Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 920
Broj saljes tako sto udjes u zeljeni kontakt pa u opcije (3 tackice) pa share contact pa tapnes na kvacicu u dnu ekrana i onda ti izbaci na koje sve nacine mozes poslati..
jel zna neko da li moze da se iskljuci notifikacija sms poruke na ekranu,mislim da je malo glupo dok nekome pokazujem nesto u mob da kada mi u tom momentu stigne sms poruka da je vidi i on i da je procita u notifikaciji... za whats app znam da moze i namestio sam da kada mi stigne pise samo od koga je ali ne pise tekst poruke u notifikaciji ali za sms ne znam kako to da podesim...? 

Glupo jeste i nazalost ne mozes iskljuciti sms notifikaciju, veoma se nadam da ce dodati ovu opciju prilikom nekog buduceg apdejta..
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
Da li postoji neka zamena za Adobe Flash Player,tj da mi otvara video preko interneta...npr kad ocu da gledam veb tv?
IDzO, hvala...
Cedogares, sugestije ugasene, a za slanje kontakta sam tako pokusao i izabrao da posaljem u sms poruci ali mi je pisalo this message contains contact information can't send message try again
Cedogares, sugestije ugasene, a za slanje kontakta sam tako pokusao i izabrao da posaljem u sms poruci ali mi je pisalo this message contains contact information can't send message try again
Kontakt se salje kao mms, izgleda da nemas ta podesavanja.. Idi u APN pa edit i obrisi sva podesavanja, vrati se nazad i stikliraj automatic APN i tada ce ti se sve automatski podesiti.. Probaj onda poslati pa javi, inace mozes atacovati kontakt ili bilo sta drugo direktno iz nove poruke, kad tapnes na novu poruku imas dole atach dugmence, tapni na njega i sve ce ti se ukazati
..

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
Probao bi da je za dzabe , iskreno mi se ne daju pare ako nije provereno,a u komentarima na aplikaciju vidim da ne radi za strimovanje videa na internetu. Pa ako neko zna nesto sto je provereno bilo bi lepo,hvala u svakom slucaju miodrage 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
bandiof, nije za dz? Ja sam ga skinuo kad je bio dz. Uglavnom, prati MyAppDeals, App of the Day, Store Deals - ja sam na ovaj nacin, do sada ustedeo negde oko 1500-2000 din 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Probaj ovo -> KLIKlemi90 napisao:Dali mozete baciti link od te Glance app.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa kako gdemiodrage napisao: prati MyAppDeals, App of the Day, Store Deals

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma normal, samo ga belca slabo natepaja.IDzO napisao: P.S. Popust na sanke se podrazumeva!

Cedogares, obrisao sam podesavanja ali nemam opciju automatic APN mozda nisam dosao do pravih apn podesavanja, isao sam u settings pa u cellular i tu imam internet apn i mms apn u internet sam podesio jos prvi dan i sve lepo radi, pa sam za mms podesio al nisam imao potrebe da testiram da li radi i sad sam ih obrisao kao sto si mi rekao ali kao sto sam vec rekao nemam tu opciju automatic APN
Joj pa sto si brisao ako nemas automatic APN, OK nema veze, idi na mts sajt i nadji podesavanja sa WP i ukucaj manuelno..
Malo me buni sto su ti ta podesavanja pod celular, ja u setingsu imam odvojeno APN dole pri dnu liste..
Ako ti nije prob posalji skrin sot svega toga..
Malo me buni sto su ti ta podesavanja pod celular, ja u setingsu imam odvojeno APN dole pri dnu liste..
Ako ti nije prob posalji skrin sot svega toga..
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nokia Lumia 920
@idzo, posle nekog vremena koriscenja WP i 920, kakvi su utisci? Ili menjas nesto?
Baraba, ne znam da li smem na pisati da menjam telefon da ne bih dobio kritiku od miodragea, WP gurua. 
Zadovoljan sam kako sistem funkcioniše i šta mi sve nudi. Naravno da ima nekih nedostataka koje će, nadam se, biti izmenjene sa 8.1.
Nisam zavisnik of FB, Tvitera..., pa nisam sa time opterećen tj. kako rade aplikacije. Ove što imam odlično rade posao, a kada treba nešto ozbiljnije komp je pri ruci.
Najveća zamerka mi je baterija pošto ne mogu da verujem da ovi novi pametnjakovići jedva izdržavaju jedan dan (nije samo WP u pitanju).
Nadam se da će se krenuti stopama G2, Note 2 i 3, 1520... pa da i jeftinija družina dobija baterija sa više "soka".
Na pitanje da li bih menjao tel., odgovor je DA.
Zašto?
Ne zato što sam nezadovoljan radom WP-a, nego zato što bih voleo da probam i Android, pošto sam previše vremena bio na simbianu. Hteo bih da isprobam i taj OS, pa da vidim šta je bolje.
Tako da ako znaš nekoga kome treba 920-ka javi se na PP.

Zadovoljan sam kako sistem funkcioniše i šta mi sve nudi. Naravno da ima nekih nedostataka koje će, nadam se, biti izmenjene sa 8.1.
Nisam zavisnik of FB, Tvitera..., pa nisam sa time opterećen tj. kako rade aplikacije. Ove što imam odlično rade posao, a kada treba nešto ozbiljnije komp je pri ruci.
Najveća zamerka mi je baterija pošto ne mogu da verujem da ovi novi pametnjakovići jedva izdržavaju jedan dan (nije samo WP u pitanju).
Nadam se da će se krenuti stopama G2, Note 2 i 3, 1520... pa da i jeftinija družina dobija baterija sa više "soka".
Na pitanje da li bih menjao tel., odgovor je DA.
Zašto?
Ne zato što sam nezadovoljan radom WP-a, nego zato što bih voleo da probam i Android, pošto sam previše vremena bio na simbianu. Hteo bih da isprobam i taj OS, pa da vidim šta je bolje.
Tako da ako znaš nekoga kome treba 920-ka javi se na PP.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Baraba
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Znači, da si me poslušao na početku do ovoga ne bi došlo. Ako, ako, volim malo da odvojom kukolj od žita. Najbolje je da probaš oba os (ako te ios ne zanima) i da vidiš šta ti više leži. A kad prodaš tu đuntu pravac nexus 4. Android zajednica te čeka širom raširenih ruku
A da, MioVrag nije uspeo ovaj put, oppp, gangam stajl, opp, oppp 

- marko75
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
- :: Nokia Lumia 930
Ljudi,konacno stigao apdejt za Viber.Sad su valjda sv
i problemi sa njim reseni.
i problemi sa njim reseni.
- Baraba