Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

markoskjk, nemoj da se zahvaljujes... Samo naprijed. Nadam da ces i dalje sa nama ostati na forumu, da buducim korisnicima N8 pomognes ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Debelo se dvoumim koji tel da uzmem posle neprikosnovenog n82 .....da li n8 ili htc desire?????? ako neko moze da mi pomogne u resavanju ove dileme???????????
Hvala unapred .pozzz
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

oxigen, ovakvo pitanje ne mozes da postavljas ovdje nego u podforumu kafic... Tamo postavi pitanje i bice ti uskoro odgovoreno :)

MobileManiac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:34

Post od MobileManiac »

Drugari pomagajte :)
imam HTC touchpro 2, i totalno sam se smorio, baguje, kratka baterija, komplikovane opcije pod windowsom 6.5, manjak opcija, itd i hocu da uzmem sada drugi telefon, lomio sam se, i iphone je bio u igri, ali nekako se vracam prvim ljubavima :)
odgovara mi N8, jedino me plasi kucanje poruka, a dosta teksta unosim u telefon, pa bih voleo da mi neko ko ga koristi vec neko vreme kaze kakav je po pitanju kucanja sms, u landscape modu, posto u portret modu ne sumnjam da je katatrofa :)
Razmisljao sam i o E7, gde ne bih imao taj problem i dilemu, ali me smorilo sto kamera nema autofokus i sto je koliko sam citao makro jako slab, a ja cesto telefon koristim kao neki mobilni skener da tako kazem, gde raznu dokumentaciju fotografisem, a i nema kamericu sa prednje strane, a opet cesto imam video pozive, mada iz zezanja, ali opet ih imam.

Hajde pomozite da se odlucim :)

pozdrav

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

MobileManiac, kucanje u landscape-u je u pocetku malo nezgodnije, ali kada se navikne ide veoma lepo tako da to ne bi trebao da ti bude problem.

MobileManiac
Novajlija
Novajlija

Post od MobileManiac »

to me jedino plasi, inace sve drugo mi je full fullova, pokusavam da nadjem i na netu, ali mislim da sam se definitivno resio :)

dopuna poruke : hajde cisto da cujem misljenje : srebna, crna ili narandzasta?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Uvek crna!

gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

ja sam imao crnu i extra je. srebrnu nisam video, a narandzasta mi je uzas, previse nekako drecavo, zelena mi se jedino jos svidela

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

Post od rudulan »

Ja sam 4 mjeseca trazio narandzastu ili plavu i na kraj mi pukne film i kupim crnu, jer kod nas nidje nisam mogao da nadjem drugu boju. Ako neko ima narandzastu ili plavu, a raspolozen je da se mijenja za crnu neka se javi :D

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

MobileManiac, kao sto ti je kolega mezzano rekao, najbolje je da uzmes crnu jer na njoj mozes da sakrijes bilo kakva ostecenja na samoj "farbi" ( da to tako nazovemo ) telefona... Ono sto ce da zvuci cudno, je to da mozes da uzmes lak za nokte ( ali za to moras da imas sestru ili zenu ) i samo premazes mjesto gdje imas nekakvo ostecenje i problem rijesen :)
S druge strane, da se puno ne cimas, mozda je opet bolje da uzmes C6 jer ima i lijepu tastaturu i sve je odlicno, a ne baguje kao N8 :)
Necu reci da je N8 losa, ali jos uvijek malo je ljudi ima i malo ljudi zna dosta o njoj, tako da... :D

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Sto se tice boja ja nebi ni jednu drugu osim crne preporucio upravo iz razloga sto svaka ima gornji i donjio dio crn i dio oko ekrana je crn i taj mi se kontrast sa drugim bojama nikako ne svidja osim naravno sa crnom. :)

MobileManiac
Novajlija
Novajlija

Post od MobileManiac »

momci ubedili ste me - crna i nijedna druga :)

a sad me zavodnick ubacio u rebus .... nemoj to da mi radis :) pa taman sam se resio, haha

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

MobileManiac, nadam se da nisam puno pometnje napravio, ali po meni nije velika razlika u cijeni izmedju C6 i N8 ( mozda nekih 150 Eura ), ali opet je velika razlika u svemu ostalom...
Kamera, veci kapacitet memorije, AMOLED ekran od 3.5 inca... A jedino sto mozes da dobijes kod C6 je ona tastaturica i sve ostalo je dosta slabije :D Sad ne bi trebao da imas nekakav problem, zar ne :D
Ja sebi hocu da kupim taj telefon i covjek mi nudi novu C6, ali da dam svoju N95-2 i jos 120 Eur... Nekako mi je malo skupo, jer nista novo ne dobijam osim touch ekrana, tastature i fancy izgleda :D Ostaje mi da razmisljam ;)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Prijatelj iz BG-a mi javio da ce mozda naci c7 otkljucan za 200 eu. za njega a rekao mi je da ce mozda biti i vise komada. Buraz moj kaze da ce i on odmah da ga uzme a ja sta da radim :shock: . Ne ostavlja mi se ovo mezimce n79.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, mozda bi mogao i meni da zbavis nesto ?! :D jel da ? :D Cisto da ne razmisljam vise o S^3 :D

markoskjk
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 26. Apr 2011. 22:22
:: Lg G flex 2
:: nokia lumia 920

Post od markoskjk »

Da li da ubacujem najnoviji softver u n8,sadasnji mi je 011.012,to mu je fabricki? Inace mi tel radi dobro,strah me da ubacivanjem tog softvera ne pocne nesto da zeza. I sta se dobija novim? :uhuh: :uhuh: :uhuh:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

markoskjk, ako ti telefon radi dobro, zasto bi nesto mijenjao ?! :D S druge strane, novim software-om ne dobijas nista znacajno; znaci nesto sto bi ti znacajno popravilo performanse rada telefona ili nekakve nove programcice koji su vrlo bitni... Uostalom, sacekaj jos malo, da neko dodje ko ima taj software i da ti kaze kako se telefon tad ponasa...
U sustini, idi na NOKIA-in web site i tamo gdje imas software update, pogledaj sta je "promijenjeno" u novom software-u :)

MobileManiac
Novajlija
Novajlija

Post od MobileManiac »

momci, ja ga kupih danas, so far so good.
onih par stvari koje mene zanimaju mi za sada deluju idealno, bas onako kako treba - sluze svojoj svrsi, a ne samo da bude sareno i komplikovano, a bez funkcije.

sutra cu malo opsirnije, idem da ga stavim na punjac, jos uvek ima ono malo fabricke snage u bateriji, pa se cujemo sutra

pozz

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

MobileManiac, gde, kako i za koliko si pazario fontele. Uzdravlje da te sluzi.Slika

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

MobileManiac i mene bas zanima koliko si ga platio i naravno vise od svega me zanimaju utisci :)
deksicom, za nekoliko dana mozda postanem vlasnik C6 telefona, samo ne znam da li mi se isplati :) 200 Evrica kosta, ali opet nista puno ne dobijam ostim tastaturice, touch-a i S^3, ali mozda se odlucim i uzmem ga, samo da bih sto bolje savladao S^3 i da bih ljudima koji imaju vece probleme od mene, mogao ovdje da pomognem ;) Sta ti mislis o tome ?! :D

Odgovori