Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Da li je bolja Nokia N8 od Nokie E7 ili su u rangu?Imao sam Sonyericsson C905 Cybershot 8 MP ksenonski blic i slike koje pravi su vrhunske,e sada ne znam koliko je po pitanju kamere od njega zaista bplja N8.Ali nijedna kamera nije dobra na mobilnim jer da bi bila zaista korisna mora imati opticki zoom kao na srednjim fotoaparatima,a na mobilnim je to samo sminka.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

dule88, imao slicnu dilemu i na kraju kupio N8. Najvise zbog kamere koja je na E7 ista kao i C7 a to je g.... bez auto fokusa...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

zoreli, dobra je :)
Fox, Android je vrh OS, opšte poznato... Ipak neke stvari (meni bitne) su bile "polovične", barem na modelima koje sam imao, probao - tipa mp3 i FM play (glasnost i kvalitet), kamera, video, trajanje baterije... Nema te app da tu sredi to.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Narode samo da javim da sam upravo uradio update preko Nokia Suite-a na Symbian Belle. Interesantno da je datum kad se ukuca *#0000= tek od 26.11.2011. godine... nadao sam se bar decembru al sta da se radi. :D Primjetio sam da nema widget za vremensku prognozu kao ni widget za 2G/3G koji sam vidjao po netu na nekim neoficijelnim verzijama... Malo me to razocaralo al sta da se radi. Za sad sve stabilno i glatko radi. Pozdrav

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

janka_88,da,evo i ja sad vidim na Navifirmu fw .609.
Te widgete koji nedostaju mozes skinuti i dodati na C particiju i radice ti bez problema. :wink:
All widget pack
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

janka_88, cekaj ti si sada odradio offi OS Belle al tako..preko nokia suite-a(al su ti se neki podaci izgubili kada si radio update), i cek sada ti je ceo telefon na engleskom..al da?..pa kada bude izasao za balkan ti ces preko fenixa da odradis update opet..ako nije tako ispravi me :oops: ..
P.S. evo sada sam upravo pogledao na navifirm-u da ima update ovaj 609 i to ima za balkan_dg :D

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Meni kaže da nema novog apdejta na Nokia Suite :smutny:
16 godina na forumu MOBILNISVET

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

Meni takodje kaze da nema, bice valjda uskoro i za nas...

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

acamatic, u pocetku nije prikazivao na nokia suite a na navifirm jeste. Restartovao sam komp i nokia suite automatski izbacio NOKIA BELLE prekocijelog ekrana :D Odradio update na product code koji je i bio na njemu, engleski sam i prije koristio jer mi je lakse za snalazenje. :D Tako da sam i nastavio koristitit tako. Product code je euro1_alps_dg, tako nekako. Fox, prikazuje mi da imam greska sa sertifikatom i da kontaktiram bla bla bla... Iako sam na novo hackovao telefon sa Norton metodom i sve ostalo normalno instaliram, znas li u cemu je stvar?

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Evo ga Downloading the Nokia Belle update :lol:

kai što reče janka_88 , restartovao sam komp i povezao ponovo N8 na Nokia Suite i evo ga Belle ...

Nenad88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Avg 2011. 14:48

Post od Nenad88 »

Koja je razlika između "balkans_blu", "balkans_bronze" i ostalih product codova za Balkan ?
Da li je bitno koji skidam ili mogu bilo koji ?

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Nenad88, naravno da je bitno nebi smeo da skidas npr za balkan_dg ako ti telefon nije crn..ili npr balkan_bl ako ti nije plavi..ovo ti dajem samo kao primer..znaci skidas samo za boju tvog telefona,jer ako skines pogresan mislim da mozes da ga zeznes..

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

acamatic meni je bilo bakan blue a moj je dio darkgej i sve je ok radilo.posle sam ja sam ubacio gej boju sa anom tak oda je sve bilo ok.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

samo da javim , posle update na Belle nestalo mi je 80% aplikacija iz telefona :dry:

izgleda isto kao na androidu 8)

Slika
Poslednja izmena od zoreli u Uto, 07. Feb 2012. 16:01, izmenjeno 1 put ukupno.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Da li je to normalno ili ne, ne znam ali se i meni to desilo. Ja sam u svakom slucaju planirao uraditi hard reset cim ubacim Belle tako da mi to i nije tako tesko palo. Slike, video i muziku sacuvao na memorijsku karticu koju takodje imam u telefonu a ostalo format i poslije samo prebacio sve nazad i sad lagano instaliram sve po redu... :)

fanste999
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 03:29

Post od fanste999 »

meni je obrisao sve "slozenije" aplikacije.Memorisku niti onu njegovu memoriju nije ni dirao..Samo da razjasnim jos nesto,moj n8 je iz madjarske verovatno i sad mi je vratio taj originalni product code.da bi ga prebacio na balkan i hack cemo verovatno morati da cekamo neko vreme?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Hajde oni od vas koji su instalirali balkansku verziju, please proverite radi li voice dialling na srpskom? znam da sam dosadan, ali me zanima, pre nego što se bacim na download oficijalne verzije.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

araphel, i mene to zanima, ne znam da li odmah lepo da idemo preko fenixa a ne preko nokia suita pa da mi ubaci ko zna koj product code sa koje mreze..pa da se posle cimam u fenixu da ga vracam na balkan..mislim da cu odmah iz fenixa da idem na update..jer i meni je potrebna ta opcija voice dialling..

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

fanste999,ne,ne moras cekati,mozes ga preflashovati sada Balkan fw i posle toga odraditi hack fw.
janka_88,kako nemas te widgete,zoreli koliko vidim ima weather widget? :?
Edit: Moja greska,ovo na screenshot-u nije Belle weather widget... :oops:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Fox, pa eto instalirao sam ja to, ali mi nije jasno zasto nece da instalira ove sto si ti postavio... :smutny:

Odgovori