Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
toda81, dio imam ovdje na kompu a veci dio imam kod roditelja na kompu...
Ovo su vecinom moja iskustva sa raznim programima i na raznim telefonima... Inace programi koji su prikazani takodje su koristeni od nekih mojih kolega...
Opera Mobile
Vibra Connect
Mum SMS
Whatsapp
Fring
Skype ( verzije koje nisu skidane sa oficijalnog site-a )
SportsTracker
iSMS
Theme ( e sad tu su razne teme od Pizzero-a ( mada ne mogu da vjerujem jer su se njegove teme pokazale kao najbolje, ali eto ), pa onda jos teme skidane sa zedge-a )
Ima tu jos programa, ali evo to je nesto za sad
Htio sam tako neke programe koje imam i koje sam zapisivao sa njihovim verzijama da postavimo na site, da bi se buduci korisnici znali snaci!
Ovo su vecinom moja iskustva sa raznim programima i na raznim telefonima... Inace programi koji su prikazani takodje su koristeni od nekih mojih kolega...
Opera Mobile
Vibra Connect
Mum SMS
Fring
Skype ( verzije koje nisu skidane sa oficijalnog site-a )
SportsTracker
iSMS
Theme ( e sad tu su razne teme od Pizzero-a ( mada ne mogu da vjerujem jer su se njegove teme pokazale kao najbolje, ali eto ), pa onda jos teme skidane sa zedge-a )
Ima tu jos programa, ali evo to je nesto za sad

Htio sam tako neke programe koje imam i koje sam zapisivao sa njihovim verzijama da postavimo na site, da bi se buduci korisnici znali snaci!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
ja cu zestoko da se pobunim povodom ovog spiska jer nije realan. da bi to imalo smisla mora se naglasiti koja verzija programa na kom telefonu/firmware-u, da li je aplikacija crackovana, telefon hackovan...
operu mobile iskljucivo koristim na telefonu vec dve godine kroz razne verzije (uvek aktuelna) i radi odlicno to sto u nasim telefonima nema dovoljno rama pa s vremena na vreme izbaci memory full nije greska.
za teme cu se uglavnom sloziti jer ako nesto zna da unisti, uspori... telefon to je lose odradjena tema. zato samo sa ovija i nema da boli glava.
operu mobile iskljucivo koristim na telefonu vec dve godine kroz razne verzije (uvek aktuelna) i radi odlicno to sto u nasim telefonima nema dovoljno rama pa s vremena na vreme izbaci memory full nije greska.
za teme cu se uglavnom sloziti jer ako nesto zna da unisti, uspori... telefon to je lose odradjena tema. zato samo sa ovija i nema da boli glava.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
zavodnick, od svih aplikacija koje si naveo ja dok sam imao N82 a evo sad i N8 nikad nisam imao problema sa Opera Mobile, Whatsapp, Fring, Mum SMS dok ostale nisam koristio. Teme sam na N82 najvise koristio od pizzero-a jer su najbolje i najkvalitetnije. Znaju malo opteretiti telefon (pogotovo ako su ikonice neke ubacene druge) ali ne previse primjetno osim ako nisu bile instalirane na mem. kartici jer sve teme koje sam imao sam instalirao na memoriju telefona. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Opera takodje radi odlicno, teme skidam sa raznih foruma, ovi-store, pizero itd. itd. znaci sa raznih mesta i uvek ih instaliram na kartici jer ih imam mnogo trenutno 8 fabrickih i instalirane 72
koje su trenutno na telefonu i sve radi kako treba. Desavalo se ponekad da neka tema neradi dobro ne sa brzinom telefona nego boje nisu iste ili se ikone nevide kako treba ali retko sam naletao na takve teme.

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
snenad, ako malo bolje procitas prethodne postove, pitao sam toda81 koja mu je verzija MuMSMS-a smetala... Htio sam i to sve da pisem sto si naveo, ali eto... nisam! I naravno, programi koji si koristeni, BILI SU KORISTENI OD MOJE STRANE I MOJIH KOLEGA... Kad ste se vec dotakli Opera-e, jednom prilikom mi je Fox dao verziju Opere koju sad koristim Opera Mini 5.12 ( bar mi se tako cini ) Beta i radi savrseno, dok mi je Opera mobila u vrijeme rada, zastala i telefon sam izadje iz nje!!! Sad vise nemam takvih problema, telefon nije bio hackovan, radi se o telefonu N95...
snenad, zadovoljan si ?!
janka_88, ja sam znao da ce se neko pobuniti protiv spiska, zato ga i nisam odmah stavio, ali toda81 je pitao, pa... S druge strane, mozda niste bili tu, ali pogledajte, ljudi se dosta zalilo recimo na Skype ( a Skype su skidali sa nekih stranica i nije im radio ) ali cim sam im rekao da skinu sa oficijalnog site-a, odmah je sve bilo OK!
deksicom, sam si bio svjedok kad sam te pitao za tema od Pizzero ?! Imao sam problem sa tim temama na N95-2! Ja nisam mogao da pisem poruku koliko je telefon usporio, ali ne samo usporio, nego kad ulazim u Meni dio teme se promijeni a dio se ne mijenja!
snenad, zadovoljan si ?!

janka_88, ja sam znao da ce se neko pobuniti protiv spiska, zato ga i nisam odmah stavio, ali toda81 je pitao, pa... S druge strane, mozda niste bili tu, ali pogledajte, ljudi se dosta zalilo recimo na Skype ( a Skype su skidali sa nekih stranica i nije im radio ) ali cim sam im rekao da skinu sa oficijalnog site-a, odmah je sve bilo OK!
deksicom, sam si bio svjedok kad sam te pitao za tema od Pizzero ?! Imao sam problem sa tim temama na N95-2! Ja nisam mogao da pisem poruku koliko je telefon usporio, ali ne samo usporio, nego kad ulazim u Meni dio teme se promijeni a dio se ne mijenja!

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02
Zamolio bih nekog ko se razume u materiju, i kome je toliko dosadno da moze meni da objasni nesto da mi pomogne oko mog problema
Naime, telefon polako pocinje da mi dosadjuje, a posto nisam bas u prilici da kupujem novi, moze li neko da mi objasni kako da ubacim drugi software ako je ikako izvodljivo tako nesto, i ako jeste da me uputi kako to da sredim
Hvala puno unapred 

Poslednja izmena od Nebojsa92x u Sre, 21. Sep 2011. 21:47, izmenjeno 1 put ukupno.
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Nebojsa92x, nemoguce je ubaciti bilo koji drugi os osim symbiana s^1 najvecu promenu dobijas sa nekim cfw zasnovanom na c6 ili n97 mini fw. procackaj po daily mobile forumu imas gomilu cfw-ova. gledaj one sa mnogo komentara i nemoj da te mrzi da ih citas. odaberi nesto pa cemo dalje na pm sa uputsvima i komentarima
Nebojsa92x, Ovo ti mozda moze pomoci. Ja sam ga za sebe sredjivao samo jos uvek nisam imao vremena da prevedem ali po ovome sam sebi ubacio Symbian Latino koji toplo preporucujem da zaobidjes jer je bagovit. A evo i linka
Install_CFW.pdf
Potrebne programe mozes naci ovde u temi
"Kuvanje" custom ROM-ova za Symbian telefone
Kao sto kaze snenad, procackaj daily mobile naci ces vec nesto za sebe
Install_CFW.pdf
Potrebne programe mozes naci ovde u temi
"Kuvanje" custom ROM-ova za Symbian telefone
Kao sto kaze snenad, procackaj daily mobile naci ces vec nesto za sebe