Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
rock85, nijedna od navedenih ti nije belle,sve su ti ann-e
,trebas da skines verziju "111.030.0609" to ti je belle,samo te nesto molim da ne bi zeznuo stvar,lepo procitaj celu temu sto cu ti dati link,pa ako ti nesto nije jasno slobodno pitaj,evo ti link od ove teme.. KLIK
@d@r123, mislim da sam tebi napisao isto da procitas celu temu o "FENIXU I N8" i tamo sve lepo pise pa ako ti nesto nije jasno onda pitaj,ne smaras bolje pitaj nego posle nesto da zeznes pa da se cimas po servisima..A sto se tice te greske pri pokretanju fenixa, to ne znam da ti kazem koja je fora..ja iskreno koristim 2011 i nisam imao problema sa njim..

@d@r123, mislim da sam tebi napisao isto da procitas celu temu o "FENIXU I N8" i tamo sve lepo pise pa ako ti nesto nije jasno onda pitaj,ne smaras bolje pitaj nego posle nesto da zeznes pa da se cimas po servisima..A sto se tice te greske pri pokretanju fenixa, to ne znam da ti kazem koja je fora..ja iskreno koristim 2011 i nisam imao problema sa njim..
- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
Evo ako je nekome potrebno za vracanje save game poslije hard reset ili u slucaju gubitka save-a
Savegames su spremljene na masovnoj memoriji (E) u folderu private. Potrebno je konektovati mobitel sa usb -om preko masovne pohrane ( Mass Storage mode ) i uraditi back up zeljenih igara.
Assassins Creed - E:\Private\20036B7B; Sims 3 - E:\private\200331f6; Friut Ninja - E:\private\200398FD; NFS - E:\private\20031338; PES2011 - E:\private\20038980; Tetris HD - E:\private\2002b2dc; Worms - E:\private\2002b2df; Galaxy on Fire - E:\private\2002FEA0; Guitar Rocktour 2 - E:\private\20030E7A; Avatar - E:\private\20030E7B; Rally Master Pro - E:\private\20030E46; Rollercoaster Extreme - E:\private\20030E48; Angry Birds - E:\private\20030E51; Angry Birds Seasons - E:\private\20030E52; Angry Birds Rio - E:\private\2003B21F; Real Football 2010 - E:\private\20030E77; Hero of Sparta - E:\private\20030E78; GT Racing: Motor Academy - E:\private\20030E79; Real Golf 2011 - E:\private\20030E86; Asphalt 5 - E:\private\20030E87; Sparkle - E:\private\20030f70; HAWX - E:\private\20035DFF; Settlers HD - E:\private\20035E05;Spiderman - E:\private\20036B78; Tron Tanks - E:\private\2003855c; Speed X - E:\private\20039613
I usput rijesio sam problem fenixa trebalo je staviti compatibility mod (Windows Xp)
Savegames su spremljene na masovnoj memoriji (E) u folderu private. Potrebno je konektovati mobitel sa usb -om preko masovne pohrane ( Mass Storage mode ) i uraditi back up zeljenih igara.
Assassins Creed - E:\Private\20036B7B; Sims 3 - E:\private\200331f6; Friut Ninja - E:\private\200398FD; NFS - E:\private\20031338; PES2011 - E:\private\20038980; Tetris HD - E:\private\2002b2dc; Worms - E:\private\2002b2df; Galaxy on Fire - E:\private\2002FEA0; Guitar Rocktour 2 - E:\private\20030E7A; Avatar - E:\private\20030E7B; Rally Master Pro - E:\private\20030E46; Rollercoaster Extreme - E:\private\20030E48; Angry Birds - E:\private\20030E51; Angry Birds Seasons - E:\private\20030E52; Angry Birds Rio - E:\private\2003B21F; Real Football 2010 - E:\private\20030E77; Hero of Sparta - E:\private\20030E78; GT Racing: Motor Academy - E:\private\20030E79; Real Golf 2011 - E:\private\20030E86; Asphalt 5 - E:\private\20030E87; Sparkle - E:\private\20030f70; HAWX - E:\private\20035DFF; Settlers HD - E:\private\20035E05;Spiderman - E:\private\20036B78; Tron Tanks - E:\private\2003855c; Speed X - E:\private\20039613
I usput rijesio sam problem fenixa trebalo je staviti compatibility mod (Windows Xp)

