Unapred zahvalan
Problem podsetnik
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Problem podsetnik
Ewo ubih se trazici na mojoj nokia 6630 podjetnik naprimer da stavim na datum neki da me podjeti na rodjendan naprimer i da to oglasi zvucno ali nikako da to nadjem ili to uopste ne postoji???Znam da je ta opcija bila na 6210 nokia i da je funkcionisala iz kalendara cini mi se....Ima li nokia 6630 ovu opciju i ako ne koji program mi preporucijete da ubacim da bi mi ovo moglo funkcionistati????
Unapred zahvalan
Unapred zahvalan
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
e sad, imash ok program , zove se Smart Birthday... on je cool, jer on kupi iz kontakta sve rodjendane zapisane i obaveshtava te kako ti podesish, dan pre, ili na dan rodjendana... a ja mislim da i pored toga shto kupi od kontakta , mozhesh i sam da upishesh neshto...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- DrMilengele
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05
napster, da, kod serije 60 nema rodjendan nego samo godisnjica (mada mozes u imeniku za svaki kontakt, izmedju ostalog, staviti i rodjendan, ali se on, mislim, ne pojavljuje u kalendaru) ..... e sad, ja bih ti preporucio i BestDesk jer zamenjuje Active Desktop (koji fali 6630ici)..... on automatski pregleda calendar, tasks i birthdays i ispisuje podsetnik na stendbaj ekranu, tako da nema sanse da promasis neku obavezu ili rodjendan 
pozdrav
pozdrav
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
uhh bilo mi je pred nosom ja sam isao na podsetnik na kome nema opcija da se ukljuci alarm a na godisnjicu i sastanak ima... uglavnom sad sam se snasao..inace probao sam ovaj program bestdesc super je ali cu se zadovoljiti sa ovim standardnim u kalendaru...Dexter napisao:Hmm,napster, ...Udjesh u kalendar->izaberesh datum->options->new entry->anniversary->i tu podesish alarm na on i podesish koje vreme hocesh...
Hvala svima na pomoci