Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
aleksa08, ja iskreno ne razumijem tvoje pitanje?! Sta znaci to da "ne rade SIS i SISX fajlovi" ??? To ne mozes da instaliras ili ... ? I sertifikat mozes da pravis za odredjene programe a ne za telefon... mada nisam siguran da kontam tvoje pitanje!

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
aleksa08,kako doci do serta klik.U 8-om postu na toj strani ti je opisano kako do dodjes do serta.
Sta da radis sa tim sertom,i kako da potpises aplikacije koje te zanimaju imas takodje u toj temi vec milion puta opisano.
Sert. se pravi za odredjeni telefon,tacnije za njegov IMEI,a taj sert. sluzi da bi se potpisale odredjene nepotpisane aplikacije.
Sta da radis sa tim sertom,i kako da potpises aplikacije koje te zanimaju imas takodje u toj temi vec milion puta opisano.

Bice da ga nisi dobro razumeo...zavodnick napisao:...I sertifikat mozes da pravis za odredjene programe a ne za telefon... mada nisam siguran da kontam tvoje pitanje!![]()

Sert. se pravi za odredjeni telefon,tacnije za njegov IMEI,a taj sert. sluzi da bi se potpisale odredjene nepotpisane aplikacije.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- knindza_krajisnik
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 20:13
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
najbolje teme imas na pizero,zedge,baninokia,symbian themes a nesto imas i ovde viewtopic.php?t=22127
- knindza_krajisnik
- Slučajni prolaznik
- knindza_krajisnik
- Slučajni prolaznik
Evo ga nasao sam najbolje teme ovde http://gallery.mobile9.com/c/nokia-n73-themes_352/1/ ...Ali kad stavim na fon i krenem da instaliram nece kaze nesto not certification tako nekako 
EDIT>>>> resen problem

EDIT>>>> resen problem
- zavodnick
- Expert
Mozda ne mora da ga mijenjas ( mislim na dzojstik ), jer mozes samo malo da mu kuciste ocistis i da super radi, ali fora je samo koliko dobro radi !? Da li uopste prihvata komande koje mu zadajes ili moras "jako da trgnes dzojstik" da bi radio ?!
dzojstik radi,samo je prewise osetljiv.na primer ides u levo on udje u aplilaciju,isto se desava pri pokusaju u svim pravcima to je glavni problem . Lik mi ga prodaje za 3.500din pa se dvoumim da li da ga uzmem.mislim da je mnogo dacu mu max.3.000 sad mi rece da mu ne radi i zumiranje pri slikanju one tipke sa strane tel.a dzojstik je jako labav.tako da se debelo mislim da li da ga kupim.ako neko zna koliko bi kostala opravka odprilike?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- zavodnick
- Expert
Hmmm tesko ces to tako napraviti... Daj mu najvise 25 Evrica i onda poslije da kupis tipke da promijenis, masku i mozda sa neke stare NOKIA-e da uzmes stari dzojstik... Sve zavisi koliko ima na stanju N73 u servisu i da li ima mozda polovan ili nov dzojstik, ali vise od 10 Eur ne bi trebalo da bude... nemoj me drzati za rijec, ali raspitam se sutra pa ti javim, ok 

- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
- Kontakt:
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt: