Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- McSkiltron
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
- :: Galaxy S7 g930f
- :: Huawei medpad T1 8.0
Re: Nokia Lumia 920
meni se desavalo po nekad da kad se javim na telefon zakrci slusalica ali dok donesem do uveta ono prestane...ali to jednom u mnesec dana
- "Za svako resenje postoji problem!" True story
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Meni se to iskreno nikad nije desilo, ali u poslednje vreme, nakon jednog od tezih padova, prijavljuju sagovornici da me ne cuju, sto resim prostim premestanjem slusalice u ruci. Moguce da se mikrofon unutra malo pomerio, ali zabole me, ionako cekam nove WP telefone, pa da vidim sta cu da pazarim, i da se ovoga ratosiljam 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Jedva cekas da se ratosiljas ne samo 920, vec i wp, priznaj, iphone dolazi 

- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
Hmmm. Samo da ne mislite da pričam o zvučniku slušalice, pričam sve vreme o zvučniku u dnu telefona...
Možda je do drivera... Ko bi ga znao...
Možda je do drivera... Ko bi ga znao...
Imam 920 i bela boja je vise zuta nego bela. Zna li neko u cemu je problem ili je to jednostavno tako?
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 19. Sep 2013. 12:41
- :: Nokia Lumia 920
Potrebna mi je pomoc,hitno.Ne mogu da instaliram Angry Birds.Kad pritisnem na instalaciju pise-Da biste nastavili,potrebno je da procitate i prihvatite najnovije uslove koriscenja.-Pise da to mora da se uradi sa racunara,i ja udjem na windowsphone.com i ulogujem se sa Microsoft nalogom al ne znam gde da prihvatim te nove uslove 

Imam jos jedan problem, nikako ne mogu da aktiviram 3g, stalno pokazuje da ne moze da se konektuje 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Hermiona Halivel, ja sam jutros instalirao Angry Birds, trazio mi je samo neke podatke da popunim za xbox i nista drugo.
- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
Meni nije tražio ništa, sve instalirano...
Cime, Šta ne može? Ne kapiram... U podešavanjima imaš 2G, 3G i 4G, odabereš 3G i to je to...
Cime, Šta ne može? Ne kapiram... U podešavanjima imaš 2G, 3G i 4G, odabereš 3G i to je to...
Uopste ne radi internet preko kartice, npr Whatsapp radi ali ne moze da otvori sliku niti bilo sta drugo, dok druge aplikacije nece da otvori.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Koja mreza, jesu ispravno upisana podesavanja?
Telenor, podesavanja sa njihovog sajta. Bio sam u telenoru i jedan od radnika mi je rekao da flesujem telefon.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Idi u settings,pa cellular, pa edit APN, obrisi sve. Restartuj uredjaj. Opet idi u edit apn, upisi samo internet u apn, i ponivo restartuj uredjaj i javi kako ide [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Radi! Hvala mnogo. Jos da vidim zasto je bela vise zuta nego bela i zasto su boje tamnije i sve nekako vuku na crvenu.
Negde u podešavanjima imaš da biraš profil boja. Pogledaj da ti tu nisu postavljene neke sumanute vrednosti. Podešavanja-prikaz-Lumia profil boja
Probao sam i to, malo je bolje. Takodje se malo popravi i kada je osvetljenje na maximumu ali opet nije to to.
Ako si ranije imao neki uređaj sa amoled ekranom, onda mislim da mi je jasno zašto ti bela ne deluje dovoljno bela. Drugo objašnjenje nemam [WINKING FACE]
920 ima lcd ekran. Bedak ako su mu boje kao na amoledu :/
P nisu, upravo zato mislim da se čoveku čini da bela nije baš skroz bela. A to da li je bedak zavisi od toga ko šta voli. Meni je amoled na 925 super.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 19. Sep 2013. 12:41
- :: Nokia Lumia 920
Aktivirala sam danas opciju deciji kutak na telefonu,al nije mi jasno zasto trazi sifru i kad se ulazi na deciji kutak i kad ja ulzim normalno na moj deo telefona?