6020 (wallet)

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

6020 (wallet)

Post od brankons »

Ova opcija je, kao što znate, predvidjena za čuvanje podataka po šifrom. Kupio sam nov telefon (bar mislim da je nov :roll: ), ali ne mogu da pristupim ovoj opciji. Kaže "code error" šta god da unesem! Kao da je već neko uneo šifru. Istu stvar mi je ispričao i jedan prodavac mobilnih telefona i ne zna o čemu se radi! Da li neko od vas zna? Hvala!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

potrazi po forumu mislim da je neko okacio kodove za nokia telefone .... a ako se ne moze uci uz pomoc nekog koda onda je verovatno flesovanje jedino resenje ili da ga vratis ovima koji su ti prodali (ako je u garanciji) posto je izgleda neko vec koristio telefon
pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nemora flesovanje,treba da ukuca kod koji ce da resetuje walet (mislim da se tako i kuca,#wallet res# ali nek proveri) a proveri i lifetimer pomocu sifre *#92702689# i ako ima vise minuta/sati nego sto si pricao onda ga naravno vrati i nek ti daju nov ili pare!
Pozdrav 8)

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

Proveravao sam taj lifetimer i ok je... A gde da ukucam ''#wallet res#''? Taj wallet prima samo brojeve.
Sony Ericsson C510

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ma kucas nesto u tom smisli na tastaturu a naravno da kad otkucas W nece se pojaviti W nego broj 9!Pogledaj malo pa ces naci,ima tema bas u vezi wallet-a!
Pozdrav

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

Ej uspeo sam! Hvala ti puno!
Ako je taj lifetimer (preko šifre) ok, kolika je verovatnoća da je telefon stvarno nov? Inače kupio sam ga u ''Telekom+''...
Sony Ericsson C510

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Mislim da mozes biti poprilicno siguran ALI mislim da se flesovanje moze resetovati lifetimer mada se meni to na K700 nije desilo a ovu 6680 jos nisam stigao da flesujem pa da ti kazem sigurno!
Skini mu masku i pogledaj da li je prasnjav i da li kontakti na bateriji deluju"zaprljano"pa ako jeste tako a i ima vise vremena razgovora nego sto bi trebalo onda je garant polovan!
Pozdrav 8)

Odgovori