Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: Nokia Lumia 920

Post od miodrage »

Baraba napisao:@skar, samo što kod mene ili miodrage uvek je upaljen 3g ili wifi (u mom slučaju konkretno kada sam kući wifi, kada izađem iz kuće 3g), hoću uvek da sam online i sve automatski da se ovežava, ako mu ugasim net onda jbg koji će mi (meni lično ne znači ni jedan multimedijalni fon ako moram da mu gasim net).

Ovo potpisujem sve od reci do reci!

Freyr, vidi, poslednji telefon koji sam sebi kupio je bio jos Nokia E61, 2006. u oktobru. Za NG 2008/9 dobio sam iPhone3G, 2010/11 iPhone4, i sada hocu ovo. Ma koliko da je cifra velika (slazem se) mislim da nakon 6 godina mogu da se pocastim, na kraju krajeva, moje pare, moja stvar :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pa sad,ne znam koliko pricate na telefon,ja gruvam poprilicno...i sa svim osvezenjima mi baterija izvuce ceo dan bez brige..
htedoh reci da se ne uzima zdravo za gotovo razne zvrljotine po netu..jer sam se ja bas dosta puta zeznu...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Imam 600min ka svim mrežama, 1000min u mreži, 600MB u paketu + 3GB net dodatak = 3,6GB (vip i paket koji ne postoji tj. Postpaid 600 + 3GB net dodatak, mesečno oko 2000din košta sa onim popustima kada je bio rođendan). Eto koliko pričam i koristim net (ne iskoristim jedino 1000min u mreži, sve ostalo ode, ovaj fon ne koristim za posao, za posao imam od firme, tek da vidiš koliko se priča kada je između nas u firmi 1min=1din) :)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

i hoces reci da sa pricom,i svim osvezenjima,mozes da izguras dva dana na androidu il koji vec sistem koristis???

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Neću reći, imam za sve dokaze koje sam postavljao a nisam jedini kome S3 može da gura ovoliko :)

Ovo kopiram iz teme "Koliko vam traje baterija?" koja se nalazi u "Kafiću" :)
S3 zverina, vrti 4.1.2 stock :D
3G upaljen sve vreme, net, navigacija itd.

Slika Slika Slika Slika

Da vidim kom nokia ili htc ili nekom trećem brendu sa ovolikom ekrančinom (ima motrola na androidu koja gura više) kao kod S3 gura ekran 6h upaljen! S3 munze konza 8) :roll: Note 2 je još bolji.

Ili danas šta snalazi herkulesa S3 (3g/wifi uvek nešto upaljeno, gps, mp3, razgovori... i drži do večeras upravo na 53%:
Slika

I to je stock 4.1.2 na kome sam promenio kernel bez podešavanja za uštedu baterije i isključene opcije u telefonu za uštedu, znači sve full da leti :)

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

sve ovo macku(ovo moze opusteno da se izlazira) na rep kako meni baterija nime trajala preko 15 sati, ali NIKAD? I to telefon sam normalno koristio i MORAO sam da ga stavljam uvece oko 12 i skidao umutru oko 9

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Meni bez problema može isto tako trajati na S3 pri istim uslovima korištenja da mi samo 3G nije poprilično slab (čitaj ispod 30% jačina) i često se smijenjuje sa 2G. :) Nema se tu šta lažirati, to su činjenice. :)

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

ma nema sanse onda ga mazite iphone4 i s3 u mi telefoni sa najgorim baterijama (kod mene kratko traju) mozda vi modujete to ali meni sa fqbrickim nije postojalo teoretske sanse i to sa 2g... Menu je tel ceo dan onlne skype whatsapp i viber dakle kod mene ne postoji gasenje neta i te forice... Batalite to vase po nekad net i tako mi jutro ne doceka a da ne zakuka...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Одг: Nokia Lumia 920

Post od Baraba »

E, ajde pogledaj gore slike, vidi se da nije dopunjavan, vidi se da je uvek ili wifi ili 3g aktivan, sta sad tu forice? Koja je tebi fora da prises ne moze kad moze :P Ako kod tebe ne traje ne znaci da nikom ne traje.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

trahace i mennai stanby 2 nedelje a u ps uradim da sam ga koristio oo ceo dan jesnostavno nema sanse meni taj telefon nije mogao da izgura dan...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Dostaje, meni iPhone uvece oko ponoci opusteno ima jos 30-ak%. Non stop WiFi, location, 3G, Whatsapp, Viber, FB, Twitter, citanje vesti, Cydia, Installous, AppStore, neki lagani surfic, razgovori oko 40-ak minuta, 10-ak poruka, upotreba uredjaja oko 5h svaki dan.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Одг: Nokia Lumia 920

Post od Baraba »

Dostaje napisao:trahace i mennai stanby 2 nedelje a u ps uradim da sam ga koristio oo ceo dan jesnostavno nema sanse meni taj telefon nije mogao da izgura dan...
Ma da. Ne kapiram zasto se nisi javio u S3 temi i pitao koliko kome traje baterija, sta ko kako radi, koji kernel, wipe batt ... nisi ni pokusao nesto da promenis. A pisali smo i u kaficu o trajanju baterije i bas se S3 pominjao. Najlakse je biti neupucen i na nesto kukati, pa da.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

letos sam previse radio nisam umao vremena za forume samo zbog bat je i prodat, a i nervirala me je plastika ne mogu da pazim tel pa sam ga udao a ip4 mi j bio babaroga ali dobio sam dobre pare kod nas za njega , naravno simfree bez xsim i tih snja... Ps da i sa tih 30% do ujutru, svuce na 19% kada indikator postaje crven nakon toga pokrenes npr heat i poduvas ga za 5min tih tvojih 20% svuce... Steta jer je iOS sjajna gaming platforma a baterija to koci..

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Dostaje, pa zato punis uredjaj svako vece i ne razmisljas. Barem ja tako radim. Ma koliko da uvece imam, a bilo je da imam i preko 60% ako tokom dana ne stignem da pipnem telefon, i onda ga stavim na punjac i ostavim tako jer ne znam sta mi iduci dan donosi. A to koliko ce baterija da traje ili nece, zabole me, meni je bitno da moze da prati moj tempo zivota!

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

miodrage, tako je i bio sa Iphonom ali kada zaboravim obicno zakuca do podneva sledeceg dana. Ma sve u svemu nadam se da su bat sredili kod petice mozda je i pazarim.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Dobro, ovo je tema o Lumiji920, pa da se vrnemo na nju.
U Eldarovom testu, baterija je drzala 2 dana bez problema. Znaci da ce u mojim uslovima sigurno da izdrzi 24h sto je meni i najbitnije.

filip23
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2012. 19:41
:: Iphone 4s
:: Nokia 8850
Kontakt:

Post od filip23 »

Ovo ce biti moj sledeci telefon.4s je odlican,ali negdje u martu,aprilu prelazim na staru,dobru Nokiu :)
P.L.K
Iphone4s,Nokia8810,8850,7650,se850

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

miodrage, jesi kralj :-D realno i meni je dosta 24 h samo da ne zaboravim da ukljucim tel na punjac :-D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Dostaje, meni je to ritual pred spavanje, malo iscitam vesti, pogledam Cydiu, appstore, installous, sve to zavrsim za 15-20 min, i zveknem na punjac!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Dostaje, zar stvarno mislis da bi neko ovde lazirao battery stats ? Daj molim te...
I da, postoje telefoni koji mogu ovoliko da izdrze.. Na primer moj, Note 2, moze da izdrzi vise od 7 sati screen on vremena...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Odgovori