Ipak svi imamo neke probleme, a dok su vecina uradila update- oficijlne belle na N8 ja jos uvek ne uspevam da uradim preko PC Nokia Suite 3.3.86 jedno mi nije jasno ili nije dostupna za produkt Denmark 059C819 ili je problem u tel-u, mom ne iskustvu ili u racunaru - znaci i ja imam veliki problem zato molim sve koji imaju iskustva da pomognu kako da uradim oficijalnu Belle bezbeno i sigurno.Hvala svima unapred 

firmware za dansku postoji, naravno, nego je ovaj tvoj "carrier specific", tj vezan za operatera, pa je logicno da malo kasni. sve verzije firmware-a koje u svojoj sifri imaju i slovo, sto je u ovom slucaju slovo "c", su verzije radjene za operatera i mogu, a i ne moraju, imati dodatne aplikacije. moja preporuka je odraditi preko phoenixa cistu uk verziju, ili balkan, ako su ti potrebna nasa slova...
::luv phonez::
loki13, ma jok, reče meni momak u servisu kao da je to nešto sasvim normalno: hoće na tom modelu da crkavaju baterije, nemamo pojma što, nije to ništa strašno. Ja izneverovao....mislim, malo mije bezveze kad znam koje sam pare dao za telefon. Stvarno mi je neverovatno kako
firme dozvoljavaju sebi takve gafove sa poluproizvodima koje puste u prodaju. Sve je to okej, radi meni telefon sad normalno, ali sam do besvesti razočaran. Ma, u krajnjoj liniji, to je samo stvar, ne vredi se nervirati.
firme dozvoljavaju sebi takve gafove sa poluproizvodima koje puste u prodaju. Sve je to okej, radi meni telefon sad normalno, ali sam do besvesti razočaran. Ma, u krajnjoj liniji, to je samo stvar, ne vredi se nervirati.
mA nesto sa pobrkao ucinilo mi se da u malo losije hvata pokrete bez blica tj. nesto mnogo muti pa se nesto zapitah sta bi sa stabilizacijom kada ono nje nema pa rekoh da li je u opste i bilo sada sa video da je i sam Damian Dinning objasnio neke stvari oko toga pa mi je sve jasno na kraju !!!
-The Nokia N8 includes video stabilization but not image stabilization. For now, it’s not possible to integrate optical image stabilization into such a small module (compared to digital cameras). Digital stabilization methods typically rely on at least two frames being combined to create one clearer one. If the subject moves, you can get alignment problems. These also don’t work with xenon flash. Having said that, if you prefer to use the xenon flash it has a firing duration of between 1/3,333 and 1/200,000 of a second! Which will freeze virtually any subject you’re likely to want to photograph.

-The Nokia N8 includes video stabilization but not image stabilization. For now, it’s not possible to integrate optical image stabilization into such a small module (compared to digital cameras). Digital stabilization methods typically rely on at least two frames being combined to create one clearer one. If the subject moves, you can get alignment problems. These also don’t work with xenon flash. Having said that, if you prefer to use the xenon flash it has a firing duration of between 1/3,333 and 1/200,000 of a second! Which will freeze virtually any subject you’re likely to want to photograph.
>> N7100 <<
Jutros mi Belle ponudi instalaciju novog vidžeta za predragu, i ja ga onako bez razmišljanja prihvati i instalira. Kad sam posle toga pogledao stanje memorije telefona ŠOK, instalacija mi je pojela 20 MB i sada mi je na c: 75 MB!
Odmah sam isključio automatski update, ali ne mogu da skontam kako da uninstall ovaj glupi vidžet!
Ako neko ima rešenje bio bih zahvalan.
I da napomenem da restor nije moguće uraditi jer nisam imao kreiranu tačku povratka
Odmah sam isključio automatski update, ali ne mogu da skontam kako da uninstall ovaj glupi vidžet!
Ako neko ima rešenje bio bih zahvalan.
I da napomenem da restor nije moguće uraditi jer nisam imao kreiranu tačku povratka

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kako ocajno fokusira u slabijem osvetljenju N8..ne modu da verujem
uzasno..gotovo je ne moguce da fokusira.
PS. ovaj softver Belle je uzasno bagovit,3 ili 4 puta mi se restartovao telefon za nekoliko danai koci,trokira.

PS. ovaj softver Belle je uzasno bagovit,3 ili 4 puta mi se restartovao telefon za nekoliko danai koci,trokira.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
araphel, poceo sam da mislim da sto se tice RAM memorije da su nesto uradili da prikazuje da ima vise iako nema i da cisto zamazu oci korisnicima. Naime, desilo mi se da normalno 4 HS imam i dosta widgeta, iskljuceni efekti jer telefon radi poprilicno brze bez njih i imam 2 mail widgeta aktivna i mail radi u pozadini i nakon otvaranja jednog mailbox-a idem na opciju da markiram vise njih i kad sam htio da ih obrisem prikaze ono "Memory full. Please close sam application and try again".
Ja udjem u Best Taskman i vidim oko 110MB RAM slobodno i zato smatram da se to nebi smjelo desiti ako vec ima toliko RAM memorije na raspolaganju jer nije to ko zna kakva radnja bila. Formatirao sam telefon i pobrisao Adobe Reader, Shazam, Quickoffice (koji je po meni uzasno bagovit i spor) i tako da nakon instalacije nokia maps update-a i whatsapp-a koji ide iskljucivo na memoriju telefona imam na raspolaganju oko 110-115MB na C particiji.