Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da li je bolja Nokia N8 od Nokie E7 ili su u rangu?Imao sam Sonyericsson C905 Cybershot 8 MP ksenonski blic i slike koje pravi su vrhunske,e sada ne znam koliko je po pitanju kamere od njega zaista bplja N8.Ali nijedna kamera nije dobra na mobilnim jer da bi bila zaista korisna mora imati opticki zoom kao na srednjim fotoaparatima,a na mobilnim je to samo sminka.
zoreli, dobra je
Fox, Android je vrh OS, opšte poznato... Ipak neke stvari (meni bitne) su bile "polovične", barem na modelima koje sam imao, probao - tipa mp3 i FM play (glasnost i kvalitet), kamera, video, trajanje baterije... Nema te app da tu sredi to.
pozz

Fox, Android je vrh OS, opšte poznato... Ipak neke stvari (meni bitne) su bile "polovične", barem na modelima koje sam imao, probao - tipa mp3 i FM play (glasnost i kvalitet), kamera, video, trajanje baterije... Nema te app da tu sredi to.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Narode samo da javim da sam upravo uradio update preko Nokia Suite-a na Symbian Belle. Interesantno da je datum kad se ukuca *#0000= tek od 26.11.2011. godine... nadao sam se bar decembru al sta da se radi.
Primjetio sam da nema widget za vremensku prognozu kao ni widget za 2G/3G koji sam vidjao po netu na nekim neoficijelnim verzijama... Malo me to razocaralo al sta da se radi. Za sad sve stabilno i glatko radi. Pozdrav

janka_88,da,evo i ja sad vidim na Navifirmu fw .609.
Te widgete koji nedostaju mozes skinuti i dodati na C particiju i radice ti bez problema.
All widget pack
Te widgete koji nedostaju mozes skinuti i dodati na C particiju i radice ti bez problema.

All widget pack
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
janka_88, cekaj ti si sada odradio offi OS Belle al tako..preko nokia suite-a(al su ti se neki podaci izgubili kada si radio update), i cek sada ti je ceo telefon na engleskom..al da?..pa kada bude izasao za balkan ti ces preko fenixa da odradis update opet..ako nije tako ispravi me
..
P.S. evo sada sam upravo pogledao na navifirm-u da ima update ovaj 609 i to ima za balkan_dg

P.S. evo sada sam upravo pogledao na navifirm-u da ima update ovaj 609 i to ima za balkan_dg

- janka_88
- Expert
acamatic, u pocetku nije prikazivao na nokia suite a na navifirm jeste. Restartovao sam komp i nokia suite automatski izbacio NOKIA BELLE prekocijelog ekrana
Odradio update na product code koji je i bio na njemu, engleski sam i prije koristio jer mi je lakse za snalazenje.
Tako da sam i nastavio koristitit tako. Product code je euro1_alps_dg, tako nekako. Fox, prikazuje mi da imam greska sa sertifikatom i da kontaktiram bla bla bla... Iako sam na novo hackovao telefon sa Norton metodom i sve ostalo normalno instaliram, znas li u cemu je stvar?

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
samo da javim , posle update na Belle nestalo mi je 80% aplikacija iz telefona 
izgleda isto kao na androidu

izgleda isto kao na androidu

Poslednja izmena od zoreli u Uto, 07. Feb 2012. 16:01, izmenjeno 1 put ukupno.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- janka_88
- Expert
Da li je to normalno ili ne, ne znam ali se i meni to desilo. Ja sam u svakom slucaju planirao uraditi hard reset cim ubacim Belle tako da mi to i nije tako tesko palo. Slike, video i muziku sacuvao na memorijsku karticu koju takodje imam u telefonu a ostalo format i poslije samo prebacio sve nazad i sad lagano instaliram sve po redu... 

araphel, i mene to zanima, ne znam da li odmah lepo da idemo preko fenixa a ne preko nokia suita pa da mi ubaci ko zna koj product code sa koje mreze..pa da se posle cimam u fenixu da ga vracam na balkan..mislim da cu odmah iz fenixa da idem na update..jer i meni je potrebna ta opcija voice dialling..