Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
@zavodnick hvala ti puno za savet, sad je proradio skype! obrisao sam i .sis fajl, deinstalirao program, i danas sam skinuo novu verziju direktno sa sajta, i proradio je odmah bez nekih problema. probao sam nekih par razgovora i sve je bilo ok, nadam se da ce tako i da ostane...
Tacty, mislim da ne bi trebalo da bude nekakvih problema vise Nemoj da zahvaljujes, samo mi je bitno da radi Ako jos nekako mozemo da pomognemo, tu smo
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Drugovi i drugarice, danas je dan mladosti i tako da se nadam da ce mi neko pomoci ))) salu na stranu..kupio sam pre par dana E71 i sve je ok, ali nece da mi instalira nijeednu temu koju nadjem na net, ili nije dobar sertifikat ili je istekao ili bla bla, sta mi je ciniti???
nidza_m, i drugovi pioniri i lepe pionirke, lepa vremena to behose.
To za sertifikat stavi neku godinu unazad npr. 2007 i trebalo bi da prodje. Desava se to ponekad sa temama ali idi na IND190 pa probaj sa njihovim temama.
nidza_m, Dejan69, ono sto je najbolje da se uradi je da se potpise svaka aplikacija koju skidate... Za te stvari smo pricali i o tome pise OVDJE.
Znaci treba da nabavite ovaj sertifikat i onda da potpisete svaku app i temu koju imate
zavodnick, da to je pravilo za potpisivanje piratskih aplikacija i po neku temu ali vrlo retko ima tema koje se trebaju potpisivati.
Obicno kada se odbije instalacija da je sertifikat istekao onda je to do godine koja je podesena. Takvih tema ima na zedge sajtu.
Poštovani,molim Vas za pomoc imam e71 koji nemoze da se apdejtuje sa NSU-om stane na pola i kaze da nema konekciju sa usb-om promenio sam product code na balkans qwertz sa nss-om i opet nece kaze nema konekciju ,restrtuj fon pa ponovo i opet nista,molim pomoc...trenutni software je100,07,76
fantom002, ne znam kako da pomognem... Slabo si opisao problem... Da li recimo prilikom prebacivanja slika, desi ti se da se konekcija odjednom izgubi ili se to samo desava preko NSU-a?
Da li si pokusao da instaliras druge drivere za kabal ?! Da li si radio soft ili hard reset telefona ?!
radio i hard i soft reset nemam problem sa konekcijom i usb-om u normalnim aktivnostima ,ali kad hocu apdejt soft da uradim ,on na pola izbacuje da gubi konekciju iako na fonu i dalje stoji znak usb prikace
VeNoM, znam da uredjaji FP2 mogu ali se nesecam koji bese E71, FP1 ili FP2. Ako je FP1 onda nemoze a izgleda da jeste.
E71-Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI
N79-Symbian OS 9.3, Series 60 v3.2 UI
probao i na drugom kompu i desava se isto... prosto nemam ideju sta bih trebao uraditi,citao ovde i po ostalim sajtovima ne nudi se nikakvo resenje za ovaj problem.
fantom002, hmmm probaj da instaliras druge drivere za taj kabal ili probaj da nadjes nekoga ko ima isti kabal i onda da povezes, jer mi ne ide u glavu zasto bi se tako nesto desilo
fantom002 vidi da malo pročačkaš usb na mobu tj onaj port.prošle nedelje sam updateovao jedno 8 komada c5 i neki od njih imaju baš taj problem sa usb.ali izvadiš pa bocneš pa izvadiš pa bocneš i posle nekoliko puta on radi kako treba.kao da konektori ne vide to lepo.a extra posle što ne smem da ga pomerim jer se konekcija izgubi.znači ili bockaj ili traži drugi kabli kao što je predloženo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.