Black List

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Black List

Post od mkvb »

Super je ovo program ali kada stavim nekog na crnu listu on ga samo iskljucuje, signal zauzeca, da li postoji slican program koji umesto signala zauzeca "glumi" da sam nedostupan? Ne volim da iskljucujem ljude ali za neke bih voleo da sam nedostupan :uhuh: Thanx
HOX Titanium gray

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Tesko da nades program koji ce da ˝glumi˝ da si nedostupan... Ja sam koristio PhonePilot i Interactive Voice Call Manager koje smatraju najboljim i koji imaju 7 nacina odgovora na poziv, izmedu ostalih snimljena poruka i zauzece... Sada koristim BlackList...
Pozdrav

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

ad_insane, ok thankx, probacu pa mozda i snimim ono "pozvani korisnik nije trenutno dostupan"... :)
HOX Titanium gray

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Napraviš preusmeravanje sa svog broja na neki broj koji je stalno nedostupan ili isključen (kupiš još jednu karticu, možda?), aktiviraš da telefon to radi pod uslovom "if bussy", zatim aktiviraš Black List u kome si naravno podesio crnu listu i voala...

Kada te nazove neko nepoželjan, dobiće poruku koju želiš (a ne zauzeće linije), a ti ćeš imati evidenciju da je zvao :D ...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Sasa_NS, e vidis to je super ideja...Boze...kako to meni nije odmah palo na pamet... :oops:

Jedino sto preusmeravanje nije bespaltna... :dry:

Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

Pa besplatno je, jer nije započet razgovor zar ne? Bar je tako kod mene na 063...

Operater počinje da naplaćuje tek kada se linija otvori i krene razgovor...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Sasa_NS, joj...jesi siguran da je besplatno...Mobtel naplacuje sve sto mu padne na pamet...I ja sam inace kod Mobtela ali to treba njih nazvati pa proveriti...

Ali ideja ti je svakako dobra...Pozdrav... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

99,9% siguran, ali kao što si rekla, kod Mobtela nikad nisi sasvim siguran... :chytry:

Ideja nije moja, ali je jako dobra... :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Sasa_NS, stvarno sve pohvale za ideju, bez obzira čija je 8)
Mada nije loša fora ni da se snimi ono "Mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan..."
Recimo, snimi se ta poruka dok je operater zaista izgovara, o posle se samo edituje u program :wink: :roll:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa tu foru odavno radi acmenager aplikacija imate opciju divertuj poziv na broj taj i taj i ti stavis broj koji je nedostupan i ukljucis belu listu i svako ko neces da te zove dobije da si nedostupan, e sad problem je ako ti je ukljuceno da dobijas sms kad si nedostupan stalno ce ti stizati poruka ali i to iskljucis us pomoc koda imate ga na mobtelovom saju i resen problem 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

da samo je problem sto i drugi korisnik dobija informaciju da si ponovo dostupan pa moze da posumnja da si bas njega blokirao :shock: tako da je najbolje ako vec koristi acmenager u te svrhe iskljuciti opciju sms-a kad si nedostupan :wink:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

Kada dobija tu informaciju (porukicu) da si ponovo dostupan? Sada sam probao i samo je meni stigla porukica da sam imao propušten poziv...
Kolegi sa posla koji me je zvao ništa nije stiglo. Samo je čuo da je telefon jednom zazvonio, a onda je čuo poruku "Korisnik nije trenutno dostupan"...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

pa isto kada i ti bar je meni tako bilo, kad ti dobijes poruku da imas propusten poziv on dobije da je pozvani korisnik ponovo dostupan :wink:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

Ne, to se meni ne dešava...

Evo, ponovo smo probali i samo je meni stigla porukica o propuštenim pozivima...

Na kojoj si mreži? Ja sam na 063 i tako funkcioniše. Kolega koji je zvao je na 064 mreži. Po meni (odnosno nekoj mojoj logici) onaj drugi bi takvu poruku (ponovo dostupan) trebao dobiti tek kada se uključi/aktivira onaj broj na koji si vršio preusmeravanje...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

ja sam probao sa 063 na 063 moguce da je meni stizalo posto sam ja menjao tu karticu sto sam divertovao broj pa je opet bila u sistemu i da je zbog toga stizalo da je dostupna :D

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

E, to već ima smisla...

Je li neko probao gore pomenute programe (koji puštaju snimljenu poruku)? Koliko je to verno realnoj situaciji? Mrzi me da isprobavam, a korisno je ponekad, zaista....

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Ljudi a da li postoji neki program koji blokira poruke(ili barem riport)?Jer sta znaci to da neko ne moze da vas dobije(black list)ako vam stizu poruke sa tog istog broja!Probao sam BlackBaller ali on nema tu funkciju,on samo sakriva poruke.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

sssikisss, imas program Spam Killer...I znam da radi savrseno...sprecava da poruke dodju do tebe...Imam ga...ako ti treba javi... 8)

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

ninolina hvala ti puno,spasila si me,pronasao sam ga netu sad cu da ga probam pa ako ne bude FULL zvacu te u pomoc. :lol: :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

sssikisss, samo jedan vazan savet...kad oznacavas nepozeljni kontakt...nemoj obelezavati ime ako taj broj imas u kontaktima, nego ukucaj ceo broj u opciji nepozeljan broj...jer ako imas vise brojeva na jednom kontaktu...nece raditi... 8)

Odgovori