Nokia C7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
VladimirC7, uglavnom ako si podesio mail nalog on po default-u bude podesen na najkrace vrijeme odnosno SOONEST sto se tice prijema i zato zahtjeva konstantu vezu sa internetom. Podesi to vrijeme npr. na 1h ili 4h, u zavisnosti od potreba i to se nece desavati. Od aplikacija za koje znam da ne moraju biti prikazane u fabrickom task manager-u da bi trazile internet i bile aktivne u pozadini je Whatsapp koji licno ja koristim.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 15. Sep 2011. 17:46
@deksicom ne radi nista znacajno, za sta nije i predvidjeno da treba da radi, poput soci.mreza i poste ali ponovo moguce je da sa telefonom nesto nije u redu pa vuce previse struje (imao sam jednom tu situaciju).
@ janka_88 uradio sam hard reset pa cu videti kako ce se telefon ponasati posle ovog punjenja, sva vremena i svi termini rokovi i sl. je podeseno tako da ne trazi suvise ucestalu konekciju itd. U svakom slucaju hvala na odgovorima i ako se i dalje baterija bude ponasala ovako tu je dobra stara garancija sa rokom vazenja od 362 dana (trenutno).
@ janka_88 uradio sam hard reset pa cu videti kako ce se telefon ponasati posle ovog punjenja, sva vremena i svi termini rokovi i sl. je podeseno tako da ne trazi suvise ucestalu konekciju itd. U svakom slucaju hvala na odgovorima i ako se i dalje baterija bude ponasala ovako tu je dobra stara garancija sa rokom vazenja od 362 dana (trenutno).
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Postoji li update za ovi store?Meni ovaj na c7 baguje uzasno,gotovo da ga je nemoguce koristiti
Inace,nakon 2 meseca koriscenja mogu samo reci da sam prezadovoljan telefonom u gotovo svim aspektima pocev od multitaskinga,brzine telefona,kamere,muzike,wifi konekcije,ekrana i unosa teksta itd...Jedino bi za moj ukus trebali zvucnici biti malo jaci ali za ringtone su sasvim ok.
Cekamo Belle update

Inace,nakon 2 meseca koriscenja mogu samo reci da sam prezadovoljan telefonom u gotovo svim aspektima pocev od multitaskinga,brzine telefona,kamere,muzike,wifi konekcije,ekrana i unosa teksta itd...Jedino bi za moj ukus trebali zvucnici biti malo jaci ali za ringtone su sasvim ok.
Cekamo Belle update

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
Hvala janka88 ,videcu da potrazim tu novu verziju,mada sam jednom vec hteo da updateujem Ovi ali mi je prijavilo neku gresku.C7 and symbian rules!,hehehe

-
Ljudi znate li jel ima novija verzija firmvera za c7 od v24?Ja koristim ovaj Rky Anna Lite firmver,posroji li noviji?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Minus, probaj PowerMP3 ili CoreCodec CorePlayer koji moze pustati i video.
PS. ubuduce oko aplikacija poruke pisi u temi koje su i namenjene za to a o nekim aplikacijama smo vec i pisali.
Aplikacije s60v3
Aplikacije s60v5
Ove aplikacije mogu koristiti i telefoni i na ^3 itd.
PS. ubuduce oko aplikacija poruke pisi u temi koje su i namenjene za to a o nekim aplikacijama smo vec i pisali.
Aplikacije s60v3
Aplikacije s60v5
Ove aplikacije mogu koristiti i telefoni i na ^3 itd.
-
Izasao je novi softver za C7 a i za ostale Anna telefone.U pitanju je v25 za c7.
Ja sam ga licno ubacio preko finiksa i za sada samo pozitivne utiske imam.
Telefon radi stabilno,brzo,nikakvih kocenja nema.
Cini mi se da je zvuk na zvucnicima sad za nijansu jaci i cini mi se da je i kamera malo bolja,mada mozda su to moji subjektivni utisci.Svaka preporuka za v25
Ja sam ga licno ubacio preko finiksa i za sada samo pozitivne utiske imam.
Telefon radi stabilno,brzo,nikakvih kocenja nema.
Cini mi se da je zvuk na zvucnicima sad za nijansu jaci i cini mi se da je i kamera malo bolja,mada mozda su to moji subjektivni utisci.Svaka preporuka za v25