Treba mi neka igrica za 6680?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Krsta
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 17. Jan 2006. 01:08

Treba mi neka igrica za 6680?

Post od Krsta »

Nema mesec dana kako sam kupio telefon i odusevljen sam, ali ipak imam par igrica od drugova ali su mi dojadile, ako neko ima dobre igrice molim ga da postavi ili da posalje na moj mail dudulajce@yahoo.net.
Unapred hvala/ :lol:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

pa najlakse ti je tako: "aj mi saljite igrice" :uhuh:
pogledaj malo po internetu... ima ih dosta...

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Re: Treba mi neka igrica za 6680?

Post od Schkomi »

Krsta napisao:Nema mesec dana kako sam kupio telefon i odusevljen sam, ali ipak imam par igrica od drugova ali su mi dojadile, ako neko ima dobre igrice molim ga da postavi ili da posalje na moj mail dudulajce@yahoo.net.
Unapred hvala/ :lol:
:chytry: Imas jako dobru igricu Alien Pinball. Meni se jako svidela, skini je s neta, jer ja imam trial verziju koja radi samo na određeno vreme... Ako bides skinuo kompletnu sa crackom, javi.! :D

PP!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Imam igrice TAM1942 (Total air mayham) znaci avioncici,drugi svetski rat,Ameri i Japanci a cak i lepo izgleda za jednu Symbian igricu pa ako igras takve igrice (a ne da je zarazna...) javi da ti posaljem a ako ne imam i Snowboard 3D pa izvoli"naruci"ako te interesuje i e-meilovacu ti!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:wink: Ja eto najvise volim staru dobru Zuma igricu... :roll:
Nju mozes da igras do sutra i da ti ne dosadi...Bar meni...Ja je obozavam...Ako ti treba javi na PP ili na e-mail... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ninolina napisao::wink: Ja eto najvise volim staru dobru Zuma igricu... :roll:
Nju mozes da igras do sutra i da ti ne dosadi...Bar meni...Ja je obozavam...Ako ti treba javi na PP ili na e-mail... :D
pa vidis :o da mu treba ostavio je covek i email na koji da mu posaljes 8)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Najbolje igrice za symbian telefone su igrice koje koriste mgs (magic game station),odlicna grafika i zvuk a ne opterecuju mnogo telefon.
Takodje postoji cdoom emulator,on omogucava igranje ozbiljnih igrica na telefonu (counter strike,half life,simsons...),tj. on omogucava igranje igrica sa racunara,te igre su konvertovane sa racunara u WAD format i potpuno su iste kao na racunaru,jedini proble je to sto zauzimaju dosta RAM-a tako da na 6600 neke nece da rade.

Obe vrste igrica kao i emulatore koji ih pokrecu mozete naci na www.bahrainmobiles.com/forum

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

jedan od najboljih sajtova za s60ti je symbianx.com.
tu ja uzimam igre za moj fon koje ih iam na pretek
The Bloody Alboz

Krsta
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 17. Jan 2006. 01:08

Post od Krsta »

zuma je fenomenalna,imam je na kompjuteru i mnogo je zarazna,ajde ako ti nije problem posalji mi je imas vec dat moj mail. Hvala :D

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

u pravu je b_udder kada kaze "pa najlakse ti je tako: "aj mi saljite igrice"
pogledaj malo po internetu... ima ih dosta..." potrazi malo po internetu, koristi google ili nabavi sebi program eMule . kada ga instaliras , udjes u njega i ukucas sta ti treba. za nekoliko sekudi ce ti izac 100-tine datoteka tj. igrica. ovaj program mozes koristiti da nadjes sto god ti treba(muzika , programi , filmovi.....) i odma mozes download-ovat tu datoteku , samo sto ne moze skinuti sve za sekundu, zavisno od velicine dtoteke i brzine koja je podesena.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:wink: Krsto, izvini sto ti jos nisam poslala Zumu ali je ocekuj vec danas...
Pozdrav... :D
:lol: :D :) :wink: :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori