Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nema mesec dana kako sam kupio telefon i odusevljen sam, ali ipak imam par igrica od drugova ali su mi dojadile, ako neko ima dobre igrice molim ga da postavi ili da posalje na moj mail dudulajce@yahoo.net.
Unapred hvala/
Krsta napisao:Nema mesec dana kako sam kupio telefon i odusevljen sam, ali ipak imam par igrica od drugova ali su mi dojadile, ako neko ima dobre igrice molim ga da postavi ili da posalje na moj mail dudulajce@yahoo.net.
Unapred hvala/
Imas jako dobru igricu Alien Pinball. Meni se jako svidela, skini je s neta, jer ja imam trial verziju koja radi samo na određeno vreme... Ako bides skinuo kompletnu sa crackom, javi.!
Imam igrice TAM1942 (Total air mayham) znaci avioncici,drugi svetski rat,Ameri i Japanci a cak i lepo izgleda za jednu Symbian igricu pa ako igras takve igrice (a ne da je zarazna...) javi da ti posaljem a ako ne imam i Snowboard 3D pa izvoli"naruci"ako te interesuje i e-meilovacu ti!
Pozdrav
Ja eto najvise volim staru dobru Zuma igricu...
Nju mozes da igras do sutra i da ti ne dosadi...Bar meni...Ja je obozavam...Ako ti treba javi na PP ili na e-mail...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ninolina napisao: Ja eto najvise volim staru dobru Zuma igricu...
Nju mozes da igras do sutra i da ti ne dosadi...Bar meni...Ja je obozavam...Ako ti treba javi na PP ili na e-mail...
pa vidis da mu treba ostavio je covek i email na koji da mu posaljes
Najbolje igrice za symbian telefone su igrice koje koriste mgs (magic game station),odlicna grafika i zvuk a ne opterecuju mnogo telefon.
Takodje postoji cdoom emulator,on omogucava igranje ozbiljnih igrica na telefonu (counter strike,half life,simsons...),tj. on omogucava igranje igrica sa racunara,te igre su konvertovane sa racunara u WAD format i potpuno su iste kao na racunaru,jedini proble je to sto zauzimaju dosta RAM-a tako da na 6600 neke nece da rade.
u pravu je b_udder kada kaze "pa najlakse ti je tako: "aj mi saljite igrice"
pogledaj malo po internetu... ima ih dosta..." potrazi malo po internetu, koristi google ili nabavi sebi program eMule . kada ga instaliras , udjes u njega i ukucas sta ti treba. za nekoliko sekudi ce ti izac 100-tine datoteka tj. igrica. ovaj program mozes koristiti da nadjes sto god ti treba(muzika , programi , filmovi.....) i odma mozes download-ovat tu datoteku , samo sto ne moze skinuti sve za sekundu, zavisno od velicine dtoteke i brzine koja je podesena.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.