Poruke iz SENT items

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Avg 2005. 15:46

Poruke iz SENT items

Post od Ka »

Nesto se cudno desilo, nesto sto ranije nisam primetio i za sta sam bio siguran stopostotno da nije moguce.

Drugarici sam hteo ponovo da posaljem poruku koju sam joj poslao pre dva dana. Kada sam otisao u SENT video sam da te poruke NEMA. Znaci, bukvalno je nestala. A ja NISAM nista brisao. Primetio sam da u SENT imam samo 20 poruka. Kao da ostaje samo 20 poruka a sve ostale se brisu automatski. Cak i da je tako, telefon bi me obavestio da mi je folder pun, ne bi mi brisao poruke automatski sam od sebe. A milion posto sam siguran da je ranije u SENT bilo mnooooooooooogo vise poruka. Sto je i logicno sa ovakvim telefonima.

Imam 6670.
Nokia 6670

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

imas u message>settings>other>no.of saved msgs> pa stavis koliko hoces ne vise od 100 :wacko: verovatno si cackao nesto u fexploreru pa si izbrisao kroz njega poruku u inboxu 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ka, da, automatski ti je podešeno da čuva 20 poruka, posle sam sistematski briše...Ali kao što Nebojša reče, možeš to da promeniš :wink: :)

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Avg 2005. 15:46

Post od Ka »

Tacno je to bilo, ali sam siguran da se promenilo "samo od sebe", tacnije, siguran sam da sam ranije imao mnogo vise poruka u SENT.
Nokia 6670

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

6600-tuning, pa isto kao i sa porukama u inboxu, što ih više skladištiš, to ti više usporava...Ali mislim da je bespotrebno čuvati puno poruka u sent-u :wink: :)

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

Ma ljudi ja na n gage-u imam oko 440 poruka u inbox-u pa mi fon ne koci :D :wink: Kada udem u inbox decenija mi treba da stignem do poslednje poruke (zbog kolicine) ali mi ne koci fon 8) :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ka, ništa ja ne rekoh za tebe lično... :wink:
E ja sam imala svojevremeno 1300 poruka na 3650, mislim stvarno dok udjem u inbox, popijem kafu...Zavisi od procesora, sad na 6630 imam skoro 400 poruka, i ništa, sve normalno... :wink: :)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

E ozbiljno...Tako sam ih skladištila sve dok mi Miskoni nije poslao message saver, pa sam ih konačno prebacila na komp, i tako vratila mob u život... :wink: :)

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

Message server???Sta je to??? :) :D Ako taj program sluzi za prebacivanje poruka na komp, gde mogu da nadjem taj program??

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Pedjos, jeste, to je program za prebacivanje poruka sa moba na komp...Ako hoćeš pošalji mi mail na pp, pa ću ti ga ja poslati...u suprotnom pitaj Miskonija gde ga je skinuo :wink: :)

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

vlada nesporazum, cisto da se umesam Zoki je miskoni poslao message saver, a ne message server.

il sam ja prso

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

max_power, hehehehe, Pedjos je napravio lapsuz, ali smo se nas dvoje razumeli i ja sam mu poslala program tako da nema problema :wink: :)
Nisi prso' :wink: :D

Odgovori