Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nesto se cudno desilo, nesto sto ranije nisam primetio i za sta sam bio siguran stopostotno da nije moguce.
Drugarici sam hteo ponovo da posaljem poruku koju sam joj poslao pre dva dana. Kada sam otisao u SENT video sam da te poruke NEMA. Znaci, bukvalno je nestala. A ja NISAM nista brisao. Primetio sam da u SENT imam samo 20 poruka. Kao da ostaje samo 20 poruka a sve ostale se brisu automatski. Cak i da je tako, telefon bi me obavestio da mi je folder pun, ne bi mi brisao poruke automatski sam od sebe. A milion posto sam siguran da je ranije u SENT bilo mnooooooooooogo vise poruka. Sto je i logicno sa ovakvim telefonima.
imas u message>settings>other>no.of saved msgs> pa stavis koliko hoces ne vise od 100 verovatno si cackao nesto u fexploreru pa si izbrisao kroz njega poruku u inboxu
6600-tuning, pa isto kao i sa porukama u inboxu, što ih više skladištiš, to ti više usporava...Ali mislim da je bespotrebno čuvati puno poruka u sent-u
Ma ljudi ja na n gage-u imam oko 440 poruka u inbox-u pa mi fon ne koci Kada udem u inbox decenija mi treba da stignem do poslednje poruke (zbog kolicine) ali mi ne koci fon
Ka, ništa ja ne rekoh za tebe lično...
E ja sam imala svojevremeno 1300 poruka na 3650, mislim stvarno dok udjem u inbox, popijem kafu...Zavisi od procesora, sad na 6630 imam skoro 400 poruka, i ništa, sve normalno...
Pedjos, jeste, to je program za prebacivanje poruka sa moba na komp...Ako hoćeš pošalji mi mail na pp, pa ću ti ga ja poslati...u suprotnom pitaj Miskonija gde ga je skinuo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.