bi mi dobrodosao neki program ako postoji da se makar umanji.Znam da se temama nekad mijenja ispadnu skroz male strelice al opet pola ekrana zauzme.Hvala unapred
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
Jos pri instalaciji JAF-a izbaci mi gresku " CallClassInstaller(REGISTERDEVICE) FAILURE: (0xe0000235) " i onda " Main FAILURE: (0xe0000235)" i kad prihvatim da mi instalira Nokia Cable Driver 7.0.2.0 i kada ne prihvatim, ali instalira program do kraja i kada u emulatoru idem na GO izbaci mi error koju sam vec gore spomenuo " Cannot create file C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll " ... 
@snenad Probao sam i ono tvoje, isti problem. Hvala u svakom slucaju

@snenad Probao sam i ono tvoje, isti problem. Hvala u svakom slucaju

- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
Jel` moze da se dogodi da se telefon ubaguje pa da zvoni ton poruke a da poruka nije ni stigla?
Jutros me keva probudila kad mi banula u sobu i 90% sam ubedjen da je telefon zvonio, ali nisam hteo da citam poruku jer mi se spavala pa sam se okrenuo na drugu stranu, i sad pogledam i nema poruke
Ili sam se ja utripovao ili je on stvarno zvonio bez razloga, ako je to uopste moguce?
EDIT: Dobro je, nisam poludeo, a i telefon je ok
Poruka jeste stigla i smestena je u MumSMS+
Sinoc sam instalirao tu aplikaciju pa nisam znao kako funkcionise 

Jutros me keva probudila kad mi banula u sobu i 90% sam ubedjen da je telefon zvonio, ali nisam hteo da citam poruku jer mi se spavala pa sam se okrenuo na drugu stranu, i sad pogledam i nema poruke

EDIT: Dobro je, nisam poludeo, a i telefon je ok

^
mumsms - svalerska aplikacija
lm
jer neko od vas koristi one folije preko kojih ne ostaju otisci,mislim da se zove antiglare ...
malopre sam, kupio i ma koliko sam pazio da uredno postavim opet je ostao mehuric od vazduha ili prasine ( i uzasno nervira),inace folija bas radi posao ali glupo je da ne moze da se lepo postavi
mumsms - svalerska aplikacija

lm
jer neko od vas koristi one folije preko kojih ne ostaju otisci,mislim da se zove antiglare ...
malopre sam, kupio i ma koliko sam pazio da uredno postavim opet je ostao mehuric od vazduha ili prasine ( i uzasno nervira),inace folija bas radi posao ali glupo je da ne moze da se lepo postavi
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Zalepio sam XY tih folija na mobilne a konkretno na 5800 sam dva puta sebi lepio i jednom drugaru.Ma nije to nista komplikovano,samo moras dobro da obrises krpicom ekran i lagano da je nalepis.Sto kazes za 5 sekundi je postavis i nema greske,kao da je i nema na ekranu.Mnogo dobra stvar.To cu isto da uzmem za X6 samo kad mi spadne ova fabricka folica,posto za sada se ne odlepljuje 

Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb