Problem sa instaliranjem teme

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Problem sa instaliranjem teme

Post od Oljica »

Nabavila sam Nokia Theme Studio sa http://www.forum.nokia.com/main/1,6566,034-301,00.html i kreirala jos neke zanimljive teme ali problem je sto ni jednu ne mogu da instaliram i stalno dobijam series60ScalableSkinSupport required?!
Da li neko zna o cemu se radi i sta je to?

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Oljica, ne znam koliko ce ti ovo pomoci... ali pogledaj na tom linku koji si dala sta pishe :))))) paz sad...
New Features

Support for scaleable skin.

Ja mislim da je to rjesenje, ali iskreno nemam pojma gdje to da skines... Hmmm jedino da pogledas i skines sebi onaj instalation guide, pa tu vidi :) Iskreno ne znam kako bih ti mogao pomoci s tim. :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Hvala! I ovo je nesto, uopste se nisam setila da procitam sve sa te stranice, mozda nadjem resenje, a u medjuvremenu ako jos neko moze da pomogne bilo bi odlicno.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Hej Oljica, bila bi dobra stvar ako bi nabavila taj file da mi ga prebacis ... :) Zahvaljujem ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Evo o cemu se radi, trebalo je da za moj aparat n6630 instaliram stariji theme studio verzije 1.2 jer ovu koju imam sada (2.0) podrzavaju samo n80 i n90 modeli i tu je ukljucena ta scaleable skin Support.
Stariji je od 28 mb a noviji od 61mb.

Odgovori