Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia N95 8GB
poz svima , malo pre mi je izgleda crk'o ekran , naime original ekran mi je pukao pre 2 meseca i stavio sam kineski ekran koji je sada verovatno izdahnuo
Sada telefon kada se upali cuje se nokiJin zvuk a ekran pokazuje neke hijeroglife , sivo crne boje ,a u desnoj donjoj cetvrtini ekrana nazirem desktop iza silnih tackica . najverovatnije je displej crkao iako sam na stranim forumima nalazim resavanje problema hard resetom i kazu da je mozda softverski problem?? sta preporucujete , i u najgorem slucaju gde da nadjem jeftin kineski ekran , posto mi je prosli put lik iz servisa oteo 2500 dinara .
hvala.
Sada telefon kada se upali cuje se nokiJin zvuk a ekran pokazuje neke hijeroglife , sivo crne boje ,a u desnoj donjoj cetvrtini ekrana nazirem desktop iza silnih tackica . najverovatnije je displej crkao iako sam na stranim forumima nalazim resavanje problema hard resetom i kazu da je mozda softverski problem?? sta preporucujete , i u najgorem slucaju gde da nadjem jeftin kineski ekran , posto mi je prosli put lik iz servisa oteo 2500 dinara .
hvala.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa mozes da probas hard reset,mada tesko da je do toga...zameni ekran ako vec hoces da ulazes u telefon,imas dobre kopije do 1000 din.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
pas, moze da bude i flet kabl. Najbolje da ga odneseš u neki servis. I prvo pitaj da li je flet kabl a ne da li je ekran. Ne verujem da ce ti reset popraviti to.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ok hvala . btw reset nije pomogao .
samo pitanje , posto sam ga sada vrvtno resetovao a ne vidim da li je doslo do promena . sta taj reset uradi . i sta cu morati da vracam na staro posle njega ? ..
i gde ima da se kupe ti kineski ekrani u bg-u (pozeljno nbg-u) da ne cekam sa kupinda dan-dva-tri . . .
samo pitanje , posto sam ga sada vrvtno resetovao a ne vidim da li je doslo do promena . sta taj reset uradi . i sta cu morati da vracam na staro posle njega ? ..
i gde ima da se kupe ti kineski ekrani u bg-u (pozeljno nbg-u) da ne cekam sa kupinda dan-dva-tri . . .
pas, ajoj pa sto nisi pitao pre toga,resset ti sve brise iz telefona i telefon vraca na fabricka podesavanja,znaci kao prvog dana kada si ga kupio.Da znas da su ti sve aplikacije,kontakti,brojevi obrisani..Ako nisi uradio backup,gadno si ga zaglibio..

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
pas, imas ekran da uzmes na kupujemprodajem ili kupindu,a imas sigurno u bilo kojem servisu .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
@ acamatic ma nemam nista na telefonu od aplikacija vredno zaljenja , a kontakti su na kartici , jedino par dragih slika 
videcu danas u servisu dal je flet ili ekran .

videcu danas u servisu dal je flet ili ekran .
na srecu nadjoh drugu n95-icu koje je posluzila kao donor i probao sam ispravan ekran i nije do ekrana .. sad do servisa da utvrdimo sta je . neka ideja ? ..
Probao si samo drugi ekran a nisi menjao flet kabl ?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
pas, sam si dao odgovor na svoje pitanje,serviser ce da utvrdi,a mi mozemo samo da pretpostavljamo

D500&E71
Nema sanse da ga nakacim preko usb probao sam na 3 kompa i svuda izlazi unknown hardware, sve zive drajvere sam brisao i instalirao i nista a kad ga zakacim na bt nokia suite kaze da nema update, na fonu je v20 a zadnji je valjda v35, jel moze nesto da se uradi ili da ga bacim posto nemam nameru da dajem pare za servis?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
A jel ga prepoznaje komp u mass storage rezimu?
Ako ga prepoznaje onda pc suite brljavi nesto,ako ne onda odradi hard reset pa probaj ponovo!
Ako ga prepoznaje onda pc suite brljavi nesto,ako ne onda odradi hard reset pa probaj ponovo!
D500&E71
Ne prepoznaje ga nikako, na tri kompa izlazi samo unknown hardware a ne mogu da odradim reset jer ne znam sifru a na onu kombinaciju tastera na reaguje
jedino da probam da nadjem negde original usb kabl, mozda je do njega

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia N95 8GB
Ne verujem da je u pitanju to sto nije original usb kabl od nokie jer ja moj n82 i e71 kacim bez problema pomocu usb kabla od s2. Koji windows je u pitanju, xp ili win7?
Note IV N9100 dual
Dva xp i jedan je w7
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia N95 8GB
Ne mogu da verujem da ni na jednom nece da ti ocita mass storage. Ja do sada nisam imao problem s akacenjem ni na jedan win, bilo da je xp ili 7. Probaj da nadjes drugi kabl, bas me interesuje kako ce sa drugim kablom da se ponasa, ali probaj i na win xp i na win7
Note IV N9100 dual
To cu i da probam, ako ne radi bacicu ga ako ne u kantu onda u fioku
mada mislim da je neki problem sa telefonom

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
mare-ss, uh tezak slucaj, iscitao sam sve tvoje komentare i stvarno ni meni nista nepada napamet koju radnju da uradis.
Kad pritisnes tastere *, zelelenu slusalicu i taster 3 i kad krene da se pali sta se dalje desava?
Kad pritisnes tastere *, zelelenu slusalicu i taster 3 i kad krene da se pali sta se dalje desava?
A bese ne moze da odradi preko brojeva jer mu trazi sifru,a on ne zna sifru..
mare-ss, valjda kako se secam ja sam ti dao,preko pp,nacin kako mozes da vratis sifru fabricku(12345)...
mare-ss, valjda kako se secam ja sam ti dao,preko pp,nacin kako mozes da vratis sifru fabricku(12345)...